Home » AEG stofzuiger » AEG stofzuiger zonder zak

AEG stofzuiger zonder zak

Door Robbert Tigchelaar | Update: 1 april 2021

In onze zoektocht naar de beste AEG stofzuiger hebben we elk model stofzuiger van AEG getest. Daarbij hoort natuurlijk ook de AEG stofzuigers zonder zak. Op deze pagina vind je een overzicht met de beste AEG stofzuiger zonder zak. Onderaan de pagina vind je de onderbouwing en onderzoeksresultaten van deze stofzuigers.

In dit overzicht hebben we steelstofzuigers niet meegenomen, ben je op zoek naar een AEG draadloze stofzuiger zonder zak bekijk dan hier de beste modellen.

Beste AEG stofzuiger zonder zak

In het onderstaande overzicht vind je de beste AEG stofzuiger zonder zak. In totaal hebben we drie verschillende stofzuigers geselecteerd, elke stofzuiger komt uit zijn een eigen lijn. De stofzuiger lijnen waarna we gekeken hebben zijn LX7, LX8 en de LX9 lijn. Bekijk hieronder de beste uit ons onderzoek:

AEG LX8-2-TM-T

AEG LX8-2-TM-T

In onze ogen is dit de beste AEG stofzuiger zonder zak. De stofzuiger komt zelfs als beste stofzuiger zonder zak uit ons onderzoek. Deze stofzuiger scoort erg goed op zuigkracht en wordt geleverd met handige stofzuigeraccessoires.

AEG LX7-2-ECO

AEG LX7-2 ECO

Ben je op zoek naar een wat goedkopere AEG stofzuiger? Dan is deze LX7-2 ECO een goede keuze, verschilt veel in prijs met de LX8 en LX9 en is tevens een goede stofzuiger.

aeg lx9

AEG LX9-3-MG

Nog een goede stofzuiger van AEG, de AEG LX9-3-MG. Dit is een goede stofzuiger omdat de stofzuiger erg goed scoort op harde en zachte vloeren, daarnaast is het ook een goede stofzuiger wanneer je allergisch hebt.

AEG stofzuigers zonder zakSnoerlengte
GewichtZuigkracht
Prijsindicatie
AEG LX76 m5 kgGoed€ 189,-
AEG LX89 m5,1 kgZeer goed
€ 335,-
AEG LX99 m5,6 kgZeer goed€ 227,-
The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.