Home » Black Friday » Dyson stofzuiger Black Friday

Dyson stofzuiger Black Friday

De beste stofzuiger aanbiedingen 2020

  • Geselecteerd door: Robbert Tigchelaar
beste dyson stofzuigers

Beste Dyson stofzuiger Black Friday aanbiedingen

Als er een merk tussenuit spring tijdens Black Friday is het wel Dyson. Zoals je wellicht weet zijn de prijzen van Dyson stofzuigers vaak aan de ietwat hoge kant. Niet heel gek, want we hebben hier dan ook te maken met krachtige stofzuigers. Tijdens Black Friday kunnen we gelukkig flink besparen. Bekijk de beste deals hieronder.

dyson v11 absolute

Dyson V11 Black Friday deal

Dsyon V11 de krachtigste steelstofzuiger van Dyson is tijdens Black Friday scherp geprijsd. Check snel deze V11 Black Friday deal!

Dyson Cyclone V10 Animal

Black Friday Dyson V10 aanbieding

De Dyson V10 is qua prijs iets aantrekkelijker dan de V11. Wel zijn de zuigprestaties iets minder, maar zeker niet slecht! Check hier de beste Dyson V10 Black Friday aanbieding.

dsyon cinetic big ball

Nu extra korting op Dyson Cinetic Big Ball

Altijd al de Dyson Cinetic Big Ball willen hebben? Pak dan nu je kans! Tijdens Black Friday geniet je namelijk van de beste aanbiedingen, check hier de beste Dyson Black Friday aanbieding op de Cinetic Big Ball.

Waarom nu je Dyson stofzuiger kopen tijdens Black Friday?

Dat Dyson stukken duurder is dan andere stofzuigers is geen nieuws. Echter is het nu wel het moment om eens te kijken naar deze stofzuigers: je vindt ze namelijk tijdens Black Friday vaak met enorme korting. Als Dyson altijd ver buiten je budget heeft gelegen, kan dit opeens het moment zijn om er wél een te scoren. Hierboven ontdek je de allerbeste Dyson deals die wij tijdens Black Friday 2020 hebben gevonden.

Deze Dyson stofzuigers zijn het populairste met Black Friday

Hoewel Dyson tientallen modellen en combinaties heeft op het gebied van stofzuigers, springen er tijdens Black Friday drie modellen tussenuit waar je flink op kunt besparen. De volgende drie Dyson stofzuigers zijn het populairste – en meestgekocht – tijdens de Black Friday periode:

  •  Dyson V11 (steelstofzuiger)
  • Dyson V10 (steelstofzuiger)
  • Dyson Cinetic Big Ball

Dyson komt bij veel onderzoeken als beste uit de bus. Met name bij de beste steelstofzuiger onderzoeken scoor het merk veel punten. Wist je dat we ook een compleet onderzoek hebben gedaan naar de beste Dyson stofzuiger in het algemeen?

Welke aanbiedingen kunnen we verwachten in 2020?

Vorig jaar sprong Dyson ertussen uit als een van de meest gekochte stofzuigers tijdens Black Friday. Niet heel gek: met een goede percentuele korting scoor je op – deze toch wat prijzige – stofzuigers al snel tientallen euro’s. Wij verwachten in 2020 de volgende soorten deals:

Mocht jij een aanbieding zijn tegengekomen, maar staat deze nog niet op deze pagina vermeld? Stuur ons dan berichtje, zodat we samen deze Dyson aanbiedingen pagina tijdens Black Friday compleet gevuld hebben.

FAQ

Vorig jaar hebben we meerdere vragen binnengekregen: op welke Dyson stofzuigers kun je tijdens Black Friday het beste besparen óf waar vind ik de beste deals in het algemeen? Wij hebben de vragen gegroepeerd en zetten ze in deze FAQ op een rij.

Waar ontdek ik de beste Dyson aanbiedingen?

Op basis van vorig jaar verwachten wij met name de beste deals bij Bol.com en Coolblue. Echter hebben we sinds begin dit jaar gemerkt dat veel aanbiedingen ook exclusief bij Dyson zelf te vinden zijn. Bekijk hierboven de beste deals.

Waar moet ik op letten tijdens Black Friday?

Vaak hangt het soort aanbieding af van het model. Of het nu Black Friday is of niet: check goed welk model het best past bij jouw wensen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om goed te kijken naar de zuigkracht op specifieke vloeren.

Waarom nu mijn Dyson stofzuiger scoren?

We raden je aan om nú je slag te slaan als je van plan bent om een nieuwe Dyson stofzuiger te scoren. Op geen ander moment in het jaar ontdek je namelijk zoveel korting op stofzuigers van dit merk.

Black Friday stofzuiger nieuws

Naast Dyson aanbiedingen in het algemeen bloggen onze redacteuren ook voor specifieke deals. Bekijk hieronder de meest recente Black Friday stofzuigernieuwtjes op een rij. Zelf een interessante deal gespot? Tip onze redactie.

black-friday-stofzuigers