Home » Stofzuiger Aanbiedingen

Stofzuiger Aanbiedingen

Door Bram Tigchelaar | Update: 3 januari 2022

stofzuiger aanbiedingen

Geld besparen op een nieuwe stofzuiger kan zeer gemakkelijk via Bestestofzuigers.nl. Ik heb namelijk onderzoek gedaan naar verschillende soorten stofzuiger aanbiedingen: van een gratis verzending tot de mogelijkheden op het gebied van cash-back acties.

Constant ben ik bezig met het ontdekken en opsporen van interessante stofzuiger aanbiedingen en probeer ik bij diverse stofzuiger webshops exclusieve kortingen te regelen. Kom daarom zo nu en dan terug naar mijn overzicht opnieuw te bekijken voor interessante deals!

De beste stofzuiger aanbiedingen vind je hier:

  • Bij Bol.com ontdek je het op het moment van schrijven 128 stofzuiger aanbiedingen. De hoogst gemeten korting is 42% korting op een nieuwe stofzuiger.
  • Coolblue heeft ook een paar interessante deals. Op dit moment zijn er 72 stofzuigers in de aanbieding. Van steelstofzuigers tot super slimme robotstofzuigers.

💡 Bij Bestestofzuigers.nl zijn we wat minder actief op het gebied van korting en aanbiedingen. We focussen ons met name op onze onderzoeken. Wil je actuele aanbiedingen van specifieke stofzuigers bekijken? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Stofzuigerzone.nl, de grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland. Neem een kijkje bij alle actuele stofzuiger aanbiedingen per model.

Verschillende stofzuiger aanbiedingen

In onderstaand overzicht ontdek je razendsnel de beste stofzuiger aanbiedingen per type korting. Navigeer direct naar een soort aanbieding:

Niet op zoek naar een specifieke soort korting, maar simpelweg naar de beste stofzuiger aanbiedingen? Check dan de complete lijst! Onderaan de pagina geef ik nog extra tips voor het ontdekken van de beste aanbiedingen of de hoogste korting.
Stofzuigers met gratis verzending

Er zijn diverse webshops die werken met een gratis verzending. Met stofzuigers met een gratis verzending hoef je niet te betalen voor het thuis laten sturen van je nieuwe stofzuiger. Let wel op: vaak is er sprake van een minimaal aankoopbedrag of is het alleen geldig op specifieke artikelen. Uiteraard ben ik op zoek gegaan naar stofzuiger aanbiedingen, waarbij je een gratis verzending kunt gebruiken.

 Gratis verzending 
bol.com

Gratis verzending van stofzuigers!

Bij Bol.com geniet je vanaf € 20,- van een gratis verzending. Bij stofzuigers zit je met dit minimale bedrag prima: laat je stofzuigers gratis verzenden en bespaar direct enkele euro’s!

 Gratis verzending 
coolblue

Standaard gratis verzending van stofzuigers!

Shop bij Coolblue je nieuwe stofzuiger en geniet standaard van een gratis verzending. Geen minimaal bedrag benodigd, ook goed voor accessoires dus!
Stofzuiger cash-back acties

Met een cash-back actie krijg je een gedeelte van het aankoopbedrag van je nieuwe stofzuiger retour. Hoewel deze acties niet enorm vaak voorkomen, is het wel interessant om deze in de gaten te houden. Vaak kun je gemiddeld € 100,- besparen met behulp van dit type stofzuiger aanbiedingen. Bekijk hieronder lopende cash-back acties voor stofzuigers.

 Cash Back 
bol.com

€ 100,- cash-back bij Rowenta stofzuigers

Op zoek naar een Rowenta stofzuiger? Bij Bol.com krijg je nu tot € 100,- terug bij aankoop van verschillende modellen.

 Cash Back 
bol.com

Tot € 70,- cashback op Bosch stofzuigers

Bij Bol.com kun je nu tot € 70,- terugvangen van je aankoopbedrag bij diverse Bosch stofzuigers!

