kruimeldief met steel

Kruimeldief met steel: de voordelen

De steelstofzuiger is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de stofzuigerwereld. Deze slimme stofzuiger combineert twee apparaten in een: Stofzuiger en kruimeldief. Handig, want zo kan je makkelijk switchen naar kruimeldief om de tafel schoon te maken en de steel er weer aanklikken om het stof onder je bank vandaan te halen. De grote zware traditionele stofzuiger, zoals de meeste hem kennen, wordt met de uitvinding van de kruimeldief met steel volledig buitenspel gezet.

Waarom een kruimeldief met steel en geen gewone stofzuiger?

De kruimeldief met steel en steelstofzuiger worden vaak door elkaar gebruikt. Let er wel op dat niet elke steelstofzuiger vanzelfsprekend om te toveren is in een kruimeldief. Dit is een functie die steeds meer steelstofzuigers gelukkig hebben, maar het is niet altijd het geval. Let hier dus op bij het aanschaffen van een steelstofzuiger.

1. Past perfect in ons drukke leven

De steelstofzuiger (met ingebouwde kruimeldief) is een stofzuiger die door de vele voordelen goed past in ons drukke hectische leven. Tijd vrijmaken om je huis een stofzuigbeurt te geven is vanaf nu verleden tijd. De steelstofzuiger is in de meeste gevallen namelijk draadloos. Je pakt hem dus makkelijk uit de kast of van zijn standaard en loopt in een rechte lijn naar de vieze plekken in het huis. Dit alles zonder ook maar een keer om te hoeven kijken waar je stopcontact zit en of je draad nog wel lang genoeg is.

2. Licht en makkelijk op te bergen

De steelstofzuiger is ook nog eens erg licht in vergelijking met een gewone stofzuiger. Je hoeft dus nooit meer een zware stofzuiger achter je aan te slepen die om de haverklap omvalt of blijft hangen achter stoelen en kasten.
Met de steelstofzuiger met ingebouwde kruimeldief is stofzuigen geen straf meer en ga je zo je hele huis door als je toch besluit een grondige schoonmaak te houden. Ben je klaar met stofzuigen? Dan hang je de stofzuiger gemakkelijk in de bijgeleverde houder.

3. Switchen van kruimeldief naar stofzuiger

Het laatste voordeel van de steelstofzuiger met kruimeldieffunctie is voor veel mensen ook meteen de belangrijkste reden om voor deze stofzuiger te gaan en niet voor een gewone (steel)stofzuiger. Een kruimeldief met steel heeft namelijk de functies van zowel de kruimeldief als de stofzuiger gecombineerd. Je kan er dus gewoon je huis mee stofzuigen zoals je gewend bent en de kruimeldief functie gebruiken voor plekken waar je niet makkelijk met een gewone stofzuiger bij kan. Dit alles zonder je stofzuigwerkzaamheden stil te moeten leggen om de kruimeldief uit de kast te pakken.

Soorten steelstofzuigers met kruimeldief functie

Wie een steelstofzuiger met ingebouwde kruimeldief wil aanschaffen heeft keuze uit twee soorten. De eerste van de twee is een steelstofzuiger waar een kruimel dief op zit. Die kan je er tijdens het stofzuigen gemakkelijk uitnemen om de kruimels van de eettafel of bank te zuigen. De tweede optie is een 2-in-1 steelstofzuiger. Deze stofzuiger heeft bijgeleverde mondstukken waarmee je de steelstofzuiger gemakkelijk in een kruimeldief kan veranderen. Door die mondstukken kan je zonder problemen de trap stofzuigen of bij moeilijk bereikbare hoekjes komen.

Top 5 Steelstofzuigers met kruimeldief functie

Er zijn de afgelopen jaren verschillende steelstofzuigers met kruimeldief op de markt gekomen. Niet zo gek dus dat je door het grote aanbod niet meer weet welke steelstofzuigers nou echt de moeite waard zijn om aan te schaffen. Daarom hebben wij een kleine selectie voor je gemaakt.
Steelstofzuigers verschillen erg in prijs. Over het algemeen kan je zeggen: hoe goedkoper hoe slechter de stofzuiger. Schrik daarom niet van de hogere prijzen van de stofzuigers in deze lijst.

1. Dyson V11 steelstofzuiger

dyson-v11-steelstofzuiger

Soort: 2-in-1 steelstofzuiger

Dyson is een van de voorlopers als het gaat om steelstofzuigers. Het is daarom niet gek dat zij net een stapje verder zijn dan de concurrentie. De stofzuiger valt binnen het hoge prijssegment, maar dan krijg je daar wel een kwalitatief goede stofzuiger voor terug waar je jaren plezier van gaat hebben. De Dyson V11 steelstofzuiger is een snoerloze stofzuiger. Je kan wel 60 minuten stofzuigen voordat de steelstofzuiger opnieuw moet worden opgeladen. Daarnaast worden er verschillende mondstukken bijgeleverd waardoor je overal makkelijk bij kan. Liever enkel een Dyson kruimeldief? Ga dan voor de Dyson V8 Motorhead.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

2. AEG CX7-2-S360 Steelstofzuiger

aeg cx7 steelstofzuiger kruimeldief

Soort: Steelstofzuiger met kruimeldief

Deze AEG stofzuiger is eens stuk betaalbaarder dan de Dyson. Hierdoor is het een prima keuze als je een steelstofzuiger met kruimeldief wil uitproberen. Daarnaast is het ook nog eens een stofzuiger die uitstekend te gebruiken is voor donkere plekken, zo heeft de stofzuiger een verlichte zuigmond. Deze AEG steelstofzuiger heeft een kruimeldief die je er af kan klikken wat zorgt voor extra gemak. Je hoeft dus geen mondstukken te veranderen om de kruimels van tafel te zuigen.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

3. Rowenta Air Force Flex 560 RH9474 – Steelstofzuiger

rowenta-air-force-flex-56

Soort: Steelstofzuiger met kruimeldief

Ook de Rowenta steelstofzuiger heeft een geïntegreerde kruimeldief die je er gemakkelijk af kan halen. Wat wel bijzonder is aan de steel is dat hij flexibel is waardoor je hem kan buigen om makkelijk onder kasten en banken te kunnen stofzuigen. Mondstuk voor bekleding

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

4. Samsung VS15T7031R1/EN Jet 70 Turbo

samsung jet 70 turbo

Soort: Steelstofzuiger met kruimeldief

De Samsung steelstofzuiger – met digitale display – is een stofzuiger met sterke zuigkracht en heeft drie verschillende snelheden. Er wordt daarnaast een laadstation bijgeleverd waar je de verwisselbare accu kan opladen zonder dat je stofzuiger zelf op de oplader moet. Dit model is ook geschikt voor het opzuigen van dierenharen, je krijgt er namelijk een speciale draaiende borstel.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

5. Philips 8000 Series XC8049/01 Steelstofzuiger

philips speedpro max series xc8049

Soort: 2-in-1 steelstofzuiger

De Philips steelstofzuiger kan eenvoudig worden omgebouwd tot kruimeldief. De stofreservoir heeft een inhoud van 0,6 liter en het is daarnaast ook nog eens een krachtige stofzuiger met kwalitatief hoogwaardige batterij. Tot wel 70 minuten stofzuigen is met deze steelstofzuiger geen probleem. Ook wordt dit model geleverd met handige stofzuigerborstels, zo heeft de zuigmond Ledverlichting en is deze aan alle kanten open waardoor je aan alle kanten vuil en stof opzuigt.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Vergelijkbare berichten