Beste Autostofzuiger

De Philips FC6149/01 is met stip de nummer één autostofzuiger op dit moment. Deze kruimeldief is voorzien van een autostekker en diverse accessoires waarmee je je auto goed kunt stofzuigen. Dankzij de meegeleverde tas kun je de stofzuiger zelfs netjes in je auto bewaren.

Wanneer je je auto goed schoon wilt maken, kan een stofzuiger natuurlijk niet ontbreken. Maar wat als je je auto niet vlakbij je woning kunt parkeren en geen gebruik kunt maken van de normale stofzuiger? Dan kun je gebruik maken van een autostofzuiger! Deze kleine compacte kruimeldieven maken het stofzuigen van je auto een stuk makkelijker.

Vanwege de enorme variatie in compacte stofzuigers die je prima kunt gebruiken om je auto uit te zuigen, hebben we besloten om grondig onderzoek te doen naar de beste keuzes. Zo zijn er 12V stofzuiger modellen, die je gewoon aan kunt sluiten met een autostekker, zodat je niet gebonden bent aan een maximale accuduur. En natuurlijk zijn er gewone kruimeldieven die prima gebruikt kunnen worden als draadloze auto stofzuiger.

Top 3 auto stofzuiger per model

Beste 12v stofzuiger voor auto

 Beste 12V stofzuiger voor auto 

Philips MiniVac FC6149/01

Philips MiniVac FC614901

De Philips MiniVac FC6149/01 vinden wij de beste autostofzuiger met een 12V accu. Deze kun je aansluiten op de autostekker en wordt geleverd met een opbergtas voor in de auto.

Onze score: ★★★★★

Bol.com Coolblue

De Philips MiniVac FC6149/01 vinden wij de beste autostofzuiger met 12V op dit moment. Deze zeer compacte kruimeldief kun je namelijk aansluiten met een autostekker: hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu. Daarbij wordt hij geleverd diverse handige extra zuigmonden, waarmee het stofzuigen in de auto op lastige plekjes geen probleem meer is. Je krijgt er tevens een speciale opbergtas voor in de auto bij.

Voordelen

 • Met autostekker, dus altijd stroom!
 • Diverse extra zuigmonden voor lastige plekken
 • Geleverd met opbergtas voor in de auto

Nadelen

 • Met 81 decibel is het een luidruchtig model

Beste voor dierenharen op autostoelen

 Voor dierenharen in de auto 

Black+Decker BHHV520BFP-QW

BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW

De Black+Decker BHHV520BFP-QW is de beste autostofzuiger voor dierenharen. Dankzij de speciale dierenharen borstel zuig je je autostoelen grondig af.

Onze score: ★★★★★

Bol.com Coolblue

Deze Black+Decker BHHV520BPF-QW kruimeldief vinden wij de beste autostofzuiger voor dierenharen. Wanneer je een hond vervoert in de auto zul je ongetwijfeld veel hondenharen tegenkomen op de autostoelen en matjes. Dankzij de gemotoriseerde borstel voor dierenharen kun je je autostoelen eenvoudig stofzuigen en hondenharen verwijderen.

Voordelen

 • Speciale borstel voor hondenharen
 • Lange gebruiksduur van 21 minuten
 • Extra lange uitschuifbare kierenzuiger

Nadelen

 • Best wel prijzig
 • Geen autostekker

Beste krachtige autostofzuiger

 Flexibele en krachtige autostofzuiger 

Princess Turbo Tiger

princess turbo tiger

De Princess Turbo Tiger is een hele krachtige autostofzuiger. Hij is lekker compact en voorzien van een flexbile slang, waarmee hij ook een zeer flexibele stofzuiger is.

Onze score: ★★★★★

Bol.com Coolblue

De Princess Turbo Tiger bestempelen wij op dit moment als de meest krachtige autostofzuiger. Hij heeft een vermogen van 610 Watt en een enorme zuigkracht, waarmee je kleine hoekjes (die er in de auto zat te vinden zijn) eenvoudig kunt stofzuigen. Dankzij de meegeleverde slang kun je hem lekker flexibel gebruiken. Let op: deze auto stofzuiger is niet draadloos te gebruiken.

Voordelen

 • Veel extra zuigmonden
 • Super krachtige stofzuiger
 • Dankzij lange slang lekker flexibel

Nadelen

 • Niet draadloos te gebruiken

 Bij Bestestofzuigers.nl focussen we ons het doen van grondig en waardevol onderzoek. Ben je echter benieuwd naar meer achtergrondinformatie over het stofzuigen van je auto met een kruimeldief? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Kruimeldief.nl. Zo delen we alles wat je moet weten over een kruimeldief voor je auto.

