Home » Top 10 stofzuigers 2023 » Top 10 kruimeldieven

Top 10 kruimeldieven 2023

Door Bram Tigchelaar | Update: 6 januari 2023

🏆 De Philips MiniVac (FC6149) is de beste geteste kruimeldief op dit moment. Deze kruimelzuiger heeft een goede zuigkracht, veel accessoires en heeft een prima accuduur van 11 minuten. Hij wordt geleverd met een oplaadstandaard en heel veel accessoires. Dankzij de autostekker kun je hem ook als autostofzuiger gebruiken.

Kruimeldieven zijn zeer handig voor het even snel op zuigen van vuil, stof of dierenharen. Echter is het aanbod aan beste handstofzuiger modellen enorm: het is maar net waar jij behoefte aan hebt bij dit type stofzuiger. Om het voor jou wat overzichtelijker te maken heb ik deze top 10 kruimeldieven opgesteld.

In dit lijstje staan de tien modellen die het zeker waard zijn om te bekijken. Ik heb meer dan 55 kruimeldieven vergeleken op de accuduur, prijs en functionaliteiten. Ben je benieuwd naar de onderzoeksresultaten van de kruimeldieven, bekijk deze dan onderaan de pagina.

Top 10 kruimeldieven selectie

De beste kruimeldief van 2023

1. Philips MiniVac FC6149

Philips MiniVac FC6149De Philips MiniVac FC6149 is momenteel de beste kruimeldief op dit moment. Het is een veelzijdige kruimeldief, mede door de bijgeleverde accessoires. Je krijgt bijvoorbeeld een autostekker en een flexibele opzetstuk, hierdoor is de kruimeldief ook goed te gebruiken voor het stofzuigen van de auto.

Onze score: ★★★★★

 Geschikt voor dierenharen

2. Black+Decker BHHV520BFP

Black+Decker BHHV520BFP-QWDe Black+Decker BHHV520BFP krachtige kruimeldief die geleverd wordt met een speciale dierenharenborstel. Met deze turboborstel kun je vrij makkelijk dierenharen verwijderen van bijvoorbeeld kleden of bank.

Onze score: ★★★★★

Met flexibele slang

3. Black & Decker PD1420LP

Black & Decker PD1420LP-QWDe Black & Decker PD1420LP is een krachtige kruimeldief met een flexibele slang, hierdoor kun je de kruimeldief gebruiken voor moeilijk bereikbare plekken.

Onze score: ★★★★★

Goedkope keuze

4. TurboTronic Lux400

turbotronic lux400De Turbotronic Lux400 is laag geprijsd en daarom een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goede goedkope kruimeldief.

Onze score: ★★★★★

Geschikt voor vloeistof

5. Black Decker Nat/Droog

black decker nat droogDe Black Decker Nat/Droog is een kruimeldief waarmee je ook vloeistof op kunt zuigen. Mocht er bijvoorbeeld een glazen beker met vloeistof gevallen zijn, dan kun je dit in zijn geheel opzuigen met deze kruimeldief.

Onze score: ★★★★★

Krachtige kruimeldief

6. AEG HX6-23CB

AEG HX6-23CBDe AEG HX6-23CB is een krachtige en stijlvolle kruimeldief van AEG. Dit model heeft handige wieltjes waardoor je de ondergrond niet beschadigd.

Onze score: ★★★★★

 Compacte kruimeldief

7. Shark WV251EU

shark wv251euDe Shark WV251EU is een stijlvolle kruimeldief die compact is en daardoor makkelijk op te bergen is. De kruimeldief is veelzijdig te gebruiken en is erg krachtig.

Onze score: ★★★★★

Krachtige kruimeldief

8. Dyson V6 Trigger+

Dyson V6 Trigger+De Dyson V6 Trigger+ is een kruimeldief van Dyson. Dit model is net zoals de steelstofzuigers erg krachtig, maar wel erg prijzig.

Onze score: ★★★★★

 Lange accuduur

9. Bosch BHN1840L Move

Bosch move BHN24LDe Bosch BHN1840L Move is een krachtige kruimeldief van Bosch. Dit model heeft een goede accu en is daardoor erg lang te gebruiken.

Onze score: ★★★★★

 Goedkope keuze

10. Black Decker NVC115WA

black+decker nvc115wa-qwDe Black Decker NVC115WA is een erg goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goede goedkope kruimeldief.

Onze score: ★★★★★

Het onderzoek 

Waarom kun je ons vertrouwen?

Voor het opstellen van deze top 10 kruimeldieven heb ik grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek ben ik op zoek gegaan naar de beste kruimeldief. Tijdens het onderzoek heb ik veel verschillende kruimeldieven onderzocht op verschillende factoren, de factoren staan hieronder beschreven met de gevonden resultaten.

Tijdens dit onderzoek heb ik met een eerlijke en open blik gekeken naar de kruimeldieven die momenteel in Nederland te koop zijn. Van verschillende merken van kruimeldieven heb ik naar de stofzuigers gekeken. Ik heb geen samenwerkingen of voor keur voor bepaalde merken, dus dit oordeel is solide en gebaseerd op mijn bevindingen.
Wat kun je met deze top 10 kruimeldieven?

