Stofzuiger blog

Welkom op de stofzuiger blog van Nederland! Op deze blog van Bestestofzuigers.nl schrijven we veelal over handige stofzuiger tips en actueel nieuws. Doe inspiratie op, blijf op de hoogte van de nieuwe stofzuiger ontwikkelingen én kom erachter waar je allemaal op moet letten als je een stofzuiger gaat kopen! Interessant stofzuiger-nieuwtje? Tip de redactie!


Recente blogs over stofzuigers

noo noo stofzuiger van de teletubbies
vijverstofzuiger
karcher bouwstofzuiger
Miele Compleet C3 Black Diamond Ecoline
kruimeldief met steel
zwembadstofzuiger
stofzuiger stinkt
robotstofzuiger met dweilfunctie
dyson v11 absolute pro
dyson snoerloos test
water opzuigen

Water opzuigen: dit zijn de mogelijkheden

/
Heb je geknoeid en wil je water opzuigen? Gebruik dan niet je normale stofzuiger, maar een variant die geschikt is voor het opzuigen van vloeistoffen.
werkplaats stofzuigers

Werkplaats Stofzuigers: voor in de fabriek

/
Er zijn veel verschillende stofzuigers voor fabrieken. Zo is er een stofzuiger voor as en voor olie. Bekijk alle werkplaats stofzuigers.
stofzuiger bureau

Stofzuiger voor het bureau: onze tips!

/
Wil je je bureau goed stofzuigen? Dan is dit artikel een gouden leestip: bekijk de mogelijkheden voor het stofzuigen van je bureau en toetsenbord.
dyson toolkit cadeau

Aanbieding: Dyson toolkit cadeau!

/
We hebben een interessante aanbieding gespot: je krijgt nu namelijk een Dyson Toolkit cadeau bij aankoop van een Dyson V11 steelstofzuiger.
stofzuiger hacks

Stofzuiger Hacks: gouden stofzuiger trucjes

/
Wij maken stofzuigen minder stoffig. Met behulp van onze stofzuiger hacks kun je met trucjes slimmer stofzuigen.
beste miele stofzuigers selectie

Miele kinderstofzuiger: waarom veelbesproken?

/
Van Miele is er ook een kinderstofzuiger: een stofzuiger die net echt lijkt. Er zijn wat opvallende zaken rondom deze stofzuiger.
oplaadbare stofzuiger

Oplaadbare stofzuiger: dit zijn de keuzes!

/
Een oplaadbare stofzuiger heeft veel voordelen. In dit artikel zet ik alle varianten die oplaadbaar zijn op een rij.
krachtige stofzuiger

Krachtige stofzuiger? Dit zijn de krachtpatsers!

/
Wat maakt een stofzuiger nu een krachtige stofzuiger? In dit artikel zet ik op een rij waar je op moet letten en wat de beste keuzes zijn!
gouden stofzuiger

Gouden stofzuiger: dit zijn de mogelijkheden!

/
Steeds meer merken bieden een gouden stofzuiger aan. Ik deed onderzoek naar de mogelijkheden en zet verschillende modellen op een rij!
gratis huishoudbeurs kaarten

Gratis kaarten Huishoudbeurs

/
Van 22 februari tot en met 1 maart gaat de Huishoudbeurs 2020 van start. Normaal kosten de kaarten € 17,95, maar deze zijn ook gratis te verkrijgen, lees hier meer.
hoe vaak tapijt stofzuigen

Hoe vaak moet je een tapijt stofzuigen?

/
We schreven al eens over hoe je een tapijt dient te stofzuigen, maar hoe vaak je een tapijt moet zuigen is vaak nog onbekend. Lees hier onze aanbeveling hoe vaak je een tapijt dient te zuigen en waarop je moet letten.

Stofzuiger met of zonder zak

/
Sta je ook voor het dilemma: stofzuiger met of zonder zak? Lees dan hier de voor- en nadelen van een stofzuiger met zak en een stofzuiger met een opvangbak (zakloos).
black-friday-stofzuigers

Beste stofzuiger aanbiedingen rond Black Friday 2019

/
Op zoek naar de beste stofzuiger aanbiedingen tijdens Black Friday? Wij zetten de beste Black Friday deals voor je op rij waarmee je honderden euro's kunt besparen op je nieuwe stofzuiger.
gebruik een aszuiger voor het zuigen van as

Gebruik een aszuiger voor het opzuigen van as

/
Het zuigen van as kan je stofzuiger slopen. Lees hier wat handige tips en waarom je vooral geen as moet op zuigen met een gewone stofzuiger.
stofzuigerfouten

Stofzuigerfouten die vaak gemaakt worden

/
Stofzuigen is zo makkelijk nog niet als de meeste denken. In veel huishoudens worden stofzuigerfouten gemaakt en deze fouten kunnen erg schadelijk zijn voor je stofzuiger, lees hier hoe je deze stofzuigerfouten voorkomt.
tapijt stofzuigen

De juiste wijze om een tapijt te stofzuigen

/
Een tapijt dient op de juiste wijze gezogen te worden, hiermee voorkom je beschadigingen aan je tapijt of vale plekken. Lees in deze blog wat de juiste wijze is om een tapijt te stofzuigen.
is het waard om een stofzuiger te repareren

Is het waard om een stofzuiger te repareren?

/
Een defecte stofzuiger hoeft niet altijd direct gerepareerd te worden. Bekijk redenen wanneer het wél en niet waard is om een stofzuiger te repareren.
huisdiervriendelijke robotstofzuiger

Huisdiervriendelijke robotstofzuiger: wat moet ik weten?

