henry quick steelstofzuiger

Henry Quick: de nieuwe steelstofzuiger van Numatic

Groot nieuws in stofzuigerland: Numatic komt met een nieuwe Henry stofzuiger. Geen stofzuiger op wielen en met een snoer dit keer, maar een draadloze steelstofzuiger. De nieuwe Henry steelstofzuiger heet ‘Henry Quick’ en is net even anders dan andere steelstofzuigers. Zo is hij voorzien van een stofzak die Numatic een filter pod noemt.

Henry Quick: Numatic’s eerste steelstofzuiger

Het was even wachten op het moment dat Numatic óók aan zou sluiten in de wereldwijde steelstofzuiger-move. Steeds meer stofzuigermerken lijken hun pijlen te richten op lichtgewicht draadloze stofzuigers die je er even snel bij pakt. En, zoals de naam al doet vermoeden, kan dat goed met deze Henry Quick.

De steelstofzuiger is uitgevoerd in de herkenbare Henry-stijl: een opvallend orde kleur en natuurlijk voorzien van ogen en een glimlach. Bekijk de commercial van de Henry Quick hieronder.

Henry Quick unboxing

In de verpakking van de Henry steelstofzuiger kom je de volgende accessoires tegen:

  • Henry Quick steelstofzuiger
  • Meerdere filter pods
  • Accessoires: kierenzuiger, vloerborstel (gemotoriseerd), 2-in-1 accessoire, verlengslang
  • Een wandhouder
  • Oplader + accu

Geen zakloze steelstofzuiger

De Henry Quick is geen zakloze steelstofzuiger. Het is inderdaad één van de eerste steelstofzuigers die geen stofzak heeft. Numatic heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van filterpods. Het grote voordeel is dat je minder snel in aanraking komt met stof en vuiligheid. Dit kan erg interessant zijn voor mensen die snel last krijgen van een allergische reactie.

Het nadeel hiervan is natuurlijk wel dat je regelmatig nieuwe filter pods moet kopen.

Specificaties op een rij

Bekijk hieronder de specificaties van de Henry Quick op een rij.

  • Stofreservoir inhoud: 1 liter
  • Accu (V): 25.2 Volt
  • Accuduur: ± 60 minuten
  • Gewicht: + 3 kilogram

Henry Quick kopen: prijs en beschikbaarheid

De Henry Quick zal naar verwachting in juni/juli te koop zijn, meldt een medewerker van Numatic op social media. De prijs van de steelstofzuiger blijft nog in het ongewisse, maar naar verwachting zal dit rond de € 200,- zijn, verwachten wij.\

We kunnen niet wachten om hem binnenkort te reviewen om te kijken of hij de stempel ‘beste Numatic stofzuiger‘ kan bemachtigen.

Vergelijkbare berichten