Stofzuiger blog

Welkom op de stofzuiger blog van Nederland! Op deze blog van Bestestofzuigers.nl schrijven we veelal over handige stofzuiger tips en actueel nieuws. Doe inspiratie op, blijf op de hoogte van de nieuwe stofzuiger ontwikkelingen én kom erachter waar je allemaal op moet letten als je een stofzuiger gaat kopen! Interessant stofzuiger-nieuwtje? Tip de redactie!


Recente blogs over stofzuigers

dyson stofzuigers vergelijken

Dyson stofzuigers vergelijken: wat zijn de verschillen?

/
Dyson heeft verschillende steelstofzuigers op de markt gebracht: een V8, V10 en een V11 variant. Maar wat zijn nu eigenlijk de grote verschillen?
spin opzuigen kruipt hij uit je stofzuiger

Spin opzuigen: kruipt een spin uit je stofzuiger?

/
Het opzuigen van een spin voorkomt vlekken, maar kan een spin makkelijk uit een stofzuiger kruipen? Ontdek of het wel zo slim is!
zuigkracht stofzuiger verbeteren bij verminderen

Zuigkracht stofzuiger verbeteren bij verminderen

/
Is je stofzuiger verminderd in zuigkracht? Dit kan vele redenen hebben die je vaak zelf makkelijk kunt oplossen. Check ze al mijn tips!
steelstofzuiger vs gewone stofzuiger

Steelstofzuiger vs Gewone Stofzuiger

/
Zowel een steelstofzuiger als een normale stofzuiger hebben voor- en nadelen. In deze vergelijking kom je erachter welke jij het best kunt kiezen.
stofzuiger opzetstukken

Stofzuiger opzetstukken: dit zijn ze allemaal!

/
Een stofzuiger kun je voorzien van diverse zuigmonden. Voor harde vloeren, meubels en kieren. Welke opzetstukken zijn er eigenlijk allemaal?
zwembad stofzuigen

Zwembad stofzuigen: tips & mogelijkheden

/
Voorkom een vieze bodem van het zwembad en stofzuig deze regelmatig. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en hoe je vuil verminderd.
voordelen robotstofzuiger

Voordelen van een robotstofzuiger

/
Een robotstofzuiger kent enorm veel interessante voordelen. Ik zet ze op een rij: van automatisch stofzuigen tot bedienen via een app.
bouwstofzuiger kopen

Bouwstofzuiger kopen: hier moet je op letten!

/
Ben je op zoek naar stofzuiger voor in de fabriek of in de werkschuur? Ontdek de juiste bouwstofzuiger door hier op te letten!
kamerplant stoffen

Kamerplant stoffen: hoe maak je ze stofvrij?

/
Wist je dat een kamerplant ontzettend veel stof opvangt? Laat de bladeren weer glimmen en voorkom veel stof met deze handige tips!
stof in slaapkamer verminderen

Stof in slaapkamer verminderen: handige tips!

/
Een stoffige slaapkamer is niet gewenst: je staat op met stof en gaat ermee naar bed. Tijd om stof in de slaapkamer te verminderen!
hepa filter wassen

Stappenplan: Hoe en hoevaak HEPA filter wassen?

/
Als je een stofzuiger hebt met een HEPA filter, dien je deze periodiek te wassen. Check hoe jij een HEPA filter het best kunt schoonmaken!
tips voor minder stofzuigen

Tips voor minder stofzuigen (en een minder stoffig huis)

/
Als je net als mij liever wat minder zou willen stofzuigen, is het slim om het dan maar gelijk goed te doen. Check mijn tips voor minder stofzuigen!
stofzuiger met hepa filter

Stofzuiger met HEPA filter: alles wat je moet weten

/
We weten dat een stofzuiger in veel gevallen voorzien is van een HEPA filter. Maar wat doet zo'n filter nu eigenlijk en waarom is hij er?
stofzuigerzakken hergebruiken

Stofzuigerzakken hergebruiken: niet altijd slim!

/
In veel gevallen worden stofzuigerzakken nog steeds hergebruikt. Dit is lang niet altijd slim en kan zelfs zorgen voor defecte stofzuiger!
robotstofzuiger voor allergieën

Robotstofzuiger voor allergieën: hier moet je op letten

/
Heb jij last van een stofallergie en overweeg je om een robotstofzuiger aan te schaffen? Check dan mijn tips voor het maken van een goede keuze!
voordelen van een steelstofzuiger

Voordelen van een steelstofzuiger

/
Een steelstofzuiger heeft ten opzichte van andere stofzuigers een aantal unieke voordelen. Zo is hij draadloos, licht en zakloos!
robotstofzuiger kopen waar op letten

Robotstofzuiger kopen: waar moet je op letten?

/
Ben je van plan om een nieuwe robotstofzuiger te kopen? Dan kunnen mijn tips je helpen bij het ontdekken van de beste keuze voor jouw woning.
voordelen van een stofzuiger zonder zak

Voordelen van een stofzuiger zonder zak

/
Is een stofzuiger zonder zak nu écht veel handiger? Dat ligt aan jouw situatie: zijn de volgende voordelen voor jou interessant genoeg?
stofzuiger kopen waar op letten

Stofzuiger kopen: waar moet je op letten?

/
Bij het kopen van een nieuwe stofzuiger zijn er aantal zaken waar je goed op moet letten. Denk aan de actieradius en het gewicht!