Home » Black Friday » Philips stofzuiger Black Friday

Philips stofzuiger Black Friday

De beste stofzuiger aanbiedingen 2020

  • Geselecteerd door: Robbert Tigchelaar
beste philips stofzuigers

Beste Philips stofzuiger Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe Philips stofzuiger, omdat je andere toe is aan vernieuwing? Dan is dit je kans: onze experts hebben namelijk de beste Philips stofzuiger Black Friday aanbiedingen op een rij gezet. Bekijk de allerbeste deals hieronder.

philips performer silent

Philips Performer Silent FC8782/09

De Philips Performer Silent is normaal al scherp geprijsd, maar tijdens Black Friday helemaal. Scoor snel de beste stofzuiger deal voordat het voorbij is of de voorraad op is.

Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Philips PowerPro compact heeft naast zeer goede zuigkracht nog twee voordelen: de stofzuiger is zakloos en is erg compact. Een stofzuiger voor jou? Check hier een mooie Philips PowerPro compact Black Friday deal!

power pro active

Philips PowerPro Active FC9555/09

Nog een goede Philips stofzuiger zonder zak. Dit model is er goed en de motor wordt aangedreven door de nieuwe PowerCycloon technologie wat zorgt voor erg goede zuigkracht!

philips speedpro fc6727

Philips SpeedPro FC6727/01

Deze Philips SpeedPro steelstofzuiger is ook in de aanbieding. Handige steelstofzuiger, waarmee je ook direct kunt dweilen. Nu betaal je slechts 199 euro voor deze stofzuiger.

powerpro exepert

Philips Fc9745/09 PowerPro Expert

Deze Philips PowerPro Expert is de stofzuiger die als beste stofzuiger zonder zak uit onze test is gekomen. En erg goede, maar ook fijne stofzuiger. Scoor hem snel met een goede deal!

Philips stofzuiger tijdens Black Friday scoren?

Dat is slim! Met Black Friday kun je namelijk flink besparen op stofzuiger aankopen. En gezien Philips een topper is (dit bleek onder andere uit het beste zakloze stofzuiger onderzoek) is dit het moment om eens goed te kijken naar de Philips stofzuiger deals. We verwachten ook dit jaar weer flinke korting op diverse modellen van dit bekende stofzuiger merk.

Deze aanbiedingen verwachten we tijdens Black Friday

Hoewel het nog eventjes wachten is voor het 27 november 2020 is, kunnen we alvast wel onze verwachting uitspreken. We hebben namelijk vorig jaar al veel aanbiedingen voor bij zien komen, maar hebben dit jaar besloten om het voor jou ook op een rijtje te zetten.

Tijdens Black Friday 2020 verwachten we de volgende soorten aanbiedingen:

  • Percentuele korting: bijvoorbeeld 20% korting op een zakloze stofzuiger van Philips
  • Extra mondstukken: denk aan een extra kierzuiger of een meubel mondstuk
  • Gratis accessoires en onderhoudsartikelen: bijvoorbeeld gratis filters en/of stofzuigerzakken als het gaat om een traditionele stofzuiger

Populaire Philips modellen

Philips heeft ontzettend veel modellen: van steelstofzuigers tot zakloze stofzuigers met veel zuigkracht op harde vloeren. Hoewel er sprake is van tientallen modellen, hebben we voor deze pagina alleen gekeken naar de populairste modellen tijdens Black Friday. Dit zijn in onze ogen de volgende soorten:

Nice to know: Deze laatste Philips stofzuiger scoorde veel punten in ons onderzoek naar de beste stille stofzuiger.

FAQ

Als je een vraag hebt over Philips stofzuigers kopen tijdens Black Friday, raden we je aan om hieronder een kijkje te nemen. De vragen die wij vorig jaar binnengekregen hebben we hieronder gebundeld in de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Of het nu Black Friday is of niet: check altijd bij desbetreffende Philips stofzuiger voor welke ondergrond hij het meest geschikt is. Op het energielabel ontdek je altijd de zuigkracht per oppervlakte.

Het is maar net de vraag welk type stofzuiger je voor ogen hebt. Echter kunnen we wel op basis van vorig jaar delen dat met name shops als Bol.com en Coolblue de beste Black Friday deals hadden voor Philips stofzuigers.

Dat valt reuze mee. We hebben hier natuurlijk wel te maken met een A-merk. Niet voor niets komen Philips stofzuigers dan ook naar voren in onze onderzoek naar de beste stofzuigers. Wil je van Philips de beste keuze per model ontdekken? Neem dan een kijkje bij het onderzoek naar de beste Philips stofzuiger.

Black Friday stofzuiger nieuwtjes

Niet alleen de beste deals voor Philips stofzuigers tijdens Black Friday bekijken? Check dan hieronder de meest recente nieuwtjes van onze redactie op het gebied van stofzuigers tijdens Black Friday. We raden je aan om ook een kijkje te nemen bij de Black Friday stofzuiger aanbiedingen pagina in het algemeen.

black-friday-stofzuigers