Home » Top 10 stofzuigers 2021

Beste stofzuiger 2021 (top 10)

Door Robbert Tigchelaar | Update: 22 juni 2021

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel stofzuigers in diverse vormen en maten. Ook zijn er veel verschillende merken die ieder weer eigen kenmerken en functies hebben. Dagelijks onderzoeken wij verschillende stofzuigers en weten we wat er speelt op de stofzuiger markt. Op basis van onderzoeken en testen kunnen wij je vertellen wat op dit moment de beste stofzuiger is. Hieronder hebben we een top 10 opgesteld met beste stofzuiger van dit moment (2021).

Op basis van zuigprestaties, werking van de stofzuiger en andere belangrijke stofzuigerprestaties baseren we onze aanbevelingen.

Mocht je opzoek zijn naar een specifieke stofzuiger zoals een steel-, zakloos, draadloze- of robotstofzuiger? Die ontdek je onderaan de pagina! Per soort stofzuiger geven we ook een aanbeveling wat het beste model is van dat moment. Bekijk hieronder onze beste stofzuiger selectie en koop met een tevreden gevoel een stofzuiger!

 Steelstofzuiger 

dyson v11 absolute

1. Dyson V11 Absolute Pro

De absolute #1 in onze top 10 is de Dyson V11 Absolute Pro. Een erg krachtige steelstofzuiger van die ook nog eens lang te gebruiken is (ongeveer een uur).

 Zonder zak 

2. Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Deze Philips Power ProExpert neemt plek 2 in deze top 10. Deze zakloze stofzuiger heeft veel zuigkracht en is ook geschikt voor het zuigen van dierenharen en tapijt. Ideale stofzuiger zonder zak wanneer je verschillende oppervlaktes hebt in huis.

 Steelstofzuiger 

3. Philips SpeedPro Max Series 8000

Deze Philips SpeedPro XC8049/01 is een erg goede steelstofzuiger die voorzien is van handige accessoires. Door deze accessoires is de stofzuiger geschikt voor elke zuigklus. Ook heeft dit model een goede accu, waardoor je lang kunt zuigen en de zuigkracht van de stofzuiger erg goed is.

 Met zak 

bosch ingenius prosilence bdb8a32

4. Bosch In’genius BGL8X329

Deze Bosch In’genius is ook een hele goede stofzuiger. Het is een stofzuiger met zak die op zowel harde vloeren als zachte vloeren goed zuigt. Een ander pluspunt van deze stofzuiger is dat dit model een erg lang snoer heeft, erg fijn wanneer je grote oppervlaktes of veel kamers moet zuigen.

 Robotstofzuiger 

irobot roomba i7

5. iRobot Roomba i7+

De robotstofzuigers van iRobot Roomba zijn erg goed. Deze iRobot Roomba i7+ is een erg slimme robotstofzuiger die erg goed zuigt en ook nog eens zichzelf kan legen.

 Met zak 

aeg vx7-2

6. AEG VX6-2 Animal Edition

Op plek 6 komt de AEG VX6-2 Animal Edition. Deze krachtige stofzuiger met zak is perfect voor huizen met huisdieren. Daarbij is hij met 4.5 kilogram een van de lichtste modellen op de markt.

 Lichtgewicht 

aeg lx7-2-cr-a animal edition

7. AEG LX7-2-CR-A

Deze AEG LX7-2-CR-A is een hele goede stofzuiger wanneer je huisdieren hebt. Het is een zakloze stofzuiger dus je hebt ook nooit last van volle zakken!

 Steelstofzuiger 

aeg vx82-1-oko

8. AEG VX82-1-ÖKO

Deze AEG VX82-1-ÖKO is gemaakt van 75% gerecycled plastic en is een erg stille stofzuiger. Ook heeft de stofzuiger een handige lange snoer van 9 meter en wordt de stofzuiger geleverd met handige accessoires, denk bijvoorbeeld aan een parketborstel die je vloer beschermt tegen krassen.

 Zonder zak 

philips powerpro compact fc9330

9. Philips PowerPro Compact FC9330/09

Ook hebben we in deze beste stofzuiger lijst een goedkopere variant gevonden, de Philips PowerPro Compact FC9330/09. Een laag geprijsde stofzuiger zonder zak, tevens is het ook een hele lichte stofzuiger en weegt de stofzuiger maar 4,5 kg.

 Robotstofzuiger 

neato botvac d7

10. Neato Botvac D7

Deze Neato Botvac D7 is een erg goede robotstofzuiger. De stofzuiger heeft een d-vorm en kan daardoor goed langs kanten en in hoeken zuigen. Verder werkt de stofzuiger met een laser die de omgeving goed in kaart brengt. Via de app kun je de robotstofzuiger automatiseren, zodat deze volledig zelfstandig werkt.

Top 10 stofzuigers per soort

We hebben een complete top 10 stofzuigers lijst klaar staan met stofzuiger model. Hierin zetten we de tien beste stofzuigers van 2021 op een rij. Klik op een van de modellen om direct de top 10 te bekijken!

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.

Laatste berichten van Robbert Tigchelaar (toon alles)