Home » Stofzuiger Blog » Aanbieding: Dyson toolkit cadeau!

Aanbieding: Dyson toolkit cadeau!

Door Maarten Reijneveld | Update: 1 april 2021
dyson toolkit cadeau

Update: we hebben een interessantere aanbieding gespot bij Bol.com. Je krijgt nu 11% korting op een Dyson steelstofzuiger, zolang de voorraad strekt.

Wanneer je op kort termijn een Dyson stofzuiger wil kopen, kan het nu misschien wel het beste moment zijn. Dyson heeft nu namelijk een tijdelijke aanbieding, waar je een complete toolkit cadeau krijgt. De toolkit is voorzien van allerlei mondstukken die het stofzuigen op verschillende vloeren geschikt maakt, maar ook specifieke zuigstanden.

Op welk model geldt Dyson toolkit cadeau aanbieding?

De Dyson toolkit cadeau aanbieding is enkel geldig op de Dyson V11, een krachtige steelstofzuiger die ook bij ons beste steelstofzuiger onderzoek als beste uit de test kwam. De stofzuiger is snoerloos en is erg licht: hiermee kun je dus lekker makkelijk stofzuigen, zonder dat je rekening hoeft te houden met een maximale actieradius.

5 soorten Dyson V11 steelstofzuigers

Van de Dyson V11 steelstofzuigers zijn vijf verschillende modellen. Als je graag een Dyson toolkit cadeau wil krijgen, heb je op de website van Dyson zelf keuze uit de volgend vijf typen:

  • Dyson V11 Absolute Pro Goud (een gouden stofzuiger)
  • Dyson V11 Absolute Pro
  • Dyson V11 Absolute Extra+
  • Dyson V11 Absolute Extra
  • Dyson V11 Torque Drive Extra

Bekijk hier de specificaties van diverse Dyson modellen in een compleet overzicht voor Dyson stofzuigers vergelijken.

Wat ontdek je in de Dyson toolkit?

Wanneer je dus een van de V11 modellen via Dyson zelf aanschaft, krijg je de toolkit cadeau. Maar wat fiks je nu eigenlijk bij deze aanbieding? We zetten de inhoud op een rij:

  • Een verlenging van de stofzuigerstang
  • Een extra zuigmond
  • Een zuigmond met een bocht

Andere Dyson aanbiedingen?

Bij Bol.com is momenteel een interessantere aanbieding, vinden wij: zo krijg je op de Dyson V10 nu € 50,- korting (wat neerkomt op een aanbieding waarmee je 11% bespaart).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.

Laatste berichten van Robbert Tigchelaar (toon alles)