Home » Stofzuiger Blog » Dyson submarine

Dyson Submarine – Dyson steelstofzuiger met dweilfunctie

Door Bram Tigchelaar | Update: 31 mei 2023

Eerder hebben we aandacht besteed aan de Dyson dweil, een hulpmiddel waarmee je met je Dyson steelstofzuiger kon dweilen. Hoewel dit geen officieel Dyson-accessoire is, kon je toch prima dweilen met je Dyson steelstofzuiger. Hoewel veel bekende merken als Philips, Rowenta en Samsung al een steelstofzuiger met dweilfunctie op de markt brachten, lijkt Dyson hier nu ook op in te springen. Zo introduceren ze de Dyson Submarine, een Dyson steelstofzuiger met dweilfunctie!

Dyson steelstofzuiger met dweilfunctie

Wat is de nieuwe Dyson Submarine?

De Dyson Submarine introduceert een vernieuwende zuigmond die tegelijkertijd kan zuigen en dweilen. Deze toevoeging is speciaal ontworpen voor de Dyson V15s Detect Submarine en Dyson V12s Detect Slim Submarine steelstofzuigers. Dankzij deze innovatieve dweilzuigmond, is er sprake van een ideale waterverdeling, waardoor het efficiënt gemorste vloeistoffen, vlekken en klein vuil van harde vloeren kan verwijderen.

Dankzij een innovatief achtpuntshydratatiesysteem met een drukkamer, levert de natte roller van de Submarine een gelijkmatige waterverdeling over de volledige breedte van de roller. Dit zorgt voor een optimale ‘schone vloer’-afwerking zonder overtollig water.

De motor aangedreven microvezelroller pakt gemorst materiaal, hardnekkige vlekken en klein vuil aan en kan een oppervlakte tot 110 m2 dekken, ondersteund door een schoonwatertank van 300 ml. Een robuuste plaat zuigt het verontreinigde water uit de natte roller en verzamelt het in een aparte afvalwatertank, zodat er geen vuil of puin achterblijft op de vloer.
Met zijn slanke ontwerp en een borstel die de volledige breedte van de kop bestrijkt, kan de Dyson Submarine moeiteloos manoeuvreren onder meubels. Zo zorgt het ervoor dat zelfs stof, vuil en gemorste vloeistoffen op de meest onbereikbare plaatsen worden verwijderd.

Verkrijgbaarheid: ook los te verkrijgen?

Hoewel de Dyson Submarine dweilzuigmond op zichzelf niet los te koop is, is het wel inbegrepen bij de aankoop van de Dyson V15s Detect Submarine of Dyson V12s Detect Slim Submarine stofzuigers. Deze steelstofzuigers zullen vanaf september 2023 verkrijgbaar zijn in de Benelux.

De Dyson V15s Detect Submarine zal verkrijgbaar zijn voor € 949,-. Daarnaast komt Dyson ook met een nieuwe generatie steelstofzuigers, de Gen5detect, de eerste Dyson-stofzuiger die zelfs virussen kan opzuigen en afvangen. Deze nieuwe stofzuiger zal eveneens vanaf september beschikbaar zijn, voor € 999,-.