Dyson stofzuigers zonder zak

Dyson heeft naast steelstofzuigers, robotstofzuigers en kruimeldieven ook traditionele stofzuigers zonder zak. In ons onderzoek naar de beste Dyson stofzuiger hebben we ook dit model meegenomen. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over een Dyson stofzuiger zonder zak en laten we onze keuze zien. Deze zakloze stofzuigers van Dyson staan bekend om enorme zuigkracht en weinig tot geen onderhoud.

Informatie op deze pagina:

De beste Dyson stofzuiger zonder zak

In ons onderzoek naar de beste Dyson zonder zak hebben we uitsluitend gekeken naar traditionele stofzuigers en hebben we de Dyson steelstofzuigers en kruimeldieven buitenwegen gelaten. Natuurlijk zijn deze modellen ook zakloos, maar toch hebben we deze modellen niet met elkaar vergeleken.

Op dit moment vinden wij de Dyson Cinetic Big ball Multi Floor 2 de beste stofzuiger zonder zak. Deze keuze heeft te maken met de functionaliteiten van de stofzuiger en de prijs. Zo is dit niet de duurste Dyson stofzuiger en is de stofzuiger geschikt voor harde vloeren, houten vloeren en tapijt.

Pluspunten van de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor model:

 • Door de Cinetic technologie behoudt de stofzuiger altijd zijn zuigkracht
 • De stofzuiger zet zichzelf weer rechtop wanneer hij omvalt
 • Handige combiborstel die zichzelf aanpast aan de ondergrond

Bekijk dit model hieronder:

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2

Beste Dyson stofzuiger zonder zak op dit moment. Met de nieuwe Cinectic technologie van Dyson is dit een zeer goede en betrouwbare stofzuiger, weinig onderhoud en goed in gebruik.

Bekijk

De verschillende soorten Dyson stofzuigers

Momenteel zijn er vier verschillende Dyson stofzuigers te verkrijgen zonder zak. Drie van deze stofzuigers behoren tot de Dyson Cinetic Big Ball serie en één daarvan tot de Dyson Big Ball serie. De Cinetic technologie is een nieuwe technologie van Dyson.

Wat is er goed aan deze Dyson stofzuigers?

Hieronder hebben we de pluspunten van de Dyson stofzuigers opgesomd die de nieuwe Cinetic technologie hebben:

 1. Filters hoeven niet gewassen of vervangen te worden
 2. Deze stofzuigers hebben 35 cyclonen en die vangen microscopisch vuil en stof op, andere stofzuigers kunnen hierdoor verstopt raken als je dit niet schoonmaakt
 3. Dankzij de Big Ball zet de stofzuiger zichzelf op wanneer hij omvalt
 4. De stofzuigermond past zich automatische aan de ondergrond
 5. Met één makkelijke druk op de knop te legen
 6. Produceert 25% minder geluid, dit gaat niet ten koste van de zuigkracht
 7. Groot stofreservoir, dus je hoef niet na elke stofbeurt het reservoir te legen
 8. Flexibele handgreep

Daarnaast hebben de stofzuiger ook nog eens 5 jaar garantie! Bekijk hieronder de vier verschillende Dyson stofzuigers zonder zak.

dsyon cinetic big ball

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Deze Dyson Cinetic Big Ball is geschikt voor het zuigen van dierenharen. Bij de stofzuiger krijg je namelijk een extra mini-turboborstel, waarmee je eenvoudig de haren van bijvoorbeeld het tapijt afzuigt.

Bekijk

Dyson Cinetic Big ball Absolute

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Dit is de duurste en meest uitgebreide stofzuiger van Dyson, de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2. Deze stofzuiger is geschikt voor elke ondergrond. Bij de stofzuiger krijg je namelijk veel verschillende handige accessoires.

Bekijk

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2

Gezien de functionaliteiten en prijs is deze stofzuiger in onze ogen de beste Dyson stofzuiger zonder zak. De stofzuiger is in vergelijking met zijn prestaties een allrounder en een stuk goedkoper dan de andere modellen.

Bekijk

Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2

Dyson Big Ball Parquet 2

Ook een zeer goede keuze, alleen hoort deze stofzuiger niet bij het rijtje stofzuigers met de Cinetic technologie. De stofzuiger is geschikt voor parketvloeren en houtenvloeren. Bij de stofzuiger krijg je namelijk een zachte borstel die speciaal ontworpen is voor parketvloeren.

Bekijk