karcher bouwstofzuiger

Kärcher bouwstofzuiger – Check deze power stofzuiger

Wie denkt dat een bouwstofzuiger alleen op de bouwplaats gebruikt wordt om puin op te zuigen komt bedrogen uit. Bouwstofzuigers worden in allerlei sectoren ingezet, maar deze stofzuiger is ook uiterst geschikt voor privé gebruik. Er zijn verschillende soorten bouwstofzuigers, maar de Kärcher bouwstofzuiger is zeker het benoemen waard.

Deze sterke stofzuiger wordt niet voor niets de alleszuiger genoemd, want deze industriële stofzuiger is uiterst geschikt iedereen die een beetje handig is. Denk aan hobby meubelmakers, auto hobbyisten, maar ook de doe-het-zelf klusser die lekker rommelt in zijn werkplaats kan gebaad zijn bij de aanschaf van een Kärcher bouwstofzuiger.

Waarom de Kärcher bouwstofzuiger aanschaffen?

Het antwoord is simpel: Wie probeert om houtsplinters, hopen stof, metaalresten of olievlekken met een gewone stofzuiger te verwijderen zal binnen een mum van tijd zijn stofzuiger weg kunnen gooien. Een huis stofzuiger is simpelweg niet gemaakt om dit soort materialen op te zuigen. Hiervoor heb je een stofzuiger nodig met een krachtigere motor De Kärcher bouwstofzuiger kan dit werk met gemak aan.

Kärcher voor privé gebruik

De Kärcher alleszuiger bestaat in allerlei soorten en maten, de een duurder dan de ander. Schrik dus niet als je een bouwstofzuiger van meer dan €1000,- euro tegenkomt tijdens je zoektocht, want ook die bestaan. Wij raden je aan te kijken naar een goedkopere Kärcher, omdat je een relatief klein oppervlakte schoon hoeft te houden en de bouwstofzuiger in de meeste gevallen niet voor dagelijks gebruik is.

Kärcher nat- en droogzuiger WD 3

karcher wd 3

De Kärcher nat- en droogzuiger WD 3 is als je het ons vraagt een echte aanrader. Deze krachtpatser is betaalbaar en vergeleken met de meeste bouw stofzuigers een compact model waardoor je hem makkelijk opbergt in je garage of werkplaats. De alleszuiger is geschikt om vloeistoffen, grof vuil en fijn stof te verwijderen met een constant hoge zuigkracht.

Kortom: Een compacte bouwstofzuiger die alles in zich heeft om ook voor privé te gebruiken.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Kärcher stofzuiger voor het grote werk

Nu is het tijd voor het grof geschut. Kärcher heeft aan alles gedacht door voor elke branche een aparte collectie te maken. Of je nu werkt in de bouw, schoonmaakbedrijf, bakkerij, brandweerkazerne of in de asbestsanering. Iedereen komt in aanraking met viezigheid en heeft dus andere eisen voor een bouwstofzuiger.

Kärcher Tact: perfect voor in de bouw en op de werkplaats

Apparatuur voor in de bouw moet aan veel eisen voldoen. Hierdoor is niet elke bouwstofzuiger geschikt voor het werk op de bouwplaats. Daarom zijn wij in de mogelijkheden gedoken, om een zo goed mogelijk advies te geven.

Wil je echt waar voor je geld dan moet je gaan voor een Kärcher alleszuiger uit de Tact Klasse. Dit zijn stuk voor stuk krachtige stofzuigers die bekend staan om hun hoge mobiliteit, uitstekende prestaties en sterke constructie. Dit maakt ze uiterst geschikt om de bouwplaats puinvrij te maken.

karcher tact bouwstofzuiger
De Kärcher NT 65/2 Tact² is een echt pareltje uit de Tact collectie. Deze bouwstofzuiger heeft 2 motoren waardoor je ene constant hoge zuigkracht krijgt waarmee je moeiteloos grote hoeveelheden fijn stof kan opzuigen

Bekijk bij Bol.com

Kärcher voor schoonmaakbedrijven

Wie in de schoonmaakbranche werkt komt nu eenmaal in aanraking met water, veel water. Kärcher weet als geen ander dat ook schoonmaakbedrijven zoals autodealers en zwembadreinigers de werkomgeving droog en schoon achter willen laten. Om hierbij te helpen hebben ze de Kärcher Standaard Klasse ontworpen. Hiermee kan je makkelijk grof vuil en grote hoeveelheden vloeistof opzuigen.

