gouden stofzuiger

Gouden stofzuiger: dit zijn de mogelijkheden!

Stofzuigers zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine handstofzuigers tot volautomatische robotstofzuigers. Waar de kleur en het uiterlijk van een stofzuiger er vroeger minder toe deed, lijkt het vandaag de dag een steeds belangrijker aspect. Een goed voorbeeld is Dyson: het bekende stofzuigermerk komt vaker met opvallende kleuren van hetzelfde type stofzuiger. Zo is er een roze variant en zelfs een gouden stofzuiger!

Toen ik onderzoek deed naar gouden stofzuigers, kon ik niet anders dan in de pen te klimmen en hier wat aandacht voor te genereren: bij diverse webshops blijken er best wat opties te zijn als je op zoek bent naar zo’n speciale uitvoering. Wat eerlijk is eerlijk: je voelt je als een koning(in) als je met deze stofzuiger door het huis heen gaat.

Gouden steelstofzuigers

Met name steelstofzuigers lijken populair te zijn in een gouden uitvoering, gezien ik al gelijk drie merken op kan noemen die deze optie bieden. Zoals ik in mijn inleiding al vertelde heeft Dyson een gouden stofzuiger van de Dyson V11 Absolute Pro, een van de beste steelstofzuiger keuzes uit onze eerdere onderzoeken.

De stofzuiger is prachtig, maar heeft wel een wat duurder prijskaartje dan dezelfde stofzuiger in een ander jasje.

 Steelstofzuiger 

gouden dyson stofzuiger

Dyson V11 Absolute Pro Goud

Deze Dyson steelstofzuiger is de enige gouden stofzuiger van het merk Dyson. De stofzuiger scoorde goed in onze steelstofzuiger-onderzoeken.

Bekijk

Wil je de stofzuiger in actie zien? Op YouTube kwam een ik een video tegen van een stofzuiger review, waarin deze specifieke gouden stofzuiger van Dyson behandeld wordt. Bekijk hem hier:

Gouden robotstofzuiger

Naast het steelstofzuiger model zijn er ook robotstofzuigers in een gouden kleur uitgevoerd. Dat maakt het natuurlijk nog meer ‘luxe’: een stofzuiger die niet alleen zelf aan de slag gaat, maar ook in het goud uitgevoerd is!

Net als bij de steelstofzuiger spring te er eigenlijk één merk tussenuit als beste keuze: iLife. Het is het merk dat op dit moment de enige gouden robotstofzuigers aanbiedt. Het gaat om het type V5S, een robotstofzuiger – met helaas wel – een willekeurige schoonmaakroute. Echter scoorde het model wel goed als budget keuze in eerder onderzoek, want zeg nou zelf, een robotstofzuiger voor nog geen € 200,- is natuurlijk erg laaggeprijsd.

 Robotstofzuiger 

ilife v5s robotstofzuiger gouden

iLife V5S

De enige gouden robotstofzuiger op dit moment is de iLife V5S. Een prima robotstofzuiger voor een zacht prijsje.

Bekijk

Gouden stofzuiger voor een zacht prijsje?

Tijdens mijn onderzoek bleek dat er nog wel wat meer opties zijn als je niet teveel wilt betalen voor een gouden stofzuiger. Zo heeft het merk Rowenta ook een interessante gouden variant voor slechts € 220,-. Dat is in vergelijking met Dyson (€ 799,-) natuurlijk stukken goedkoper, maar dan lever je wel iets in op kwaliteit.

De volgende gouden stofzuigers zijn te koop voor een lagere prijs:

Meer stofzuigers ontdekken? Wij houden de markt nauwlettend in de gaten en updaten dit artikel waar nodig. Bekijk hier een actueel overzicht van alle modellen op dit moment en stuur mij gerust de ‘gouden tip’ als je er nog eentje gespot hebt 

Vergelijkbare berichten