Home » Nilfisk

Nilfisk Stofzuiger

Door Robbert Tigchelaar | Update: 1 april 2021

Nilfisk is een bekend bedrijf dat reinigingsapparatuur levert, denk hierbij aan hogedrukreinigers, nat- en droogzuigers, maar natuurlijk ook stofzuigers. Nilfisk levert aan de professionele markt en heeft ook een consumenten lijn ontworpen met toegankelijke stofzuigers. Op deze pagina vind je de beste Nilfisk stofzuiger van dit moment, hierbij hebben we gekeken naar verschillende modellen stofzuigers en deze vergeleken op basis van de prestaties van de stofzuigers.

 Stofzuiger met zak 

nilfisk gm80

Nilfisk GM80

Deze Nilfisk GM80 is de beste stofzuiger met zak van Nilfisk. De stofzuiger heeft paar pluspunten waaronder: lang snoer van 10 meter, grote inhoud voor een stofzak van 12 liter en is erg bewegelijk door de flexibele wielen.

Bekijk

 Zakloze stofzuiger 

nilfisk meteor mbl

Nilfisk Meteor MBL

De Nilfisk Meteor MBL is de beste zakloze stofzuiger van Nilfisk van dit moment. Dit model is interessant door zijn zuigkracht, bijgeleverde accessoires en de prijs.

Bekijk

 Steelstofzuiger 

nilfisk handy 2 in 1

Nilfisk Handy 2-in-1

Een handige steelstofzuiger van Nilfisk, de Nilfisk Handy 2 in 1. Met 2-in-1 wordt bedoelt de stofzuiger eigenlijk twee stofzuigers zijn, want de stofzuiger kan ook gebruikt worden als kruimeldief.

Bekijk

 Kruimeldief 

nilfisk quick

Nilfisk Quick 36V

Deze Nilfisk Quick 36V is in onze ogen de beste kruimeldief van Nilfisk. Dit model is erg krachtig en wordt geleverd met handige opzetstukken voor het zuigen op moeilijke plekken.

Bekijk

 Bouwstofzuiger 

nilfisk buddy 2

Nilfisk Buddy II nat- en droogzuiger

Een bouwstofzuiger of alleszuiger is handig voor het zuigen van droog materiaal of vloeistof. Deze Nilfisk Buddy II is qua prijs een goede keuze, maar ook heeft de stofzuiger een reservoir van maar liefst 12 liter.

Bekijk

Onderzoeksfactoren voor de beste Nilfisk stofzuiger

Het aanbod van de consumenten stofzuigers van Nilfisk is niet enorm breed, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Nilfisk heeft ook verschillende soorten stofzuigers met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Tijdens ons onderzoek naar de beste Nilfisk stofzuiger hebben we naar de volgende factoren gekeken:

 • Het soort stofzuiger: zoals we boven al benoemde hebben we eerst gekeken naar het soort stofzuiger, zo heeft Nilfisk stofzuigers met zak, zonder zak, steelstofzuigers, kruimeldieven en alles zuigers.
 • Zuigkracht van de modellen: na een selectie gemaakt te hebben van ieder model, hebben we deze modellen vergeleken op basis van de zuigkracht.
 • Prijs/kwaliteitsverhouding: niet geheel onbelangrijk is natuurlijk ook de prijs. Prijs hebben we ook meegenomen in dit onderzoek en vergeleken met de kwaliteit, zodat we niet de duurste modellen hebben gelabeld als beste, maar de modellen die kwalitatief goed zijn en ook eerlijk geprijsd.
 • Beoordeling bij webshops: ervaringen van gebruikers zijn belangrijk, daarom hebben we naast onze eigen ervaring ook gekeken naar de ervaring van ander consumenten.

Beste Nilfisk stofzuiger met zak

Nilfisk heeft veel verschillende stofzuigers met zak met ieder zijn eigenschappen. Wij hebben uit deze selectie de beste stofzuiger met zak gekozen. Dit hebben we gedaan op basis van bovenstaande onderzoeksfactoren.

Na dit onderzoek hebben we de Nilfisk GM80 als beste keuze bestempeld. Wat deze stofzuiger een goede keuze maakt in onze ogen is met name de wendbaarheid, het lange snoer en de grote opvang reservoir. Dit zijn allemaal handige factoren, waardoor de stofzuiger erg makkelijk in gebruik is. Hieronder hebben we de overige specificaties van de stofzuiger opgesteld:

 • Snoerlengte: 10 m
 • Gewicht: 5 kg
 • Geluidsniveau: 75 dB
 • Extra accessoire: zuigmond

nilfisk gm80

Nilfisk GM80

Handige wendbare stofzuiger met een inhoudt van 12 liter. Lang snoer van 10 meter, met deze factoren is het een handige stofzuiger voor grote ruimtes.

