Home » Kleine stofzuiger

Beste Kleine stofzuiger

Door Bram | Laatste update: 4 januari 2021

Wanneer je niet al te veel ruimte hebt in je woning of in je omgeving dan kan een kleine stofzuiger een uitkomst zijn. Met een compacte stofzuiger is het iets makkelijker beweging in een kleine ruimte. Ook zijn kleine stofzuigers vaak licht en zijn ze makkelijk te vervoeren. Op deze pagina hebben we gekeken naar de beste kleine stofzuiger die er is.

Om een goed advies te geven voor een compacte stofzuiger hebben we gekeken naar verschillende modellen, zo hebben we bijvoorbeeld gekeken naar een kleine robotstofzuiger en naar een kleine kruimeldief. Het voordeel van een kleine robotstofzuiger is bijvoorbeeld dat deze makkelijk onder meubels kan zuigen. Bekijk hieronder onze selectie met compacte stofzuigers en daaronder staat onze onderbouwing van onze aanbeveling.

 Met Zak  

powerpro compact

Philips Performer Compact FC8375/09

Deze Philips Performer Compact is een compacte stofzuiger en goed te gebruiken in kleinere ruimtes. Het gewicht van de stofzuiger is slechts 4 kg wat dit model ook een lichte stofzuiger maakt.

 Zonder Zak  

rowenta compact power

Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3786

Een kleine zeer krachtige stofzuiger zonder zak van Rowenta. De stofzuiger heeft opvallend goede zuigprestaties, is goed geprijsd en wordt geleverd met handige accessoires.

 Kruimeldief  

philips minivac fc6149-01

Philips MiniVac FC6149/01

Handige kruimelzuiger van Philips. De naam van deze kruimeldief zegt het al: MiniVac, een erg kleine stofzuiger. De stofzuiger wordt vooral veel gebruikt als autostofzuiger en om even snel te stofzuigen in kleine ruimtes.

 Robotstofzuiger  

rowenta dry wet

Rowenta Serie 60 Wet & Dry

Deze robotstofzuiger van Rowenta is erg laag en compact. Met een hoogte van 6 cm behoort deze robotstofzuiger tot kleinste in zijn klasse, daarnaast is het ook mogelijk om te dweilen met deze robotstofzuiger.

Hoe hebben we kleine stofzuigers geselecteerd?

Voor de bovenstaande selectie hebben we naar verschillende factoren gekeken. Natuurlijk is de meest belangrijke factor van de stofzuiger het formaat van de stofzuiger, want het gaat natuurlijk om de kleinste stofzuiger. Ook hebben we gekeken naar andere aspecten die belangrijk zijn voor een goede stofzuiger:

  • Gewicht: voor het kiezen van een goede compacte stofzuiger is natuurlijk ook het gewicht relevant. Ook het gewicht van de stofzuiger hebben we meegenomen in de onderzoek en lag het gewicht van de stofzuiger onder de 6 kilo.
  • Zuigkracht: niet geheel onbelangrijk bij een stofzuiger is natuurlijk de zuigkracht. Ook de zuigkracht hebben we meegenomen in dit onderzoek.
  • Functionaliteit van de stofzuiger: zoals je hierboven kunt zien in onze lijst met beste kleine stofzuigers hebben we rekening gehouden met de functionaliteit van de stofzuigers en hebben we gekeken naar verschillende modellen.
  • Prijs van de stofzuiger: natuurlijk is bij het kopen van een product altijd de prijs relevant, daarom hebben we in ons onder zoek naar de beste kleine stofzuiger gekeken naar de prijs en meegenomen in onze aanbeveling.

Bovenstaande overzicht zullen we up-to-date houden en wanneer er nieuwe modellen zijn die beter zijn dan bovenstaande modellen, deze aanpassen waar mogelijk. Ook proberen we zo goed mogelijk te kijken naar de voorraad van verschillende modellen, mocht een stofzuiger niet meer voorradig zijn dan proberen we dit aan te passen. Op zoek naar een algemeen goede stofzuiger? Bekijk deze dan op onze beste stofzuiger pagina.

The following two tabs change content below.

Bram

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.