dyson snoerloos test

De Dyson Snoerloos test

Dyson is één van onze favoriete merken en dit heeft niet alleen te maken dat de stofzuiger er gaaf uit ziet, maar ook omdat de stofzuiger goede zuigprestaties heeft. Deze goede zuigprestaties heeft met name te maken door een goede accu. Dyson staat namelijk bekend om zijn goede lithium accu’s die veel power hebben en een lange gebruiksduur. Om jou een goed beeld te geven van de snoerloze stofzuigers van Dyson hebben we de Dyson snoerloos test gedaan!

In deze test hebben we de meest recente snoerloze stofzuigers van Dyson op een rij gezet en ze met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we gekeken naar wat relevant is voor een goede stofzuiger denk aan gebruiksduur, gewicht, werking en natuurlijk ook de prijs.

Dyson snoerloze de beste keuze: Dyson snoerloos V11

Geen zin om de hele test door te lezen dan hebben we hier alvast een korte samenvatting en dat is dat in onze ogen de Dyson snoerloos V11 de beste Dyson snoerloze keuze is. Dit heeft met name te maken van de volgende punten:

  • Meeste power en presteert het beste op harde en zachte vloeren
  • Lange gebruiksduur
  • LCD scherm met informatie over de stofzuiger
  • Ook geschikt tegen allergieën en dierenharen
  • HEPA 13: 99.95% filtering

Deze Dyson stofzuiger komt ook als beste stofzuiger uit de test in onze gehele onderzoek. In dit onderzoek hebben we niet alleen gekeken naar de stofzuigers van Dyson, maar ook naar andere merken als Philips, Miele, en Bosch.

dyson v11 absolute

Dyson V11 Absolute Pro: de beste in zijn soort

In onze ogen is dit de beste Dyson stofzuiger van dit moment. De stofzuiger heeft een lange gebruiksduur en de zuigprestaties van de stofzuiger zijn ook erg goed.

Bekijk

Vergelijking van de snoerloze Dyson stofzuigers

Om een goede vergelijking te maken van deze snoerloze Dyson stofzuigers hebben we gekeken naar factoren die belangrijk zijn voor de stempel ‘beste snoerloze stofzuiger‘. Hierbij hebben we gekeken naar de gebruiksduur, want niks is irritanter wanneer een stofzuiger niet werkt of uitvalt. Een andere belangrijke factor is het gewicht van de stofzuiger, je moet de stofzuiger ook met één hand kunnen dragen. Ook is de werking van de stofzuiger natuurlijk heel belangrijk, hier hebben we ook naar gekeken. Verder is prijs een belangrijke factor, hier hebben we naar gekeken, maar daar hebben we niet de vergelijking op gebaseerd. Lees hier onder per onderdeel de resultaten van de snoerloze Dyson stofzuigers.

Gebruiksduur van de snoerloze Dyson stofzuigers

Gebruiksduur is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, denk aan de zuigmodus die je gebruikt, borstel die erop zit en op welke ondergrond je zuigt. Voor een compleet overzicht kun je ons overzicht bekijken met de gebruiksduur van de Dyson stofzuigers bekijken. In deze Dyson snoerloos test hebben we de stofzuigers vergeleken op basis van de Eco stand of modus 1 en hebben we gekozen voor harde vloeren en een standaard borstel.

Dyson V11: 60 min.

Dyson V10: 60 min.

Dyson V8: 40 minuten

Dyson V7: 30 min.

Gewicht van de draadloze Dyson stofzuigers

Gewicht is een hele belangrijke factor bij snoerloze steelstofzuigers. Het voordeel van steelstofzuiger is dat je ze volledig kunt bedienen met één hand zonder dat er ook nog een stofzuiger achter aan sleept, hierdoor ben je heel flexibel. Wel is het dan belangrijk dat je de stofzuiger kan bedienen met één hand, let daarom altijd goed op het gewicht van de stofzuiger. Bekijk hieronder de gewicht van de verschillende steelstofzuigers van Dyson. Alle stofzuigers zijn vrij ligt en het gewicht van de stofzuiger ligt erg dicht bij elkaar, de winnaar is de Dyson V7 met 2,4 kg.

Dyson V11: 3,09 kg

Dyson V10: 2,67 kg

Dyson V8 2,63 kg

Dyson V7: 2,4 kg

Werking – Extra opties van de stofzuiger

Bij de werking van de verschillende stofzuigers kijken we vooral naar de extra opties. Een extra optie kan bijvoorbeeld een bepaalde zuigmodus zien die ervoor zorgt dat dieren haren nog makkelijker opgezogen worden. We hebben per stofzuiger in dit onderzoek de extra opties geformuleerd:

dyson v11 absolute

Dyson V11

Naast de beste zuigprestaties heeft deze Dyson V11 een handige LCD scherm waarop je de zuigstand en accu ziet. Ook detecteert de stofzuiger het soort vloertype en past zichzelf daar automatisch op aan. Ook heeft dit model een grotere stofreservoir en zit er filtratie in de gehele stofzuiger.

Bekijk

Dyson Cyclone V10 Animal

Dyson V10

Deze Dyson stofzuiger wordt aangedreven door de digitale V10 motor van Dyson en heeft geavanceerde filtratie.

Bekijk

dyson v8

Dyson V8

Deze Dyson steelstofzuiger wordt aangedreven door een digitale V8 motor. Heeft daardoor iets minder power dan bovenstaande stofzuigers, daarnaast is de stofzuiger ook iets minder lang te gebruiken.

Bekijk

dyson v7 motorhead

Dyson V7

De minst krachtige stofzuiger uit het rijtje, maar wel een stuk goedkoper dan de rest. Dit model wordt aangedreven door een digitale V7 motor en is op de laagste stand toch zo’n 30 minuten te gebruiken.

Bekijk

Prijs vergelijking  Dyson snoerloze stofzuigers

Prijs is natuurlijk niet geheel onbelangrijk, vooral wanneer er veel verschil zit in de prestaties van de stofzuiger. Belangrijk is dat je weet waar de verschil in de prestaties zit en wat de kosten vergelijking daarbij is. Zo kun je voor je zelf checken of dit het waard is om die prijs ervoor te betalen. In het tabel hieronder hebben we gemiddelde adviesprijs per stofzuiger opgesomd.

Let ook op dat de prijs kunnen verschillen per model en uitvoering. Er zijn bijvoorbeeld verschillende uitvoeringen waarbij je accessoires krijgt die bedoelt zijn voor specifieke doeleinde.

Dyson snoerloze stofzuigerPrijs
Dyson V11€ 649,-
Dyson V10€ 449,-
Dyson V8€ 399,-
Dyson V7€ 248,-

Is er nog een leuke Dyson snoerloos aanbieding?

Ben je er van overtuigd welke Dyson snoerloze stofzuiger bij jou past? Vergeet dan ook niet te checken of er nog een leuke aanbieding is, hieronder zijn wij alvast op zoek gegaan voor jou en hebben wat leuke aanbieding gevonden:

Vergelijkbare berichten