Home » Stofzuiger Blog » Gratis kaarten Huishoudbeurs

Gratis kaarten Huishoudbeurs 2020!

Door Maarten Reijneveld | Update: 1 april 2021
gratis huishoudbeurs kaarten

Van 22 februari t/m 1 maart gaat de Huishoudbeurs 2020 van start. Een beurs vol met nieuwe innovaties en producten op het gebied van mode, cosmetica, gezondheid, koken, apparatuur en meer. Op de Huishoudbeurs krijg je veel van deze nieuwe apparaten te zien en krijg je vaak veel gratis dingen! Maar wat nog mooier is als je er gratis heen kunt met gratis Huishoudbeurs kaarten 2020. Lees hier hoe je snel nog even gratis kaarten Huishoudbeurs 2020 scoort!

Gratis tickets bij Bol.com!

Momenteel geldt er bij Bol.com een leuke actie waarbij je gratis kaartjes voor de huishoudbeurs kunt bemachtigen. Bij verschillende artikelen krijg je namelijk gratis kaartjes bij aanschaf. Omdat wij dagelijks over stofzuigers schrijven hebben wij de interessante stofzuigers er alvast uitgefilterd voor je. Mocht je geen stofzuiger willen dan kan dit ook want de actie geldt ook op andere producten: check hier alle producten bij Bol.com waarbij je gratis tickets krijgt voor de Huishoudbeurs 2020. Op onderstaande stofzuigers geldt de actie ook en krijg je ook gratis kaarten.

aeg vx7-2

AEG VX6-2-CR-A Animal Edition

Gratis Huishoudbeurskaart? Dan kan deze AEG stofzuiger een goede keuze zijn, tevens ook een hele goede stofzuiger als je veel last hebt van dierenharen.

Inventum ST306RZA

Inventum ST306RZA

Een goede en goedkope stofzuiger van het merk Inventum. Deze ST306RZA is ondanks de lage prijs een zeer goede stofzuiger en is geschikt voor harde vloeren.

Aigostar Tank

Aigostar Tank 30JRI

Bij deze stofzuiger van Aigostart krijg je ook een gratis kaart voor de Huishoudbeurs 2020. Het is een zakloze stofzuiger en is zeer geschikt voor het zuigen van tapijten.

Wat zijn de actievoorwaarden gratis Huishoudbeurs kaartjes?

Wanneer je een product bij Bol.com koopt die gelabeld is met: “Gratis Huishoudbeurskaart” dan ontvang je na aankoop binnen één dag een gratis dagkaart te waarde van € 17,95 voor de Huishoudbeurs 2020. Om de gratis ticket de verzilveren dien je de volgende stappen te nemen:

  1. Na aankoop van een product die gelabeld is met “Gratis Huishoudbeurskaart”, ontvang je binnen één dag na aankoop een couponcode per mail.
  2. Ga via je internetbrowser naar: Huishoudbeurs.nl/bol en schaf hier een kaart aan en gebruik de verkregen couponcode.

Let wel op de couponcodes zijn te gebruiken tot 21 februari 2020 en deze actie van de gratis kaarten loopt tot 21 februari.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *