Home » Stofzuiger Blog » Welke exclusieve Dyson stofzuigers zijn er te koop bij Dyson zelf?

Welke exclusieve Dyson stofzuigers zijn er te koop bij Dyson zelf?

Door Bram Tigchelaar | Update: 6 januari 2023
exclusieve dyson stofzuigers

Beeld: © Smart Brothers

Wanneer je rechtstreeks bij Dyson.nl je stofzuiger of accessoires koopt betaal je nooit teveel dankzij de zelfde-prijsgarantie. Daarnaast kun je bij Dyson veel exclusieve stofzuigers en onderdelen kopen, waaronder gouden Dyson stofzuigers of nieuw gelanceerde opzetstukken. Ga direct naar de webshop van Dyson.

Wanneer je een televisiereclame van Dyson voorbij ziet komen hoor je vaak ook de boodschap: “Koop rechtstreeks van degene die hem maakt!” Dyson wil het liefst dat jij de stofzuigers bij haar in de webshop zelf aanschaft. Als consument kun je dan niet alleen heel snel en makkelijk je Dyson stofzuiger registreren: je kunt ook exclusieve Dyson stofzuigers en accessoires kopen.

Ik heb besloten om de webshop van Dyson.nl te onderzoeken, want: welke exclusieve Dyson stofzuigers en onderdelen kun je alleen daar kopen?

De voordelen wanneer je rechtstreeks bij Dyson koopt

Laat ik eerst eens starten met de voordelen waar jij van kunt genieten als je stofzuigers en accessoires rechtstreeks bij Dyson.nl koopt.
 • Zelfde prijs-garantie: Dyson hanteert een garantie waarmee jij nooit meer kunt betalen voor een stofzuiger dan bij andere verkooppunten. Mocht je toch een goedkopere Dyson elders tegenkomen, dan krijg jij het verschil van Dyson terug.
 • 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie: bij Dyson kun je een maand lang de stofzuiger proberen. Voldoet hij niet aan je wensen? Dan kun je hem gratis terugsturen binnen 30 dagen.
 • Grootste assortiment: bij Dyson ontdek je het grootste assortiment aan stofzuiger accessoires, waaronder ook de nieuwste onderdelen. Deze zijn vaak nog niet eens te koop bij andere shops.
 • Gratis verzending en retourneren: hoewel dit ook bij veel andere webshops geldt, meld ik het alsnog. Bij Dyson kun je genieten van een gratis verzending en retourbeleid.

Een extra pluspunt is de handige probleemoplossing die gekoppeld is met de webshop. Als je een probleem doorgeeft kun je binnen een paar stappen ontdekken hoe jij dit kunt oplossen en wat jij hiervoor nodig hebt.

Exclusieve Dyson stofzuigers en accessoires

Op naar de exclusieve stofzuigers en accessoires, waar het in dit artikel omdraait!

Gouden Dyson stofzuigers

Het allereerst wat mij opvalt is dat je bij Dyson.nl verschillende stofzuigers in een gouden uitvoering kunt kopen. Je leest het goed: een gouden Dyson stofzuiger. Zowel de stofzuigerstang als het bovenzijde van de steelstofzuiger heeft een mooie gouden kleur en is daarmee een ware eyecatcher. Eerder besteedde ik al aandacht aan gouden stofzuigers op mijn website.

De volgende modellen kun je exclusief bij Dyson in het goud kopen:

 • Dyson V12 Slim Detect
 • Dyson V15 Slim Detect

Gouden Dyson accessoires en onderdelen

Het is ook mogelijk om onderdelen en accessoires in het goud te bestellen. Zo kun je een niet-exclusieve Dyson alsnog omtoveren tot een goud klompje. Een greep uit de verschillende onderdelen die in het goud beschikbaar zijn:
 • Een gouden stofzuigerstang (zie hier hoe mooi hoe hij is)
 • Vloerborstels met gouden rolborstel
 • Antiklit dierenhaarborstel met gouden rolborstel

Los van de kleur is het sowieso sterk aan te raden om de accessoires bij Dyson zelf te kopen. Als ik problemen met een Dyson stofzuiger om me heen hoor, ligt dit in veel gevallen aan after-market accessoires. Met andere woorden: onderdelen die niet van Dyson zelf zijn.

Nieuwe modellen (2023)

Naast gouden stofzuigers kun je vaak ook bij Dyson.nl zelf de eerste nieuwe stofzuigers ontdekken. Dit gaat om zowel hele nieuwe modellen, als om nieuwere versies van bestaande modellen. Zo kwam een tijdje geleden de Dyson V15 uit – beter bekend als de Dyson met groene laser – die een paar maanden alleen te koop was via Dyson zelf.

dyson met groene laser

Deze Dyson V15 was een tijdje enkel leverbaar via Dyson.nl zelf. © Smart Brothers

Op het moment van schrijven zijn er ook diverse modellen die je niet bij webshops als Bol.com of Coolblue tegenkomt, maar alleen bij Dyson.nl. Ik zet ze op een rij:

 • Dyson Micro
 • Dyson Omni-Glide 360

Update: de Dyson Omni-Glide is vanaf nu wel weer te koop bij Coolblue (bekijk hem hier). Benieuwd naar deze stofzuiger? Lees dan ook mijn Dyson Omni-Glide review.

Exclusieve deals

Ook kun je bij Dyson genieten van exclusieve deals. Hierbij krijg je bijvoorbeeld meerdere gratis Dyson accessoires bij je stofzuiger of een handig vrijstaand station om je Dyson op te kunnen hangen.

Beste prijs-garantie

Tenslotte belooft Dyson bij heel veel modellen de ‘Beste Prijs-garantie’. Met een label kun je dit ontdekken bij verschillende stofzuigers. Hiermee kun je vaak tientallen euro’s besparen.

Dus: in mijn ogen is het zeker interessant om voortaan te overwegen om je nieuwe Dyson stofzuiger en toebehoren bij Dyson zelf aan te schaffen. Je betaalt namelijk nooit een euro meer dan bij andere webshops, je kunt je stofzuiger makkelijk registreren én je geniet van diverse interessante garanties. Bekijk het complete stofzuiger aanbod.

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.