Home » Stofzuiger Blog » Nieuwe Samsung Bespoke Jet steelstofzuiger kan automatisch geleegd worden

Nieuwe Samsung Bespoke Jet steelstofzuiger kan automatisch geleegd worden

Door Robbert Tigchelaar | Update: 9 november 2022
nieuwe samsung steelstofzuiger

Samsung heeft onlangs een nieuwe steelstofzuiger gepresenteerd: de Samsung Bespoke Jet. Deze steelstofzuiger is anders dan anderen: hij wordt namelijk geleverd met een oplaad- en leegstation, waarmee de stofzuiger automatisch geleegd kan worden. De stofzuiger wordt daarnaast geleverd met veel verschillende zuigborstels.

Samsung Bespoke Jet steelstofzuiger

De Samsung Bespoke Jet is een draadloze steelstofzuiger. Met oplaadtijd van 60 minuten kun je voor een langere tijd onafgebroken stofzuigen. Sterker nog: de stofzuiger wordt geleverd met een extra accu, waardoor je nooit zonder een lege accu komt te zitten. De steelstofzuiger wordt geleverd met een groot aantal borstels en opzetstukken:

  • Fluffy borstel voor harde (kwetsbare) vloeren
  • Combiborstel voor zachte vloertypen, waaronder tapijt
  • Kierenzuiger
  • Verlengstuk voor bovenop
  • Borstel voor dierenharen
  • Combi-accessoire met uitschuifbare meubelzuiger

Je kunt alle accessoires eenvoudig bij elkaar houden met behulp van de meegeleverde accessoire-houder: een vrijstaand station waar je ook de extra accu in op kunt laden.

Kan automatisch geleegd worden

Wat deze nieuwe Samsung steelstofzuiger écht uniek maakt is dat hij automatisch geleegd kan worden. De Bespoke Jet wordt geleverd met een oplaad- en leegstation combinatie. Het legen van de stofzuiger gaat als volgt:
  1. Na het stofzuigen hang je de stofzuiger in het laadstation
  2. Je klikt op de leeg-knop, waarna de inhoud uit het stofreservoir gezogen wordt
  3. Het vuil komt terecht in het leegstation, die voorzien is van een stofzak*
  4. Na het opladen en legen kun je de stofzuiger weer uit de houder halen

De website Vacuumtester.com heeft een interessante video gemaakt van deze nieuwe stofzuiger, waarin bovenstaand proces goed te zien is.

* Je krijgt er een extra stofzak bij. Deze dien je op den duur wel te vervangen voor een nieuwe: ze zijn niet herbruikbaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Bespoke Jet is vanaf nu te koop bij diverse verkooppunten, waaronder hier bij Coolblue. Deze nieuwe steelstofzuiger heeft een indicatieprijs van € 949. Je krijgt het oplaad- en leegstation erbij: er is geen variant beschikbaar zonder dit station.