Home » Top 10 stofzuigers 2021

Beste stofzuiger 2021 (top 10)

Door Robbert Tigchelaar | Update: 18 maart 2021

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel stofzuigers in diverse vormen en maten. Ook zijn er veel verschillende merken die ieder weer eigen kenmerken en functies hebben. Dagelijks onderzoeken wij verschillende stofzuigers en weten we wat er speelt op de stofzuiger markt. Op basis van onderzoeken en testen kunnen wij je vertellen wat op dit moment de beste stofzuiger is. Hieronder hebben we een top 10 opgesteld met beste stofzuiger van dit moment (2021).

Op basis van zuigprestaties, werking van de stofzuiger en andere belangrijke stofzuigerprestaties baseren we onze aanbevelingen.

Mocht je opzoek zijn naar een specifieke stofzuiger zoals een steel-, zakloos, draadloze- of robotstofzuiger? Die ontdek je onderaan de pagina! Per soort stofzuiger geven we ook een aanbeveling wat het beste model is van dat moment. Bekijk hieronder onze beste stofzuiger selectie en koop met een tevreden gevoel een stofzuiger!

 Steelstofzuiger 

dyson v11 absolute

1. Dyson V11 Absolute Pro

De absolute #1 in onze top 10 is de Dyson V11 Absolute Pro. Een erg krachtige steelstofzuiger van die ook nog eens lang te gebruiken is (ongeveer een uur).

 Zonder zak 

power pro active

2. Philips PowerPro Active FC9555/09

Deze Philips PowerPro Compact neemt plek 2 in deze top 10. Deze zakloze stofzuiger heeft een goede zuigkracht op verschillende oppervlaktes en is te koop voor een zacht prijsje. Wordt geleverd met een handige TriActive+ borstel voor een prima zuigresultaat.

 Steelstofzuiger 

dyson v11 absolute extra

3. Dyson V8 Fluffy+

Deze Dyson V8 Fluffy+ zetten we op derde plek in onze beste stofzuiger top 10 vanwege de enorme – constante – zuigkracht. Met de Fluffy parketborstel hoef je je geen zorgen te maken over strepen of krassen op je houten vloeren.

 Met zak 

bosch ingenius prosilence bdb8a32

4. Bosch In’genius BGL8X329

Deze Bosch In’genius is ook een hele goede stofzuiger. Het is een stofzuiger met zak die op zowel harde vloeren als zachte vloeren goed zuigt. Een ander pluspunt van deze stofzuiger is dat dit model een erg lang snoer heeft, erg fijn wanneer je grote oppervlaktes of veel kamers moet zuigen.

 Robotstofzuiger 

irobot roomba 960

5. iRobot Roomba 960

De iRobot Roomba 960 is een krachtige robotstofzuiger die goed geïntegreerd kan worden in smart homes. Te koppelen met Google Assistant en gaat automatisch aan de slag, zeg gewoon: “He Google, ga eens stofzuigen”.

 Met zak 

aeg vx7-2

6. AEG VX6-2 Animal Edition

Op plek 6 komt de AEG VX6-2 Animal Edition. Deze krachtige stofzuiger met zak is perfect voor huizen met huisdieren. Daarbij is hij met 4.5 kilogram een van de lichtste modellen op de markt.

 Lichtgewicht 

aeg lx7-2-cr-a animal edition

7. AEG LX7-2-CR-A

Deze AEG LX7-2-CR-A is een hele goede stofzuiger wanneer je huisdieren hebt. Het is een zakloze stofzuiger dus je hebt ook nooit last van volle zakken!

 Steelstofzuiger 

dyson v8 absolute

8. Dyson V8 Absolute

Met name voor het verwijderen van dierenharen is de Dyson V8 Absolute een goede keuze. Deze steelstofzuiger heeft namelijk erg goede zuigkracht en heeft een speciale turboborstel voor het verwijderen van dierenharen.

 Zonder zak 

philips powerpro compact fc9330

9. Philips PowerPro Compact FC9330/09

Ook hebben we in deze beste stofzuiger lijst een goedkopere variant gevonden, de Philips PowerPro Compact FC9330/09. Een laag geprijsde stofzuiger zonder zak, tevens is het ook een hele lichte stofzuiger en weegt de stofzuiger maar 4,5 kg.

 Robotstofzuiger 

irobot roomba e5

10. iRobot Roomba E5

Op de valreep behoort ook de iRobot Roomba E5 tot de top 10. Deze robotstofzuiger is een mooie kennismaking met de slimme mogelijkheden van een automatische stofzuiger.

Top 10 stofzuigers per soort

We hebben een complete top 10 stofzuigers lijst klaar staan met stofzuiger model. Hierin zetten we de tien beste stofzuigers van 2021 op een rij. Klik op een van de modellen om direct de top 10 te bekijken!

The following two tabs change content below.

Robbert Tigchelaar

Robbert is het gezicht achter Bestestofzuigers.nl en is verantwoordelijk voor de onderzoeken naar de beste modellen. Samen met een team aan stofzuigerexperts probeert Robbert stofzuigen leuker, makkelijker én beter te maken voor ieder huishouden.