Home » Beste Dirt Devil Stofzuiger

Beste Dirt Devil Stofzuiger

Door Rob | Laatste update: 15 augustus 2021

Dirt Devil is een van de bekendere stofzuigermerken. Hoewel het prijskaartje van Dirt Devil modellen vaak een stuk lager is dan andere merken, is er sprake van een zeer goede kwaliteit. Voor elk soort stofzuiger heeft Dirt Devil een model: van robotstofzuigers tot kruimeldieven, die allen geschikt zijn voor verschillende vloeroppervlaktes.

Ik heb alle stofzuigers van Dirt Devil uitgebreid getest op verschillende factoren. Zo heb ik gekeken naar de zuigkracht op diverse ondergronden en onder andere bij zakloze stofzuigers gekeken naar de grootte van het stofreservoir. Naar aanleiding van mijn onderzoek heb ik per stofzuigersoort een beste Dirt Devil stofzuiger model uitgelicht.

In onderstaande lijst ontdek je direct de beste Dirt Devil stofzuiger per soort: van een steelstofzuiger tot de beste Dirt Devil robotstofzuiger in mijn ogen.

 Stofzuiger met zak 

dirt devil rebel 76

Dirt Devil Rebel Rebel 76 Parquet

De beste stofzuiger met zak van Dirt Devil is de Rebel 76. Deze stofzuiger is met name geschikt voor parketvloeren en heeft een handig touchpanel voor de bediening. Opvallend is het zeer lage geluidsniveau van 67dB

Bekijk

 Zakloze stofzuiger 

Dirt Devil Rebel 24 HF

Dirt Devil Rebel 24 HF

Op zoek naar een Dirt Devil stofzuiger zonder zak? Dan is de Dirt Devil Rebel 24 HF de beste keuze voor een zakloze stofzuiger. Deze stofzuiger wordt geleverd met diverse zuigmonden voor onder andere kieren en parket.

Bekijk

 Steelstofzuiger 

Dirt Devil Blade 2 Max DD788-1

Dirt Devil Blade 2 Max DD788-1

De Blade 2 Max is de meest krachtige steelstofzuiger van Dirt Devil. Deze compacte en snoerloze stofzuiger is eenvoudig te gebruiken. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger kun je deze ook als handstofzuiger gebruiken.

Bekijk

 Robotstofzuiger 

Dirt Devil M612 Spider 2.0

Dirt Devil M612 Spider 2.0

De beste robotstofzuiger van Dirt Devil is de M612 Spider. Deze automatische stofzuiger gaat zelfstandig aan de slag en ontwijkt meubels. De robotstofzuiger kan drempels tot 1 centimeter over rijden en volgt een willekeurige schoonmaakroute.

Bekijk

 Handstofzuiger 

dirt devil gator

Dirt Devil Gator M 137

De Dirt Devil Gator is de beste handstofzuiger van het merk. De krachtige en compacte kruimeldief is voorzien van een uitschuifbare kierenzuiger, voor de moeilijk te bereiken plekken.

Bekijk

Onderzoeksfactoren voor de beste Dirt Devil stofzuiger

Dirt Devil is een merk wat voor elk type stofzuiger een eigen model op de markt heeft gebracht. Van de bekende traditionele stofzuigers tot en met de wat meer bijzondere steelstofzuiger. We hebben de verschillende soorten getest en zijn voor elk model tot een beste keuze gekomen. We hebben hiervoor gekeken naar een aantal relevante onderzoeksfactoren.

  • Het model van de Dirt Devil stofzuigers: om geen rare vergelijkingen te maken hebben we eerst de modellen van Dirt Devil gecategoriseerd. Hiermee konden we per soort bekijken welk model als beste uit de test kwam.
  • Zuigkracht: Dirt Devil heeft zowel stofzuigers voor harde vloeren als voor zachte vloeren. We hebben goed gekeken naar de zuigkracht per oppervlakte soort en hebben daarbij ook gecheckt of er zuigmonden geleverd worden, zie volgend factor.
  • Zuigmonden: welke zuigmonden worden geleverd bij specifieke Dirt Devil stofzuigers? Als een model geschikt is voor met name een harde vloer, is het handig om een combi-zuigmond te krijgen voor de wat zachtere oppervlaktes.
  • Innovatie en ontwikkelingen: deze lijst bevat de beste Dirt Devil stofzuigers van 2019. Je zult geen oude modellen tegenkomen, omdat we ook hebben gekeken naar de innovaties en ontwikkelingen onder de motorkap. Denk aan nieuwe technologie, goede kwaliteit HEPA filters en eventuele sensoren bij robotstofzuigers.
beste dirt devil stofzuigers zuigkracht

