dyson v11 absolute pro

Dyson V11 Absolute Pro – Alles over deze V11 stofzuiger van Dyson

Het is alweer een tijdje geleden dan Dyson haar nieuwe V11 introduceerde. Afgelopen maand kwam Dyson met een upgrade van de V11 lijn en introduceerde een nieuwe Torque vloerzuigmond. Deze Dyson Torque vloerzuigmond heeft een ingebouwde sensor die herkent op wat voor vloertype je aan het zuigen bent, hierdoor krijgt de stofzuiger meer kracht op een bepaalde vloertype. Lees in dit bericht alles wat je moet weten over de Dyson V11 Absolute Pro.

Welke Dyson V11 modellen zijn er?

Momenteel heeft Dyson zeven verschillende V11 stofzuigers in haar assortiment, waarvan drie exclusief te verkrijgen zijn bij Dyson. De exclusieve modellen zijn de goudkleurige modellen die je misschien wel eens voorbij hebt zien komen in een reclame.

Elk Dyson V11 model heeft weer zijn eigen voordelen, zo is de ene weer geschikt voor huishouden met huisdieren en is de andere weer voor een huishouden met harde vloeren. Het grootste verschil tussen de stofzuigers in de Dyson V11 serie zijn de bijgeleverde hulpstukken. Bekijk hieronder de verschillende modellen:

Wat is er zo goed aan de Dyson V11 Absolute Pro?

In de inleiding verklapte we het al een beetje, maar de Dyson V11 Absolute Pro wordt standaard geleverd met een nieuwe slimme stofzuigermond, de Torque vloerzuigmond. Deze zuigmond is slim, dit komt doordat er een sensor in de mond zit en die herkent vloertypes. Tijdens het stofzuigen zal de stofzuigermond zich automatische aanpassen op de juiste ondergrond. Dit is een van de redenen dat wij dit model eerder bestempelde als de beste steelstofzuiger.

Stel je hebt een parketvloer en bij de bank ligt een vloerkleed. Tijdens het zuigen van de vloer zet je de stofzuiger op de automatische stand, wanneer je van de parketvloer overgaat naar het kleed zal de stofzuigermond zich automatische aanpassen. Doordat de stofzuiger mond zich automatische aanpast zal het kleed op de juiste wijze gestofzuigd worden en hoef je niet de stofzuigermond te verwisselen.

Overige functies van de Dyson V11 Absolute Pro

Daarnaast heeft de V11 serie ook een handige LCD scherm zitten op de stofzuiger, hiermee kun je direct de status van de stofzuiger bekijken. Zo staat er op welke stand de stofzuiger zuigt, wat de accuduur van de stofzuiger is en hoe het is gesteld met het opvangreservoir. Mocht de stofzuiger vol zitten dan zie je dit op het LCD schermpje. Ook krijg je instructies hoe je het reservoir dan moet legen.

Extra’s van de V11 Absolute Pro

Naast de goede zuigresultaten is het ook belangrijk om te kijken naar de extra’s van de stofzuiger. Het verschilt hierbij een beetje na welk model je kijkt, maar over het algemeen krijg je veel accessoires geleverd bij de Dyson V11 stofzuigers. Kijken we bijvoorbeeld naar de Dyson V11 Absolute Pro, dan krijg je er maar liefst 12 verschillende hulpstukken en accessoires. Bij de V11 Absolute Pro krijg je de volgende opzetstukken:

  • Vloerzuigmond met zachte rollers
  • Combinatie-accessoire
  • Kierenzuiger
  • Borstel voor hardnekkig vuil
  • Gemotoriseerde miniborstel
  • Zachte afstofborstel
  • Torque vloerzuigmond

Ook Coolblue heeft de nieuwe Dyson V11 Absolute uitgetest, bekijk hieronder de review:

dyson v11 absolute extra

Dyson V11 Absolute Extra

Bekijk hier de V11 Absolute Extra ook dit model wordt geleverd met de Torque-zuigmond die zich automatische aanpast aan de vloertype. Wees er snel bij, want je krijgt nu ook nog een gratis Toolkit van Dyson.

Bekijk

Vergelijkbare berichten