Home » Stofzuiger Kennisbank » Robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Betekenis & uitleg Robotstofzuiger

Definitie Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is een automatische stofzuiger die zelfstandig aan de slag gaat. Bij robotstofzuigers kan er sprake zijn van twee verschillende schoonmaakroutes: willekeurig en systematisch. Daarnaast zijn er robstofzuigers die ook kunnen dweilen en modellen die automatisch terugkeren naar het oplaadstation als de accu bijna leeg is.

Uitleg van Bestestofzuigers.nl

Wij zijn weg van robotstofzuigers. Je hoeft zelf niet meer de stofzuiger achter je aan te slepen en nog mooier: je kunt hem laten stofzuigen als jij van huis bent. Zo zit jij nooit in de herrie en geniet je altijd van een vloer zonder kruimels. Het valt dat er steeds meer integraties mogelijk zijn binnen een smart home (een slimme woning). Zo kunnen modellen van iRobot gekoppeld worden aan Google Home, om ze vervolgens met spraak te bedienen!

Wat maakt een stofzuiger een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een one-of-a-kind stofzuiger. Hij lijkt niet op andere modellen én heeft veel andere functionaliteiten. In veel gevallen heb je te maken met een robotstofzuiger als deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Draadloos
  • Te bedienen via een app
  • Gaat automatisch te werk
  • Is te koppelen met andere apparaten
  • Laag design
  • Keert automatisch terug naar oplaadstation

Bovenstaande zaken kunnen onderling verschillen per model. De lijst wordt dan ook veelal behandeld bij ons terugkomende onderzoek naar de beste robotstofzuiger.