 Cash Back 
coolblue

Tot € 30,- cashback bij Philips stofzuigers!

Bij Coolblue krijg je nu tientallen euro’s terug op diverse Philips stofzuigers met aantrekkelijke cash-back acties!

Stofzuigers in de sale

Natuurlijk heeft een webshop zo nu en dan ook stofzuigers in de sale. Het kan gaan om verschillende soorten aanbiedingen: zo kan een model verouderd zijn, is er seizoensaanbieding of kun je gebruik maken van een combinatie aanbieding. Check hier de beste stofzuigers in de sale aanbiedingen!

 Sale 
bol.com

Tientallen euro’s korting op stofzuigers

In de outlet bij Bol.com ontdek je zo nu en dan interessante stofzuiger aanbiedingen met hoge korting!

 Sale 
coolblue

Tientallen stofzuigers bij Coolblue in de aanbieding

Neem snel een kijkje bij de outlet van Coolblue! Hier ontdek je heel veel stofzuigers van verschillende merken met een flinke korting!

Tweedehands stofzuigers

Ik doel met tweedehands stofzuigers niet op modellen die meer stof uitstoten dan deze opzuigen, maar op nieuwe modellen die retour gestuurd zijn. Webshops als Bol.com en Coolblue bieden steeds vaker tweedehands stofzuigers aan, waarvan enkel de verpakking open geweest is. Deze vorm van stofzuiger aanbiedingen is erg aantrekkelijk als je een opengebroken verpakking niet heel erg vindt. Soms kan het wel tientallen euro’s schelen op het oorspronkelijke bedrag.

 Tweedehands 
bol.com

Retourdeals met tot 15% korting op stofzuigers!

Bij Bol.com kun je genieten van ‘retourdeals’ waarbij je tot 15% korting krijgt op geretourneerde stofzuigers. Geen afbreuk aan kwaliteit!

 Tweedehands 
coolblue

Tweedehands stofzuigers bij Coolblue

Krijg nu tientallen euro’s korting op diverse tweedehands stofzuigers bij Coolblue. Prima kwaliteit, enkel geretourneerd!

Tips om de beste stofzuiger aanbieding te vinden

Hoewel je hier altijd een kijkje kunt nemen voor de beste aanbiedingen voor stofzuigers, kun je zelf ook het een en ander ondernemen. Ik zet wat tips op een rij waar ik zelf veel aan heb gehad bij het scoren van een stofzuiger met korting.

  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven: het inschrijven van nieuwsbrieven is vaak een mooie win-win situatie. Je blijft hiermee op de hoogte van nieuwe aanbiedingen of deals én je krijgt vaak een percentuele welkomstkorting bij je eerst volgende aankoop bij een inschrijving.
  • Koop nooit gelijk het model wat je voor ogen hebt: als je een stofzuiger wilt kopen, vergelijk deze dan eerst bij andere shops. Het kan natuurlijk voorkomen dat dat ene model net bij een andere webshop in de aanbieding is!
  • Kijk naar combinatie deals: diverse webshops bieden vaak mooie, goedkopere combinaties aan. Denk aan een stofzuiger met zak, waarbij je gelijk een stapel stofzuigerzakken kunt aanschaffen voor een gereduceerd tarief. Handig, slim en vooral voordelig!
  • Gooi je oude stofzuiger niet gelijk weg: er zijn diverse stofzuiger winkels waarbij je een korting krijgt op je nieuwe aankoop, bij inlevering van je oude stofzuiger. Ik moet hierbij wel vermelden dat dit type stofzuiger aanbiedingen steeds minder vaak voorkomt.

Daarbij nog mijn laatste tip, die niet zozeer een aanbiedingen tip is. Ik raad je aan om te kiezen voor de betere merken. Goedkoop is duurkoop, helemaal bij stofzuigers! Check daarom altijd de beste stofzuiger keuzes per model, kenmerk, toepassing én merk en ga op zoek naar een geschikte variant. Ga voor kwaliteit en kijk dan pas naar de prijs!