Home » Beste Bosch Stofzuiger » Bosch snoerloze stofzuiger

Bosch snoerloze stofzuigers

Door Robbert Tigchelaar | Update: 5 maart 2021

Na uitgebreid onderzoek gedaan te hebben naar de stofzuigers van Bosch, kunnen we wel zeggen dat we eerlijk advies kunnen geven. Op deze pagina vertellen we je wat meer over snoerloze stofzuigers van Bosch. Snoerloze stofzuigers zijn namelijk te onderscheiden in steelstofzuigers of kruimeldieven. Momenteel heeft Bosch één soort kruimeldief en dat is de Move variant, wel is de move serie te verkrijgen in meerdere modellen. Het verschil van deze verschillende modellen zit hem vooral in de accuduur, wat bij draadloze stofzuigers wel belangrijk is.

Ook heeft Bosch verschillende steelstofzuigers, in totaal heeft Bosch hier drie verschillende modellen: Athlet, Flexxo 2in1 en Unlimited. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende steelstofzuigers en de kruimeldief series van Bosch. Daarin hebben wij een keuze gemaakt welke wij de beste keuze van dit moment en onderbouwen we deze keuze. Bekijk hier het complete overzicht van Bosch stofzuigers.

 Unlimited 

bosch unlimited bcs812ka2

Bosch Unlimited BCS812KA2 

Deze stofzuiger van Bosch is tot 40 min te gebruiken en is in 60 min weer opgeladen, voor een steelstofzuiger is dat er goed. Dit gaat niet ten kosten van de zuigkracht want die is erg goed.

 Flexxo 2in1  

Bosch ProAnimal Flexxo

Handige Bosch draadloze stofzuiger die erg krachtig en geschikt is voor het verwijderen van dierenharen. Ook krijg je bij de stofzuiger handige accessoires, waarmee het stofzuigen nog makkelijker wordt. Ook kun je de stofzuiger als kruimeldief gebruiken.

 Athlet 

Bosch Athlet BBH625W60

Stofzuiger zonder snoer van Bosch uit de Bosch Athlet serie. De stofzuiger is lang te gebruiken tot wel 60 minuten, maar het duurt wel lang om de stofzuiger weer volledig op te laden. Zuigkracht van de stofzuiger is wel erg goed.

 Kruimeldief 

Bosch BHN1840L Move

Bosch Move BHN1840L

Voor de kleine klusjes kun je ook kiezen voor de een kruimeldief van Bosch. Dit is een erg krachtige handstofzuiger die makkelijk in gebruik is, zo is de stofzuiger bijvoorbeeld niet zwaar.

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.