/
Gaat een robotstofzuiger goed samen met huisdieren? In deze blog kijk ik naar de belangrijkste punten en raad ik de beste huisdiervriendelijke robotstofzuiger aan.
robotstofzuiger-afstandsbediening

Robotstofzuiger met Afstandsbediening: Hoe werkt dat eigenlijk?

/
Ik neem een kijkje in de wereld van robotstofzuigers met afstandsbediening. Hoe werkt het en hoe kan ik het gebruiken om mijn leven makkelijker te maken?
Google Home robotstofzuiger

Google Home Robotstofzuiger: wat is er mogelijk?

/
Hé Google, begin met stofzuiger in de slaapkamer! Het klinkt misschien raar, maar al in veel 'smart homes' in Nederland is dit een veel gesproken spraakopdracht!
robotstofzuiger kat & hond

Robotstofzuiger met kat & hond: slim?

/
Heb je een kat of hond in huis? Dan is het zaak om goed naar de juiste robotstofzuiger te kijken. In dit artikel licht ik robotstofzuigers die huisdiervriendelijk zijn.
stofzuiger smart home mogelijkheden

Stofzuiger smart home mogelijkheden op een rij

/
Een stofzuiger wordt steeds slimmer. Er zijn tal van stofzuiger smart home mogelijkheden: bedien bijvoorbeeld de stofzuiger met spraak of laat kamers onthouden.
beste stofzuigers

Dyson stofzuigers vergelijken: wat zijn de verschillen?

/
Dyson heeft verschillende steelstofzuigers op de markt gebracht: een V8, V10 en een V11 variant. Maar wat zijn nu eigenlijk de grote verschillen?
spin opzuigen kruipt hij uit je stofzuiger

Spin opzuigen: kruipt een spin uit je stofzuiger?

/
Het opzuigen van een spin voorkomt vlekken, maar kan een spin makkelijk uit een stofzuiger kruipen? Ontdek of het wel zo slim is!
zuigkracht stofzuiger verbeteren bij verminderen

Zuigkracht stofzuiger verbeteren bij verminderen

/
Is je stofzuiger verminderd in zuigkracht? Dit kan vele redenen hebben die je vaak zelf makkelijk kunt oplossen. Check ze al mijn tips!
steelstofzuiger vs gewone stofzuiger

Steelstofzuiger vs Gewone Stofzuiger

/
Zowel een steelstofzuiger als een normale stofzuiger hebben voor- en nadelen. In deze vergelijking kom je erachter welke jij het best kunt kiezen.
stofzuiger opzetstukken

Stofzuiger opzetstukken: dit zijn ze allemaal!

/
Een stofzuiger kun je voorzien van diverse zuigmonden. Voor harde vloeren, meubels en kieren. Welke opzetstukken zijn er eigenlijk allemaal?
zwembad stofzuigen

Zwembad stofzuigen: tips & mogelijkheden

/
Voorkom een vieze bodem van het zwembad en stofzuig deze regelmatig. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en hoe je vuil verminderd.
voordelen robotstofzuiger

Voordelen van een robotstofzuiger

/
Een robotstofzuiger kent enorm veel interessante voordelen. Ik zet ze op een rij: van automatisch stofzuigen tot bedienen via een app.
bouwstofzuiger kopen

Bouwstofzuiger kopen: hier moet je op letten!

/
Ben je op zoek naar stofzuiger voor in de fabriek of in de werkschuur? Ontdek de juiste bouwstofzuiger door hier op te letten!
kamerplant stoffen

Kamerplant stoffen: hoe maak je ze stofvrij?

/
Wist je dat een kamerplant ontzettend veel stof opvangt? Laat de bladeren weer glimmen en voorkom veel stof met deze handige tips!
stof in slaapkamer verminderen

Stof in slaapkamer verminderen: handige tips!

/
Een stoffige slaapkamer is niet gewenst: je staat op met stof en gaat ermee naar bed. Tijd om stof in de slaapkamer te verminderen!
hepa filter wassen

Stappenplan: Hoe en hoevaak HEPA filter wassen?

/
Als je een stofzuiger hebt met een HEPA filter, dien je deze periodiek te wassen. Check hoe jij een HEPA filter het best kunt schoonmaken!
tips voor minder stofzuigen

Tips voor minder stofzuigen (en een minder stoffig huis)

/
Als je net als mij liever wat minder zou willen stofzuigen, is het slim om het dan maar gelijk goed te doen. Check mijn tips voor minder stofzuigen!
stofzuiger met hepa filter

Stofzuiger met HEPA filter: alles wat je moet weten

/
We weten dat een stofzuiger in veel gevallen voorzien is van een HEPA filter. Maar wat doet zo'n filter nu eigenlijk en waarom is hij er?
stofzuigerzakken hergebruiken

Stofzuigerzakken hergebruiken: niet altijd slim!

/
In veel gevallen worden stofzuigerzakken nog steeds hergebruikt. Dit is lang niet altijd slim en kan zelfs zorgen voor defecte stofzuiger!
robotstofzuiger voor allergieën

Robotstofzuiger voor allergieën: hier moet je op letten

/
Heb jij last van een stofallergie en overweeg je om een robotstofzuiger aan te schaffen? Check dan mijn tips voor het maken van een goede keuze!
voordelen van een steelstofzuiger

Voordelen van een steelstofzuiger

/
Een steelstofzuiger heeft ten opzichte van andere stofzuigers een aantal unieke voordelen. Zo is hij draadloos, licht en zakloos!
robotstofzuiger kopen waar op letten

Robotstofzuiger kopen: waar moet je op letten?

/
Ben je van plan om een nieuwe robotstofzuiger te kopen? Dan kunnen mijn tips je helpen bij het ontdekken van de beste keuze voor jouw woning.