Home » Bestron

Bestron Stofzuigers

Door Robbert Tigchelaar | Update: 5 maart 2021

Ben je bekend met het merk Bestron? Bestron maakt is produceert verschillende elektrische klein- en groot huishoudelijke apparatuur. Na eigen zeggen staan de producten van Bestron voor kwaliteit gecombineerd met de laatste technologie en trendy designs. Het bedrijf is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en de producten worden hier ook ontworpen en gefabriceerd in het Verre Oosten.

Omdat Bestron zich focust op stofzuigers en gevestigd is in Nederland hebben wij natuurlijk ook even gekeken naar dit merk. Op deze pagina vind je dan ook de beste Bestron stofzuigers van dit moment en daarbij hebben we nog leuke feitjes over dit merk gevonden. Bekijk hieronder de beste Bestron stofzuigers van dit moment.

De beste Bestron stofzuigers:

 Beste Bestron handstofzuiger 

Bestron AVC225W Wet&Dry

Een vrij goedkope Bestron handstofzuiger die naast droog vuil ook nat kan op zuigen. Prima handstofzuiger, wel moet je rekening houden met een korte gebruiksduur van maximaal 10 minuten.

 Beste Bestron steelstofzuiger 

bestron steelstofzuiger

Bestron steelstofzuiger AVC850A

Een mooie Bestron steelstofzuiger met geïntegreerde kruimelzuiger. Leuke steelstofzuiger voor een lage prijs, maar qua zuigkracht komt de stofzuiger nog wel wat te kort in vergelijking met andere steelstofzuigers.

 Bestron stofzuiger met zak 

Bestron ABG450BSE

Bestron ABG450BSE

Mooie compacte stofzuiger van Bestron. Het is een vrij goedkope stofzuiger, maar zeker niet slecht. De stofzuiger scoort goed op harde vloeren en zachte vloeren en weegt slechts 5,7 kg.

 Bestron stofzuiger zonder zak 

Bestron ABL900SBE Ecosenzo

Mooie zakloze stofzuiger van Bestron. De prijs van de stofzuiger is erg aantrekkelijk en de stofzuiger scoort goed met zuigkracht op harde vloeren, wel maakt de stofzuiger veel geluid (80 dB).

Kenmerken van de Bestron stofzuigers:

Als we kijken naar alle producten van Bestron dan kunnen we wel zeggen dat het mooie producten zijn. Wel is de werking van de producten wat minder goed dan de grote merken, maar dit zie je dan ook weer terug in de prijs. Ook kijkend naar de Bestron stofzuigers dan kunnen we wel zeggen dat de stofzuigers van Bestron goed geprijsd zijn en ze een aantrekkelijke prijs hebben.

Wij zouden de stofzuigers van Bestron aanprijzen als je een extra stofzuiger erbij wilt voor bijvoorbeeld een extra kamer, huis of voor boven. De werking van de stofzuigers is gewoon oké, maar in vergelijking met de grote merken komt Breston dan veel power te kort. Misschien komt dit nog in de toekomst, wij houden in ieder geval de stofzuigers van Breston goed in de gaten!

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.