Over ons

Wij houden wél van stofzuigen!

Onze missie bij Bestestofzuigers.nl is simpel: wij willen jou helpen bij ontdekken van de beste stofzuiger! Hoe we dat doen? Niet alleen door de beste modellen op een rij te zetten, maar juist door deze grondig te testen. In tussen hebben we al tientallen stofzuigers mogen testen en hebben we al meer dan 30 adviespagina’s gemaakt met de beste keuzes voor specifieke vloeren, toepassingen en kenmerken. Zelfs per merk zijn we op zoek gegaan naar de beste keuzes per soort stofzuiger!

We zijn bij Bestestofzuigers.nl trots op onze onderzoeken. We hopen dan ook van harte dat onze content jou verder helpt bij het maken van de beste keuze. Op dit moment werken wij slechts met z’n tweeën, maar zijn we altijd op zoek naar stofzuiger experts die ons wellicht kunnen ondersteunen!

Bestestofzuigers.nl Team

rob

Robbert

Oprichter Bestestofzuigers.nl

Je zal denken dat het dagelijks in de weer zijn met stofzuigers helemaal niet leuk. Niets is minder waar: ik vind het onwijs gaaf om met de allernieuwste modellen aan de slag te gaan. Op zoek gaan naar de beste keuzes voor diverse toepassingen, dat is mijn missie! Na ontzettend veel stofzuigers te hebben getest, kan ik zeggen dat er voor iedereen wel een ander model als beste keuze bestempeld kan worden. Het is maar net waarvoor je de stofzuiger wilt gaan gebruiken! In mijn blogs, adviesgidsen en top 10 lijsten adviseer ik je graag op de meest waardevolle manier de beste modellen op de markt!

Waar ik mee stofzuig: Philips PowerPro, een zakloze stofzuiger
Stofzuiger tip: kijk altijd naar de zuigkracht voor de juiste ondergrond!

bram

Bram

Content & Strategie Bestestofzuigers.nl

Toen ik begon bij Bestestofzuigers.nl was ik, zoals velen, zeker geen fan van stofzuigen. Dit versterkte echter wel mijn doel: op zoek gaan naar stofzuigers die het wél leuk maken om een rondje door het huis te maken. Bij Bestestofzuigers.nl ga ik graag op zoek naar de 10 beste stofzuigers per stofzuiger soort. Ik maak hiervoor speciale top 10 lijsten die ik ook met mijn vrienden deel. Wanneer ik zeg dat ik voor Bestestofzuigers.nl werk, krijg ik vaak de opmerking “Dan kom je thuis na je werk, kun je weer aan de slag met de stofzuiger”. Klopt, maar ik zorg er daarom voor dat ik een model heb die het stukken makkelijker (en soms zelfs leuker) maakt. Mijn kennis en ervaring deel ik dan ook graag met jullie!

Waar ik mee stofzuig: Dyson V10 Absolute, een steelstofzuiger
Stofzuiger tip: ga voor een steelstofzuiger met geïntegreerde kruimelzuiger!

joep

Joep

Content Bestestofzuigers.nl

Hey, ik ben Joep! Ik help je graag op weg met het vinden van de beste stofzuiger. Bij Bestestofzuigers.nl ben ik met name te vinden in de smart home hoek: ik vind robotstofzuigers onwijs interessant en volg ontwikkelingen op de voet. Een robotstofzuiger is in mijn ogen pas echt slim, als deze te integreren is met andere smart home merken. Denk aan het laten beginnen met stofzuigen door dit tegen een smart speaker als Google Home te zeggen!

Waar ik mee stofzuig: Zelf stofzuig ik niet, ik laat de iRobot Roomba dit voor mij doen!
Stofzuiger tip: Begin eerst met handmatig stoffen, vóór je gaat stofzuigen!