Home » Stofzuiger Blog » Beste stofzuiger aanbiedingen rond Black Friday 2021

Beste stofzuiger aanbiedingen rond Black Friday 2021

Door Maarten Reijneveld | Update: 1 april 2021
black-friday-stofzuigers

Wanneer kan ik gebruik maken van Black Friday deals?

Alhoewel je zou denken dat Black Friday alleen op vrijdag plaats zou vinden, zijn er vele webshops die hun aanbiedingen al eerder beschikbaar stellen. Dit kunnen ze doen om een aantal verschillende redenen. Zo weten we dat er een enorme drukte zal ontstaan door de bestellingen die op Black Friday geplaatst worden. Om deze drukte tegen te gaan, is het voor hun erg handig om de Black Friday stofzuiger aanbiedingen en andere deals al eerde plaats te laten vinden. Zodoende worden de artikelen gewoon op tijd bezorgd. Hierdoor zien we dat stofzuiger Black Friday verspreid over de hele week beschikbaar zijn.

Dit zijn de beste stofzuiger deals van Black Friday 2021

Bij bestestofzuigers.nl doen we uitgebreid onderzoek naar de voor- en nadelen van verschillende stofzuigers. Zodoende vergelijken we de verschillende opties en helpen we je met kiezen van de beste stofzuiger in jouw situatie. Met gebruik van dit onderzoek hebben we diverse top 10 stofzuiger lijsten gemaakt, gevuld met de beste stofzuigers van bekende merken. Veel van deze merken kwamen voor Black Friday dit jaar met scherpe stofzuiger aanbiedingen, dit zijn volgens ons de beste deals:

De allerbeste steelstofzuiger deals

We zien dat steelstofzuigers steeds populairder worden in Nederlandse huishoudens, naar verwachting zullen er door Black Friday dan ook veel verkocht worden. Wij verwachten dat deze stofzuiger aanbiedingen dan ook erg veel benut zullen worden:

Steelstofzuiger

dyson v11 absolute

De Dyson V11 Absolute nu €150,- goedkoper

Dit type scoorde al erg hoog in de top 10 stofzuigers. Bij Coolblue bestel je dit model van Dyson nu niet voor €649,-, maar voor €499,-!

Bekijk bij Coolblue

Steelstofzuiger

dyson v8

De Dyson V8 Parquet tijdelijk voor €279,- (ALLEEN DINSDAG)

Dit type steelstofzuiger is perfect voor hardere vloeren. Op dit moment krijg je op de V8 Parquet bij Bol.com tijdelijk 20% korting.

Bekijk bij Bol.com

De mooiste robotstofzuiger aanbiedingen van Black Friday

De robotstofzuiger is mijn persoonlijke favoriet: hij is erg compact, stil en de perfectie optie als je zelf niet wilt stofzuigen. Bovendien is dit soort stofzuiger nu door de Black Friday deals erg toegankelijk, dit zijn bijvoorbeeld een paar mooie kortingen:

Robotstofzuiger 

Blaupunkt Bluebot XSMART

Alleen op dinsdag: Blaupunkt BLUEBOT XSMART voor €249,-!

Deze mooie robotstofzuiger van Blaupunkt koop je tijdens Black Friday een stuk goedkoper dan normaal. Hij kost namelijk bij Bol.com geen €329,-, maar €249,-.

Bekijk bij Bol.com

Robotstofzuiger 

irobot roomba 960

Roomba 960 robotstofzuiger deal: €399,- bij Coolblue

De iRobot Roomba 960 is een van de beste robotstofzuigers van het moment. De adviesprijs was €649,-, maar hij kost bij Coolblue nu tijdelijk €399,-

Bekijk bij Coolblue

Deze zakloze stofzuigers zijn dit jaar het voordeligst

Ook vele varianten zonder zak zien we dit jaar met Black Friday erg in prijs dalen, waaronder die van bekende merken. Deze deals mag je niet missen:

 Zakloze stofzuiger 

Philips-powerpro-active-black-friday

ALLEEN DINSDAG: Philips PowerPro Active voor €125,-

De zakloze Active FC9553/09 stofzuiger van Philips was al relatief goedkoop, maar is door deze Black Friday deal al helemaal voordelig. Bij Bol.com betaal je €125,- i.p.v. €159,-.

Bekijk bij Bol.com

 Zakloze stofzuiger 

Philips-powerpro-expert-black-friday

Philips PowerPro Expert nu bij Coolblue  voor €149,-

De Philips FC9745/09 PowerPro Expert is een stofzuiger die door vele gebruikers goed beoordeeld wordt. In verband met Black Friday is hij nu 25% goedkoper bij Coolblue.

Bekijk bij CoolBlue

Wil je tijdens Black Friday een stofzuiger met zak kopen? Overweeg deze deal!

Dit jaar zijn er vele stofzuigers met zak die je rond Black Friday tegen een hoge korting kunt kopen, maar deze sprong er uit:

 Stofzuiger met zak

Philips-performer-silent-black-friday

ALLEEN DINSDAG: Philips Performer Silent voor €139,- bij Bol.com

De Philips Performer Silent FC8780/09 is een relatief stille stofzuiger, bovendien is hij allergievriendelijk. Scoor deze stofzuiger met zak alleen op dinsdag met 30% korting.

Bekijk bij Bol.com

Waar moet ik op letten bij Black Friday deals voor stofzuigers

Het is natuurlijk enorm aantrekkelijk is om een stofzuiger te kopen nu er zulke hoge kortingen zijn. Maar we raden je wel aan om niet zomaar een stofzuiger te bestellen. Het is namelijk belangrijk dat je weet welke stofzuiger voor jouw situatie de beste keuze is. Mocht je hier benieuwd naar zijn, lees dan meer op onze beste stofzuigers pagina, waar we bijvoorbeeld ingaan op de beste opties per toepassing. Denk hierbij aan harde vloeren, tapijten en allergieën.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.