Home » Stofzuiger Blog » Miele kinderstofzuiger: waarom veelbesproken?

Miele kinderstofzuiger: waarom veelbesproken?

Door Robbert Tigchelaar | Update: 28 september 2021
beste miele stofzuigers selectie

Hoewel stofzuigen lang niet bij iedereen in de top 3 staat van de favoriete bezigheden, zijn er toch wat interessante stofzuiger producten op de markt te vinden die het tegendeel bewijzen. Zo zijn er gouden stofzuigers, stofzuigers waar je alles zelf kunt programmeren en zelfs kinderstofzuigers. Deze laatste stofzuigers zijn geen échte stofzuigers, maar lijken wel op echte en maken in veel gevallen zelfs geluid.

In dit artikel licht ik de Miele kinderstofzuiger uit, een model die zo echt lijkt dat men deze soms wel eens ‘per ongeluk’ bestelt…

Miele kinderstofzuiger: dit is hem

Als we inzoomen op kinderstofzuigers, springt er eigenlijk eentje tussenuit. De Miele kinderstofzuiger. Deze speelgoedstofzuiger voor kinderen lijkt zo echt, dat hij wel eens verkeerd besteld wordt. Daarover strakjes meer. Laten we hem erbij halen!

 Speelgoedstofzuiger 

miele kinderstofzuiger

Miele kinderstofzuiger

De Miele kinderstofzuiger lijkt net op een echte! Deze maakt zelfs geluid, rijdt makkelijk achter je aan en heeft aan/uit lampjes op de stofzuiger zitten.

Bekijk

Man koopt per ongeluk kinderstofzuiger

Naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis was mijn aandacht gewekt voor de Miele kinderstofzuiger. Op social media ging de kleine stofzuiger namelijk viral. Een man had per ongeluk een kinderstofzuiger gekocht, in de veronderstelling dat hij een ‘normale’ Miele stofzuiger zou kopen.

Het bericht werd ontzettend veel gedeeld, met name ook door de grappige boodschap van de koper erbij op Twitter:

Het ging zelfs zo viral dat Miele reageerde op de toch wel grappige fout, weet Adformatie te melden.

Wist je dat er trouwens heel veel verschillende soorten speelgoedstofzuigers bestaan? Zelfs modellen die echt werken: bekijk hier alle echt werkende kinderstofzuigers op een rij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.

Laatste berichten van Robbert Tigchelaar (toon alles)