Bekijk

Beste Nilfisk zakloze stofzuiger

Ook hebben we natuurlijk gekeken naar de beste zakloze stofzuiger, want het kan erg interessant zijn om te kiezen voor een stofzuiger zonder zak. Zo heb je geen extra kosten en is vaak de zuigkracht van zakloze stofzuigers beter.

Na nader onderzoek gedaan te hebben naar Nilfisk stofzuigers, hebben we de Nilfisk Meteor MBL als beste keuze bestempeld. Ook hier vinden we dat deze stofzuiger makkelijk in gebruik is, daarnaast wordt de stofzuiger ook geleverd met veel handige accessoires. Specificaties van deze Meteor MBL Nilfisk stofzuiger:

 • Snoerlengte: 6 meter
 • Gewicht: 5,5 kg
 • Geluidsniveau: 79 dB
 • Extra accessoires: combi-, turbo-, kieren- en meubelzuigmond.

nilfisk meteor mbl

Nilfisk Meteor MBL

De Nilfisk Meteor MBL is de beste zakloze stofzuiger van Nilfisk van dit moment. Dit model is interessant door zijn zuigkracht, bijgeleverde accessoires en de prijs.

Bekijk

Beste Nilfisk steelstofzuiger

Het assortiment van Nilfisk stofzuigers bestaat ook een klein beetje uit steelstofzuigers. Ook van deze steelstofzuigers hebben we gekeken naar het beste model. Na nader onderzoek gedaan te hebben en de verschillende modellen met elkaar vergeleken te hebben, kunnen we zeggen dat we de Nilfsik Handy 2-in-1 de beste keuze vinden.

De steelstofzuiger wordt geleverd met een handige kruimeldief die als ware in de stofzuiger zit, vandaar de benaming 2-in-1. Ook scoort de stofzuiger goed op zuigkracht op zachte vloeren en harde vloeren Bekijk hieronder de specificaties van deze Nilfisk steelstofzuiger:

 • Gewicht: 2,5 kg
 • Geluidsniveau: 75 dB
 • Stofopname harde vloeren: zeer sterk
 • Stofopname zachte vloeren: sterk

nilfisk handy 2 in 1

Nilfisk Handy 2-in-1

De beste Nilfisk steelstofzuiger in onze ogen. Handige stofzuiger doordat deze ook een ingebouwde kruimeldief heeft, daarnaast scoort dit model ook erg goed op zuigkracht.

Bekijk

Beste Nilfisk kruimeldief

Ook hebben we gekeken naar de beste Nilfisk kruimeldief en op basis van ons onderzoek kunnen we zeggen dat we de Nilfisk Quick 36 V de beste keuze. Met name op zuigkracht scoort de stofzuiger erg goed en zitten er bij de stofzuiger handige accessoires die ervoor zorgen dat stofzuigen makkelijker wordt. Meest belangrijkste specificaties van deze Nilfisk kruimeldief:

 • Maximale gebruikstijd: 20 min
 • Inhoud stofreservoir: 0,6 L

nilfisk quick

Nilfisk Quick 36V

Meest handige kruimeldief van Nilfisk, daarnaast ziet deze stofzuiger er ook strak uit.

Bekijk

Beste Nilfisk bouwstofzuiger

De stofzuigers van Nilfisk staan ook bekend voor professioneel gebruik, daar horen natuurlijk ook bouwstofzuigers bij. Wij hebben deze Nilfisk Buddy II als beste keuze bestempelt. Deze keuze heeft onder andere te maken door de aantrekkelijke prijs van de stofzuiger en ook door het grote opvangreservoir van 12 liter. Bekijk hieronder de meest belangrijke specificaties van deze Nilfisk Buddy II:

 • Containervolume: 12 liter
 • Geschikt voor: droog- en natzuigen
 • Gewicht: 4,4 kg
 • Extra’s: ook met blaasfunctie

nilfisk buddy 2

Nilfisk Buddy II nat- en droogzuiger

Een bouwstofzuiger of alleszuiger is handig voor het zuigen van droog materiaal of vloeistof. Deze Nilfisk Buddy II is qua prijs een goede keuze, maar ook heeft de stofzuiger een reservoir van maar liefst 12 liter.

Bekijk

Conclusie en aanvullende tips

In bovenstaande overzicht hebben we gekeken naar de beste Nilfisk stofzuigers van 2021. Hierbij hebben we de beste modellen geselecteerd van verschillende stofzuigers. Daarnaast kan het ook geen kwaad om naar andere modellen te kijken, het verschilt altijd per consument wat zijn wensen zijn. Daarom willen wij jou de volgende tips meegeven bij het kiezen van de juiste stofzuiger:

 • Let altijd op de zuigkracht van de stofzuiger
 • Kijk bij draadloze stofzuigers altijd naar de accuduur van de stofzuiger
 • Bekijk welke actieradius je nodig hebt in jouw omgeving

Bij vragen kun je natuurlijk ons altijd een berichtje sturen!

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.