Home » Beste Bosch Stofzuiger » Bosch stofzuigerzakken

Bosch Stofzuigerzakken

Door Robbert Tigchelaar | Update: 5 maart 2021

Voor elke stofzuiger die een stofzuigerzak heeft is het belangrijk deze regelmatig te regelen, zelfde geldt natuurlijk bij een stofzuiger zonder zak maar dit is een wat makkelijker klus. Bosch heeft verschillende soorten stofzuigerzakken Type G, Type K en Type P stofzuiger en textiele stofzuigerzakken. Op deze pagina vertellen we je wat het verschil is tussen de verschillende stofzuiger zakken. Ook vind je de stofzuigerzak die bij jouw stofzuiger hoort.

Type G stofzuigerzakken van Bosch

De type G stofzuigerzakken van Bosch zijn geschikt voor alle stofzuigers met zak van Bosch. Deze stofzuigerzak is de nieuwe PowerProtect stofzuigerzak van Bosch en zorgt voor hoge zuigkracht van stofzuigers met een lage wattage, zelfs als de stofzuigerzak vol raakt. Ook is de filtratie van de stofzuigerzak hoog en filtert 99% van het fijne stof. Met zo’n stofzuigerzak zorg je ervoor dat je stofzuiger een langere levensduur heeft, dit komt door de hoge stofretentiecapaciteit en door de bijpassende zakafsluiting zorgt dit voor effeciente bescherming voor de motor van de stofzuiger.

Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor alle stofzuigers van Bosch.

stofzuigerzak type g bosch

Stofzuigerzak Bosch type G

Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor alle Bosch stofzuigers.

Textiele stofzuigerzakken van Bosch

Deze stofzuigerzakken kunnen geleegd worden en hergebruikt. Kosten van zo’n zak liggen rond de € 30,-, maar op langer termijn zorgt dit voor kostenvoordeel. Wanneer de zak vol zit kun je de zak makkelijk legen doordat er aan de bovenzijde een rits zit

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.