Belangrijke punten bij een autostofzuiger

Een autostofzuiger is eigenlijk gewoon een kruimelzuiger die gebruikt kan worden voor het stofzuigen van een auto. Toch zijn er veel merken die hun kruimeldieven kenmerken als een speciale auto stofzuiger. En dat is niet heel gek. Zo zijn er dus modellen die met een 12V autostekker in het sigarettenaansteker stopcontact gestoken kan worden.

Voor ons onderzoek naar de beste auto stofzuiger hebben we gekeken naar allerlei belangrijke factoren. Hiermee kunnen we bepalen wat nu de beste keuze is. We zetten deze onderzoeksfactoren voor je op een rij.

 • Aansluiting: het bereik van een autostofzuiger is erg belangrijk, gezien je vaak niet in de buurt bent van een stopcontact. Hierbij kijken we verder dan enkel de actieradius of de accuduur. Ook de mogelijkheid om de stofzuiger aan te sluiten op met een 12V autostekker is een belangrijk kenmerk.
 • Flexibiliteit: hoe makkelijk kan een stofzuiger bij lastige plekken (die in de auto zat te vinden zijn) stofzuigen? Is de stofzuiger voorzien van een flexibele stofzuigerslang, wat dit stukken makkelijker maakt?
 • Zuigkracht: natuurlijk is de zuigkracht ook bij dit type stofzuigers erg belangrijk. Is er sprake van een krachtige auto stofzuiger of is het een slappeling?
 • Meegeleverde extra’s: worden er extra zuigborstels bij geleverd? Bijvoorbeeld een gemotoriseerde met draaiende borstels voor het makkelijk kunnen verwijderen van hondenharen op je autostoelen of een handige opbergtas.

Los van bovenstaande kenmerken kijken we natuurlijk ook altijd naar de standaard factoren van een stofzuiger. Denk aan het gewicht, het geluidsniveau en de ervaringen van andere kopers. Ben jij meer op zoek naar een kruimelzuiger, die je daarbij ook kunt gebruiken voor het uitzuigen van je auto? Neem dan zeker ook een kijkje bij het onderzoek naar de beste kruimeldief óf de beste handstofzuiger (ook krachtige keuzes).

hondenharen stofzuigen Black+Decker BHHV520BFP-QW

Hondenharen van de autostoel opzuigen kan met de Black+Decker autostofzuiger © Black+Decker

Overzicht: Beste autostofzuigers vergelijken

AutostofzuigerKeuzeAdviesprijsBekijk
Philips MiniVac FC6149/0112V stofzuiger€ 75Beste deal
Black+Decker BHHV520BFP-QWVoor dierenharen€ 110Beste deal
Princess Turbo TigerExtra krachtig€ 45Beste deal

Waarom je ons autostofzuiger onderzoek kan vertrouwen

Wij doen er bij Bestestofzuigers.nl alles aan om onze onderzoeken zo waardevol mogelijk voor iedereen te maken. Zo kijken we naar verschillende behoeftes en houden we rekening met diverse wensen. We volgen een afgebakende onderzoeksmethodologie. Of nu we te maken hebben met een autostofzuiger of een aszuiger.

Voor het onderzoek naar de beste autostofzuiger hebben we zelf diverse modellen getest. In samenwerking met Kruimeldief.nl hebben we reviews erbij gepakt en gekeken naar zaken als de flexibiliteit en het vermogen van compacte stofzuigers.

Het kan voorkomen dat wij een vergoeding ontvangen wanneer een auto stofzuiger model naar aanleiding van ons onderzoek gekocht wordt. Dit is ons verdienmodel, waarmee wij kunnen blijven bestaan en onderzoeken kunnen blijven uitvoeren. Hoewel wij een vergoeding kunnen ontvangen (niet altijd het geval), heeft dit geen enkele impact op onze onderzoeksresultaten. Stofzuigers die wij testen kopen we altijd zelf, waarmee we onze onafhankelijkheid waarborgen.

Grootste probleem bij het stofzuigen van de auto is vaak het missen van een stroompunt of een lege accu. Voorkom dit probleem door te kiezen voor een stofzuiger met autostekker, de Philips FC6149/01 is zo’n kruimeldief die geleverd wordt met autostekker.