Home » Black en Decker

Black & Decker stofzuigers

Door Bram | Laatste update: 4 januari 2021

De Amerikaanse fabrikant Black & Decker ken je waarschijnlijk al van elektrische gereedschap, accessoires en handgereedschap. Maar naast gereedschap zijn er ook Black & Decker stofzuigers. Op deze pagina vind je alle informatie van stofzuigers van Black & Decker. Als eerst hebben we hieronder de beste Black & Decker stofzuigers opgesteld per model. Onder aan de pagina geven we je nog meer informatie over de stofzuigers van Black & Decker, want zo zijn er bijvoorbeeld stofzuigers die werken met dezelfde accu van je Black & Decker boormachine.

Beste Black en Decker stofzuigers

Het assortiment van Black en Decker stofzuigers bestaat vooral uit handstofzuigers. Wel wordt er in handstofzuigers onderscheid gemaakt tussen steelstofzuiger en kruimeldieven. Bekijk hieronder de beste modellen:

 Beste Black en Decker kruimeldief 

Black & Decker PD1420LP-QW

Black+Decker PD1420LP-QW

In onze ogen is dit de beste Black en Decker kruimeldief. De kruimeldief is voorzien van een handige slang waarmee je eenvoudig tussen kleine kiertjes kunt zuigen. Ook krijg je bij deze stofzuiger handige borstels waaronder de dierharenborstel, hiermee haal je gemakkelijk dierenharen van je tapijt of bank.

 Met gemotoriseerde borstel 

black en decker dva325jp07

Black+Decker DVA325JP07

Dit model van Black en Decker heeft een gemotoriseerde borstel, waarmee je veel power creëert bij de zuigmond. Elke zuigklus is prima te doen met deze Black en Decker kruimeldief.

 Geschikt voor het zuigen van water 

black en decker wda315j

Black+Decker WDA315J

Een kruimeldief van Black en Decker die ook water kan opzuigen. Handig voor welk klusje ook voor natte klusjes.

 Beste voor vloerbedekking 

Philips 9000 series XB9154/09

Nog een hele goede stofzuiger die zeker geschikt is voor tapijten en vloerbedekking. Deze stofzuiger wordt namelijk geleverd met een handige turboborstel waarmee je dieren haren, tapijt en vloerbedekking goed kunt zuigen.

 Steelstofzuiger 

Black & Decker CUA625BHP-QW

Opvallende paarse steelstofzuiger van Black en Decker. De stofzuiger heeft een accuduur van 80 minuten wat erg lang is, daarnaast zit er een geïntegreerde kruimelzuiger die ook zo’n 55 minuten gebruikt kan worden.

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.