Home » AEG stofzuiger » AEG draadloze stofzuiger

AEG steelstofzuiger (draadloos)

Door Robbert Tigchelaar | Update: 5 maart 2021

Een belangrijk onderdeel van AEG zijn de steelstofzuigers, momenteel zijn er in het assortiment van AEG vier verschillende series te vinden. Elke serie heeft weer zijn eigen specialiteiten en bestaat weer uit verschillende modellen, zo heeft de nieuwe FX9 serie ingebouwde verlichten waarmee je ook de donkerste plekjes mee kunt pakken. Op deze pagina vind je alle informatie over steelstofzuigers van AEG en kijken we naar de voor- en nadelen van de verschillende series.

De beste AEG steelstofzuigers

Voordat we dieper in gaan op de materie hebben we hieronder per serie een model uitgelicht. Deze modellen zijn in onze ogen de beste keuzes uit elke serie. Verder vind je een onderbouwing waarom dat model de beste keuze is. Wil je meer informatie per serie, dan kun je rustig door scrollen naar beneden.

aeg cx7 2 350

AEG CX7-2-35Ö

Dit is een beetje het instapmodel van de draadloze AEG stofzuigers. De stofzuiger is een stuk goedkoper dan de andere series, heeft ook een handige kruimelzuiger inbegrepen. Uniek aan dit model is dat deze gemaakt is van gerecycled materiaal.

aeg qx8 1 45cr

AEG QX8-1-45CR

Deze AEG steelstofzuiger heeft ook een geïntegreerde handstofzuiger, ideaal om even snel wat op te zuiten. Verder is deze stofzuiger geschikt voor dierenharen en krijg je bij dit model een handige turboborstel.

AEG QX9-40GG steelstofzuiger

Deze QX9 model is erg mooi en heeft ook een geïntegreerde kruimeldief. De stofzuiger is onder andere geschikt voor het zuigen van dieren, mede door de draaiende borstels onderaan de stofzuiger.

aeg fx9 1 ibm

AEG FX9-1-4ST

De duurste en ook de beste AEG steelstofzuiger in onze ogen. Deze AEG draadloze stofzuiger heeft een sterke motor en een sterke accu. Dit maakt het model geschikt voor zowel zachte als harde ondergronden.

AEG kruimeldief met steel

Wat de AEG steelstofzuigers uniek maakt is dat ze standaard geleverd worden met een geïntegreerde kruimeldief, ook wel bekend als AEG kruimeldief met steel. Als het ware zit alle technologie in de krachtige kruimeldieven, denk aan accu en de motor. De steel is meer een houder voor de kruimeldief en het lucht van de kruimeldief wordt door de steel gezogen. Wel hebben

AEG CX7: AEG steel stofstuiger cx7

aeg cx7-1-30iw

AEG CX8: AEG steel stofstuiger QX8 

aeg qx8-1-45cr

aeg qx8 vs cx7

aeg cx7 vs qx8

AEG QX9

AEG FX9

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.