Tip van de redactie: kijk eens naar de stof-/waterzuiger NT 70 serie. Deze bouwstofzuigers beschikken over 3 motoren waardoor je snel grote hoeveelheden water kan opzuigen. Daarnaast zorgt het kantelbare onderstel ervoor dat je het reservoir makkelijk zonder jezelf te vertillen kan legen.

Hitte bestendige bouwstofzuiger

Bakkers opgelet! De bouwstofzuiger NT 40/1 Tact BS is speciaal voor jullie ontworpen. Deze bakkerijstofzuiger is uiterst geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden broodkruimels en ander fijn stof. Vloeren, machines of andere apparaten krijg je zo schoon. Met de optionele accessoires kan je zelfs de ovens van binnen schoon krijgen. Door de metalen grendelsluiting is het een veilig apparaat om mogelijk gevaarlijk meelstof op te zuigen.

Fijne bijkomstigheid: Deze bouwstofzuiger is hitte bestendig. 

Bouwstofzuiger gevaarlijke stoffen

Of je nu een bedrijf het in de asbestsanering of op een andere manier vaak met gevaarlijke stoffen te maken krijgt, je wil natuurlijk niet dat die in jouw omgeving blijven rondzwerven. Om te zorgen dat alle vrijgekomen stoffen dus veilig op een afgesloten plek zijn opgeborgen kan je een veiligheidszuiger aanschaffen. De Kärcher veiligheidsstofzuigers beschermen de gezondheid van de gebruikers tegen blootstelling aan inadembare fijne stoffen of tegen schadelijke stoffen zoals asbest.

Let op: Stoffen zijn opgedeeld in verschillende stofklassen waardoor Kärcher verschillende modellen veiligheidsstofzuigers op de markt heeft gebracht.
Veiligheidsstofzuiger goedgekeurd voor asbestsanering: Kärcher NT 50/1 Tact Te H

De brandweer bouwstofzuiger

Ook aan de brandweer is gedacht. Kärcher’s speciale stofzuiger NT 611 Mwf is ideaal voor het afvoeren van grote hoeveelheden vloeistof en is daardoor handig voor in de brandweerkazerne. Deze alleszuiger is een grote kostenpost in vergelijking met de eerder genoemde bouwstofzuigers, maar deze krachtpatser kent dan ook vele voordelen. Zo kan je zonder tussentijds te stoppen schakelen tussen nat- en droogzuigen omdat het filter altijd boven het vloeistofniveau ligt. Daarnaast beschikt deze industriële zuiger over een filterreinigingssysteem met afstandsbediening en wordt er een groot aanbod aan accessoires bijgeleverd.

Wat de NT 611 Mwf zo geschikt maakt voor brandweerlieden is dat deze krachtige bouwstofzuiger beschikt over afvoerpomp en is voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen. Door de afvoerpomp kan je onafgebroken doorpompen. Precies wat je als brandweerman nodig hebt.

De bouwstofzuigercheck

Kan je maar niet genoeg krijgen van de bouwstofzuiger en wil je er nog meer weten over deze krachtpatsers, schakel dan even door naar de blog van collega Rob die dieper onderzoek heeft gedaan naar de beste alleszuiger.

Heb je besloten een bouwstofzuiger aan te schaffen, maar wil je van tevoren ook zelf wat meer onderzoek doen naar de mogelijkheden. Lees dan vooral onze blog Bouwstofzuiger kopen: hier moet je op letten! Zo begin je goed voorbereid aan je zoektocht en weet je precies wat belangrijk is.

Vergelijkbare berichten