De zuigkracht is een belangrijk gegeven bij de beste Dirt Devil stofzuigers

Beste Dirt Devil stofzuiger met zak

Als je op zoek bent naar een compacte stofzuiger met zak voor niet al te veel geld, kom je al snel uit bij diverse Dirt Devil stofzuigers. Ik heb de populairste modellen getest op factoren als de actieradius en het makkelijk kunnen vervangen van de stofzak.

De beste Dirt Devil stofzuiger met zak is in mijn ogen de Dirt Devil Rebel 76. Met name vanwege het relatief lage geluidsniveau met 76 dB is het een stille stofzuiger. Opvallend is dat dit model tevens voorzien is van bediening middels een overzichtelijk en makkelijk touch-panel. Ook modellen van andere merken bekijken? Bekijk dan mijn actuele beste stofzuiger met zak lijst!

dirt devil rebel 76

Dirt Devil Rebel 76 Parquet

De beste Dirt Devil stofzuiger met zak is de Rebel 76 Parquet. Deze lichtgewicht stofzuiger (slechts 5 kilogram) heeft met name een sterke zuigkracht op harde vloeren en tapijt!

Bekijk

Beste Dirt Devil zakloze stofzuiger

Met diverse zakloze stofzuigers biedt Dirt Devil ook oplossingen voor degene die niet willen knoeien met het vervangen van stofzakken. Dirt Devil heeft bij alle zakloze stofzuigers gezorgd voor een zeer makkelijk uitneembaar stofreservoir, waarvan de inhoud wel enorm kan verschillen.

De beste zakloze stofzuiger van Dirt Devil is de Rebel 25 HF. Ook wanneer je in huis meerdere soorten vloeroppervlaktes hebt maak je met deze zakloze variant een goede keuze: er worden namelijk meerdere zuigmonden bijgeleverd. In mijn onderzoek naar de beste zakloze stofzuigers heb ik meer modellen opgenomen.

Dirt Devil Rebel 24 HF

Dirt Devil Rebel 24 HF

De Rebel 24 HF is de beste zakloze stofzuiger van Dirt Devil op dit moment. Deze stofzuiger zonder zak weeg slechts 4,9 kilogram, wat hem een lichtgewicht variant maakt!

Bekijk

Beste Dirt Devil steelstofzuiger

Ook voor degene die op zoek zijn naar een handige en compacte steelstofzuiger, biedt Dirt Devil uitkomsten. Onder de naam ‘Blade’ biedt Dirt Devil meerdere modellen aan, die allen voorzien zijn van een geïntegreerde kruimelzuiger. Deze kun je gebruiken voor het opzuigen van de kleinere kruimels. Een ingebouwde kruimeldief is een vereiste in mijn ogen bij een steelstofzuiger, wat ook duidelijk werd in mijn onderzoek naar de beste steelstofzuiger.

De beste Dirt Devil steelstofzuiger is de Blade 2 DD778-1. Ook deze steelstofzuiger heeft een geïntegreerde handstofzuiger en wordt geleverd met diverse zuigmonden: van een combizuigmond tot een handige meubelzuigmond voor het stofzuigen van meubels. Deze stofzuiger is met name de beste keuze vanwege de gebruikstijd van 45 minuten en een snelle oplaadtijd van 180 minuten.

Dirt Devil Blade 2 Max DD788-1

Dirt Devil Blade 2 Max DD788-1

De Dirt Devil Blade 2 DD788-1 is de beste steelsotfzuiger van Dirt Devil in mijn ogen. Deze stofzuiger maakt niet enorm veel geluid, is relatief lang te gebruiken en heeft diverse zuigmonden voor een sterke zuigkracht op allerlei oppervlaktes.

