dyson v15 detect steelstofzuiger

Dyson nieuwste model: Dyson V15 Detect

Dyson heeft zojuist een nieuwe steelstofzuiger aangekondigd: de Dyson V15 Detect. Deze stofzuiger maakt onder meer gebruik van lasers voor betere schoonmaakprestaties en kan dankzij een nieuwe processor ook de stofopname meten.

Wat is er nieuw aan dit model van Dyson?

Een betere reiniging van je vloer en precies weten wat je opzuigt. Dat lijken de pijlers te zijn geweest voor het introduceren van de nieuwe Dyson V15 Detect. De $ 699,- kostende steelstofzuiger is voorzien van een stofdetectiesysteem met behulp van lasers: het stof op de grond wordt met speciale verlichting zichtbaar, zodat je geen stukje meer over kunt slaan.

In een video laat Dyson zien hoe de stofzuiger werkt.

Zoals je kunt zien is er sprake van speciale verlichting waarmee het stof op de vloer dus zichtbaar wordt en niet alleen ‘verlicht’, zoals dat bij andere steelstofzuigers wel het geval is.

Informatie LCD scherm

De Dyson V15 Detect lijkt een directe opvolger te zijn van de Dyson V11. Want ook bij deze stofzuiger – die volgens nu al de beste Dyson stofzuiger op het moment is – is namelijk ook sprake van een lcd-scherm bij het handvat. Hiermee kunnen gebruikers verschillende stofzuiger-modi activeren en zien hoe het gesteld is met de accuduur.

Hiermee hoef je je dus geen zorgen te maken over de stofzuiger actieradius: ja, waar we bij een traditionele stofzuiger kijken naar de snoerlengte is dat bij een draadloze stofzuiger de maximale accuduur.

Piezo sensor laat zien wat je opzuigt

Naast het informatieve lcd-scherm is er bij de nieuwe Dyson V15 ook sprake van een zogeheten piezo sensor. Deze wordt gecombineerd met een nieuwe microprocessor en maakt het mogelijk om precies te zien hoeveel stof je daadwerkelijk opzuigt.

Je kunt dan vervolgens via het daarnet benoemde lcd-scherm bekijken hoeveel dat precies zou zijn. Ook het vermogen en de zuigkracht kun je inzichtelijk krijgen, zodat je eventueel aan zou kunnen passen of actie kan ondernemen.

Het nieuwste Dyson model kopen

Wanneer je de Dyson V15 kopen wil, moet je waarschijnlijk nog even wachten. De stofzuiger is in Nederland officieel nog niet aangekondigd. Wel weten we al te melden dat deze nieuwe steelstofzuiger $ 699,- euro kost in Amerika. Hij zal dus waarschijnlijk zo’n € 600,- gaan kosten.

Vergelijkbare berichten