Home » Stofzuiger Blog » Nieuwe iRobot H1 kruimeldief aangekondigd

Nieuwe iRobot H1 kruimeldief aangekondigd

Door Robbert Tigchelaar | Update: 9 november 2022
irobot h1 kruimeldief

Consumentenrobot-maker iRobot heeft zojuist een nieuwe kruimeldief aangekondigd: de iRobot H1 kruimelzuiger. Het gaat om een krachtige kruimeldief met een dubbel filtersysteem.

iRobot H1 kruimeldief

Als je fan bent van iRobot dan heb je vast wel een Roomba robotstofzuiger of een Braava dweilrobot in huis. Een van de nadelen van een robotstofzuiger is echter dat deze bijvoorbeeld niet de bank kan stofzuigen of de traptreden.

De nieuwe iRobot H1 kruimeldief moet uitkomst bieden. De nieuwe handstofzuiger kan gebruikt worden om de schoonmaakactiviteiten van de stofzuigerrobots af te ronden. De kruimeldief van iRobot wordt geleverd drie verschillende zuigmonden:

  • Gemotoriseerde zuigmond
  • Kierenzuigmond
  • 2-in-1 zuigmond, voor onder meer meubels

Gezien het een nieuwe krachtige kruimeldief is van iRobot, is de kans groot dat hij opgenomen wordt in het onderzoek naar de beste iRobot stofzuiger.
Zuigkracht instellen

Wat deze kruimeldief anders maakt dan de meeste andere kruimelzuigers, is dat je zelf de zuigkracht kunt instellen. “De instelbare krachtinstelling van de kruimelzuiger zorgt voor een sterke zuigkracht voor zwaardere rotzooi en een lagere zuigkrachtoptie voor dagelijkse aanpassingen en een langere gebruiksduur”, meldt iRobot.

De iRobot kruimeldief is voorzien van een dubbel filtersysteem. Het merk belooft dat stof en pollen opgesloten blijven en dat er sprake is van een ‘zeer efficiënt uitlaatfilter’. Hiermee zou hij dus wellicht in de toekomst een mogelijke winnaar kunnen worden voor de beste stofzuiger voor allergieën.

iRobot H1 kruimelzuiger kopen

Sta je te trappelen om deze kruimeldief in huis te halen? Dan moeten we nog eventjes wachten: hoewel de iRobot H1 kruimelzuiger vanaf nu te koop is in Amerika, blijft de komst naar Europa nog even in het ongewisse. Over de prijs weten we wel meer te melden: hij wordt verkocht voor $ 249,99. De kans is dus klein dat hij opgenomen gaat worden als beste goedkope stofzuiger.

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.