Home » Beste Dyson Stofzuiger » Dyson steelstofzuiger

Beste Dyson steelstofzuiger

Door Bram Tigchelaar | Update: 29 maart 2022

Dyson heeft veel verschillende stofzuigers denk aan kruimeldieven, stofzuigers zonder zak, robotstofzuigers en steelstofzuigers. Wij doen dagelijks onderzoek naar diverse stofzuigers en hebben daarom ook een overzicht met beste Dyson stofzuigers. In dit onderzoek komt de Dyson V15 als beste uit de test. Op deze pagina lees je wat het verschil is tussen de Dyson steelstofzuigers en waarom de V15 de beste keuze is.

Pluspunten van de V15:

  • Zeer krachtige motor
  • Kan voor een steelstofzuiger vrij lang mee
  • LCD schermpje vertelt je precies wanneer de accu bijna leeg is
  • Handige zuigaccessoires voor verschillende vloertypes

Nog niet heel bekend met de steelstofzuiger en wil je meer weten? Lees hier dan in onze kennisbank meer over wat is een steelstofzuiger.

dyson v15 detect

Dyson V15

De meest krachtige steelstofzuiger van Dyson. Deze steelstofzuiger is erg wendbaar en de accuduur van deze stofzuiger is ook erg goed. Mocht je last hebben van vastzittende vuil, bijvoorbeeld dierenharen, dan kun je ook gebruik maken van de turbo modus. Ook heeft deze steelstofzuiger een nieuwe laserfunctie. Deze functie ligt het stof op de vloer beter uit, zodat je meer vuil opzuigd.

De verschillende soorten Dyson steelstofzuigers

Momenteel zijn er veel verschillende steel stofzuigers van Dyson te verkrijgen. Elke steelstofzuiger heeft net zoals alle andere Dyson stofzuigers een eigen serie. Per serie zijn er ook weer andere steelstofzuigers te verkrijgen, vaak heeft dit te maken met de toepassing van de stofzuiger. Zo zijn er stofzuigers die weer geschikt zijn voor harde vloeren en andere weer voor zachte vloeren. Bekijk hieronder de verschillende Dyson steelstofzuigers:

Dyson Cyclone V10 Animal

Dyson V7 Motorhead Origin

De Dyson V7 Motorhead is de eerste versie steelstofzuiger van Dyson. Is momenteel laag geprijsd en wordt geleverd met een gemotoriseerde combiborstel, hiermee is de stofzuiger te gebruiken op harde en zachte vloeren. In vergelijking met de V11 is de accu wel vrij snel leeg.

dyson v8

Dyson V8 Absolute Pro

Ook een leuke steelstofzuiger van Dyson. Deze stofzuiger moet met een volle accu ongeveer 25 tot 40 min mee kunnen, zonder de turbo stand dan. De stofzuiger wordt geleverd met accessoires voor zowel zachte en harde ondergronden.

Dyson V10 Absolute

Dyson V10 Absolute Pro

Deze V10 heeft een wat krachtigere motor dan de V7 en V8. Dit merk je niet alleen aan de zuigkracht, maar de accuduur van de stofzuiger is ook wat langer.

dyson v11 absolute

Dyson V11 Absolute Pro

De meest nieuwe en krachtige steelstofzuiger van Dyson. Deze Dyson V11 is ook meteen de duurste stofzuiger uit de serie, maar gezien de prestaties is dit het wel waard.

Dyson steelstofzuiger vergelijken: V7 T/m V11

Wanneer bij een webshop zoekt naar een Dyson steelstofzuiger krijg je direct veel keuzes. Er zijn vier verschillende series: V7, V8, V10 en de V11. Elke serie heeft dan ook weer verschillende stofzuigers in die series met elk een eigen toepassing. Hieronder leggen we eerst de verschillende toepassingen uit en daarna laten we de verschillen zien in de series.
  • Absolute: een echte allrounder, geschikt voor alle voertypes
  • Animal+: Speciaal voor huisdieren
  • Fluffy: geschikt voor houtenvloeren
  • Parquet: geschikt voor tapijten en houtenvloeren

Per uitvoering gaat het er dus om welke accessoires erbij zit en voor welke ondergrond de stofzuiger het meest geschikt is. Kijken we naar de verschillende series, dan zit er een zeker verschil in de werking van de stofzuigers. Zo heeft de V11 uitvoering bijvoorbeeld de meest krachtige motor van alle series. Wel kost dit apparaat natuurlijk meer, daarom is het belangrijk dat de verschillen goed afweegt. In het tabel hieronder hebben we een Dyson steelstofzuiger vergelijking gemaakt met de verschillen van de steelstofzuigers.

Dyson steelstofzuigerGebruiksduur accu (met vloerzuigmond)ZuigkrachtExtra’sPrijs indicatie
Dyson V715 minGemiddeldGeen€ 283,-
Dyson V830 minGemiddeldGeen€ 369,-
Dyson V1045 min
HoogGeen€ 449,-
Dyson V1160 minHoogLCD-display € 549,-
The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.

Laatste berichten van Bram Tigchelaar (toon alles)