Bekijk

Beste Dirt Devil robotstofzuiger

Sinds enige tijd biedt Dirt Devil ook verschillende robotstofzuigers aan. Hierin maakt Dirt Devil onderscheid in drie modellen: Spider, Fusion en Tracker. De robotstofzuigers van Dirt Devil hebben een ding gemeen: ze zijn opvallend laag geprijsd in vergelijking met andere beste robotstofzuigers binnen dezelfde range.

De beste Dirt Devil robotstofzuiger is de M611 Fusion. Deze robotstofzuiger maakt het minste geluid van de Dirt Devil automatische stofzuigers en kan over drempels heen rijden tot maximaal 1 centimeter. Door de totale hoogte van 5 centimeter, kan de robotstofzuiger gemakkelijk onder meubels doorrijden!

Dirt Devil M612 Spider 2.0

Dirt Devil M612 Spider 2.0

De M612 Spider is de beste robotstofzuiger van Dirt Devil. Deze automatische stofzuiger heeft een gebruiksduur van 60 minuten en heeft slechts een geluidniveau van 60 dB, wat het een stille robotstofzuiger maakt.

Bekijk

Beste Dirt Devil handstofzuiger

Bij de wat kleinere kruimels hoeft niet altijd een enorme stofzuiger erbij gepakt te worden. Dit bewijst Dirt Devil met een breed aanbod in verschillende handstofzuigers. Net als bij de andere modellen stofzuigers zijn ook hier de prijzen enorm scherp. Zoals ik net aangaf bij de steelstofzuigers, zijn er vaak geiïntegreerde kruimelzuigers te vinden in deze modellen.

Als je echter opzoek bent naar een losse kruimelzuiger, is de Gator 9.6V de beste Dirt Devil handstofzuiger op dit moment. De handstofzuiger is compact, niet zwaar en is voorzien van een uitschuifbare kierenzuiger. Hoewel deze kruimeldief slechts 10 minuten kan zuigen bij een volle accu is het alsnog een goede keuze voor de kleinere zuigklussen in huis of in de auto. Modellen met meer accuduur bekijken? Check dan ook mijn lijst met de beste handstofzuiger!

dirt devil gator

Dirt Devil Gator

De Gator is de beste handstofzuiger van Dirt Devil op dit moment. Deze kruimeldief is zeer compact en kan ruim 10 minuten zuigen bij een volle accu.

Bekijk

Conclusie en aanvullende tips

De verschillende beste stofzuigers van Dirt Devil hebben een eigenschap gemeen: ze zijn allen zeer scherp geprijsd in vergelijking met andere beste stofzuiger. Voor elk model heeft het merk een interessante oplossing voor je: van een compacte kruimelzuiger tot een complexe robotstofzuiger!

Om te zorgen dat jij altijd de beste keuze maakt en wellicht een ander model voor ogen krijgt dan bovenstaande stofzuigers, heb ik wat tips op een rij gezet die je hierbij kunnen helpen.

  • Kijk  goed naar de zuigkracht op verschillende ondergronden: welke type vloer heb jij in huis? Wellicht een houten vloer of vloerbedekking? Kijk dan altijd goed naar de zuigkracht van desbetreffend model voor jouw vloeren.
  • Check het gewicht van de Dirt Devil stofzuigers: of het nu gaat om een steelstofzuiger of een stofzuiger met zak. Het is belangrijk om goed te kijken naar een lichtgewicht stofzuiger, zodat je hem altijd makkelijk mee kunt dragen en kunt opbergen.
  • Controleer welke zuigmonden erbij geleverd worden: bij bijna alle Dirt Devil stofzuigers worden er meerdere zuigmonden geleverd. Check altijd welke dit zijn en of dit voldoet aan jouw te zuigen oppervlaktes.

Heb je na het lezen van mijn onderzoek nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag op weg bij het maken van de beste keuze voor een stofzuiger van Dirt Devil!

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.

Laatste berichten van Robbert Tigchelaar (toon alles)