Home » Beste Bosch Stofzuiger » Bosch kruimeldief

Bosch kruimeldief

Door Robbert Tigchelaar | Update: 5 maart 2021

Bosch is een bekend merk van huishoudapparaten en gereedschappen, daarbij kunnen kruimeldieven natuurlijk niet ontbreken. Kruimeldieven zijn ideale stofzuiger die je er even snel bij pakt. Ook in ons onderzoek naar de beste Bosch stofzuiger zijn we dit model tegengekomen. Op basis van dit onderzoek hebben we hieronder de Bosch kruimeldief overzicht gemaakt. Opvallend is dat Bosch één kruimeldief serie heeft namelijk de Move lijn. In deze lijn zitten hebben we drie verschillende modellen eruit gepikt. Als eerst vind je onze beste keuze de Bosch Move BHN1840L, deze scoort op verschillende factoren erg goed. Factoren waarop je dient te letten als je een kruimeldief koopt is hoelang de accuduur van de stofzuiger is, zuigkracht en het gewicht van de stofzuiger.

Niet op zoek naar kruimeldief, maar misschien naar een ander model? Bekijk hier dan onze Bosch stofzuiger pagina voor andere modellen, bijvoorbeeld steelstofzuigers of stofzuigers zonder zak.

Bosch BHN1840L Move

Bosch Move BHN1840L

Momenteel de beste Bosch kruimeldief van dit moment. De kruimeldief scoort goed op de gebruiksduur, zo is de kruimeldief 40 minuten te gebruiken. Ook is de zuigkracht van deze kruimeldief erg goed.

Bosch Move BHN09070

Ook is er een goedkopere keuze, let wel op dat deze budget keuze alleen geschikt is voor hele kleine zuigklussen. De accuduur van deze kruimeldief is slechts 9 minuten en is dus veel sneller leeg dan de Move BHN1840L.

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.