Home » Top 10 stofzuigers 2020

Top 10 stofzuigers

Door Rob | Laatste update: 5 januari 2020

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel stofzuigers in diverse vormen en maten. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste 10 op dit moment: van steelstofzuiger tot zakloze stofzuigers. Op deze pagina ontdek je de top 10 stofzuigers van dit moment. Ben je op zoek naar een top 10 van een specifiek stofzuigersoort? Die ontdek je onderaan de pagina!

 Steelstofzuiger 

dyson v8 animal

1. Dyson V8 Animal+

De abslote #1 in onze top 10 is de Dysn V8 Animal+. Deze steelstofzuiger van Dyson is zowel geschikt voor harde als voor zachte vloeren. Ook de beste keuze voor het opzuigen van dierenharen!

 Zakloze stofzuiger 

philips powerpro fc8769-91

2. Philips PowerPro FC8769/91

De Philips PowerPro FC8769/91 neemt plek 2 in deze top 10. Deze zakloze stofzuiger heeft een goede zuigkracht op verschillende oppervlaktes en is te koop voor een zacht prijsje.

 Steelstofzuiger 

dyson v11 absolute

3. Dyson V11 Absolute

De Dyson V11 Absolute is een meest krachtige steelstofzuiger op dit moment. Op de derde plaats vanwege het ietwat hogere prijskaartje.

 Stofzuiger met zak 

bosch ingenius prosilence bdb8a32

4. Philips In’genius ProSilence BGB8A32W

Op de 4e plaats komt de Philips In’genius ProSilence BGB8A32W, de meest stille stofzuiger met zak op dit moment. Slechts 58 dB!

 Robotstofzuiger 

irobot roomba 960

5. iRobot Roomba 960

De iRobot Roomba 960 is een krachtige robotstofzuiger die goed geïntegreerd kan worden in smart homes. Te koppelen met Google Assistant en gaat automatisch aan de slag.

 Stofzuiger met zak 

aeg vx7-2

6. AEG VX6-2 Animal Edition

Op plek 6 komt de AEG VX6-2 Animal Edition. Deze krachtige stofzuiger met zak is perfect voor huizen met huisdieren. Daarbij is hij met 4.5 kilogram een van de lichtste modellen op de markt.

 Lichte zakloze stofzuiger 

AEG LX7-2-ECO

7. AEG LX7-2-ECO

Ook de AEG LX7-2-ECO is met slechts 5 kilogram een van de lichtste zakloze modellen op de markt. Hierdoor op een mooie zevende plek in de top 10.

 Steelstofzuiger 

dyson v8 fluffy

8. Dyson V8 Fluffy

Met name voor houten vloeren is de Dyson V8 Fluffy een goede keuze. Deze steelstofzuiger heeft een enorme zuigkracht en is voorzien van een zachte borstel.

 Zakloze stofzuiger 

Dirt Devil Rebel 24 HF

9. Dirt Devil Rebel 24 Parket

Vanwege de lagere prijs heeft deze Dirt Devil Rebel 24 Parket de top 10 stofzuigers behaald. De stofzuiger is licht en is met name geschikt voor houten en harde vloeren.

 Robotstofzuiger 

irobot roomba e5

10. iRobot Roomba E5

Op de valreep behoort ook de iRobot Roomba E5 tot de top 10. Deze robotstofzuiger is een mooie kennismaking met de slimme mogelijkheden van een automatische stofzuiger.

Top 10 stofzuigers per soort

We hebben een complete top 10 stofzuigers lijst klaar staan met stofzuiger model. Hierin zetten we de tien beste stofzuigers van 2020 op een rij. Klik op een van de modellen om direct de top 10 te bekijken!

The following two tabs change content below.

Robbert

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.