Home » Stofzuiger Blog » iRobot introduceert Protect en Protect+: verlenging van garantie

iRobot introduceert Protect en Protect+: verlenging van garantie

Door Robbert Tigchelaar | Update: 9 november 2022
irobot protect plus garantie verlenging

Wanneer je een nieuwe iRobot Roomba robotstofzuiger of Braava dweilrobot koopt, krijg je er standaard één jaar garantie bij. Deze garantieperiode kunnen Amerikaanse klanten nu verlengen dankzij nieuwe pakketten: iRobot Protect en Protect+.

iRobot Protect en Protect+

Eén jaar garantie op een robotstofzuiger is normaalgesproken voldoende. Toch komt de specialist in consumentenrobots met een mogelijkheid voor garantieverlenging. Met iRobot Protect kun je een extra garantietermijn bijkopen van één of drie jaar. Hiermee wordt de robotstofzuiger volledig gedekt: zowel de stofzuiger zelf als de batterij ervan.

Protect+ biedt ondersteuning van experts

Zoals al bleek uit ons onderzoek naar de beste robotstofzuiger – waar modellen vaak de beste iRobot stofzuiger op nummer één staat – is dit type stofzuiger wat minder eenvoudig te bedienen dan een traditionele stofzuiger op wielen.

Ook daarvoor wil iRobot oplossingen bieden: met het iRobot Protect+ kun je niet alleen de garantie van je Roomba of Braava verlengen, maar kun je ook ondersteuning van experts verwachten. Daarbij is er ooks prake van een gratis verzending.
De dekking voor onopzettelijke schade gaat van start op de aankoopdatum.

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.