Doordat je in één opslag de tien beste kruimeldieven ziet of je zelf niet op zoek te gaan naar de beste kruimeldief. Tegenwoordig is het aanbod aan kruimeldieven enorm, speciaal voor jou heb ik uit dit aanbod de tien beste modellen gefilterd met de bijbehorende informatie.

Ook is de informatie die je vind bij de producten eerlijk onderzocht. Vaak kom ik informatie bij webshops tegen dat vaak niet klopt, doordat deze modellen onderzocht zijn klopt de informatie en staat er een eerlijk advies.

Hoe is dit onderzoek uitgevoerd?

Voor deze top 10 kruimeldieven is er gekeken naar het aanbod op de Nederlandse markt. Het aanbod aan kruimeldieven is enorm, daarom zijn er eisen opgesteld waaraan de kruimeldieven moesten voldoen:

  • Draadloos: voor dit onderzoek is er alleen gekeken naar draadloze kruimeldieven. Kruimeldieven met een snoer hebben in mijn ogen geen toegevoegde waarde, wel kan dit handig zijn als het apparaat als autostofzuiger wilt gebruiken. In ons onderzoek naar de beste autostofzuiger zijn twee modellen te zien die ook aangesloten kunnen worden op een autostekker.
  • Gangbare prijs: in dit onderzoek zijn alleen kruimeldieven onderzocht die in de prijsrange van € 50,- tot € 400,- euro vallen.
  • Gebruiksduur langer dan 10 min: ook heb ik in dit onderzoek alleen handstofzuigers onderzocht die minimaal 10 minuten werkzaam konden zijn.

Waar op zijn de kruimeldieven onderzocht?

Om jou te voorzien van goed advies heb ik naar de factoren gekeken die belangrijk zijn voor het kopen van een goede kruimeldief. Daarnaast zijn op basis van dezelfde factoren de posities in deze top 10 bepaald. Hieronder staan de factoren beschreven waarop de kruimeldieven zijn onderzocht:

  • Inhoudsreservoir:bij deze factor heb ik gekeken naar de inhoudsreservoir van de verschillende modellen. Hierbij gaat het erom hoeveel stof en vuil de stofzuiger op kan nemen.
  • Geluidsniveau: ook het geluidsniveau speelt bij kruimeldieven een belangrijke rol. Daarom is ook per kruimeldief gekeken naar het geluidsniveau.
  • Gebruikstijd: niet heel onbelangrijk is de gebruiksduur. Je wilt natuurlijk niet dat halverwege het stofzuigen de stofzuiger er mee kapt. Daarom heb ik ook gekeken na de gebruikstijd per handstofzuiger.
  • Oplaadtijd: omdat een handstofzuiger werkt op een accu dient deze ook weer opgeladen te worden. Om deze reden heb ik de oplaadtijd per handstofzuiger onderzocht.
  • Gewicht: een kruimeldief bedien je vaak met één hand. Een kruimeldief moet daarom niet te zwaar zijn, vandaar dat ook de gewicht onderzocht is in dit onderzoek.
  • Zuigkracht: en waar het allemaal omdraait het zuigen val stof en vuil. Om goed te kunnen zuigen heeft een stofzuiger zuigkracht nodig. Vandaar dat ook het aantal Watt per handstofzuiger is onderzocht.
  • Schoonmaakresultaat: daarbij is het schoonmaakresultaat ook erg belangrijk, zo hebben we eens een kruimeldief van Hema uitgetest. Deze kruimeldief had veel zuigkracht, maar hielt moeilijk het vuil vast.

Daarnaast is in de vergelijking ook rekening gehouden met de prijs van de modellen, eventuele extra accessoires en extra functionaliteiten.
Conclusie: wat is de beste kruimeldief?

Om antwoord te kunnen geven op de vraag: wat is de beste kruimeldief? Is het belangrijk dat je kijkt naar je eigen situatie. Hierboven vind je 10 verschillende modellen die wij een goede keuze vinden. Wel zit er veel verschil tussen deze modellen het is daarom belangrijk dat je daaruit de beste keuze voor jou kiest. Wil je bijvoorbeeld een kruimeldief voor het opzuigen van dierenharen, dan is het belangrijk dat je kiest voor een krachtige kruimeldief met een dierenharenborstel. Wil je gewoon een simpele kruimeldief voor af en toe even wat kruimels op te zuigen kies dan voor een goedkoper model. Wat is de beste kruimeldief voor jou? Het antwoord vind je in het onderstaand tabel.

Beste kruimeldieven top 10Pluspunten AdviesprijsBekijk
1. Philips MiniVac FC6149
Met autostekker€ 82Beste deal
2. Black+Decker BHHV520BFP
Geschikt voor dierenharen€ 109Beste deal
3. Black & Decker PD1420LP
Met flexibele slang€ 129Beste deal
4. TurboTronic Lux400Goedkope keuze€ 40Beste deal
5. Black Decker Nat/DroogOok geschikt voor vloeistof€ 50Beste deal
6. AEG HX6-23CBKrachtige kruimeldief€ 100Beste deal
7. Shark WV251EUCompacte kruimeldief€ 129Beste deal
8. Dyson V6 Trigger+Krachtige kruimeldief€ 379Beste deal
9. Bosch BHN1840L MoveLange accuduur€ 100Beste deal
10. Black Decker NVC115WA
Goedkope keuze€ 42Beste deal
The following two tabs change content below.

Smart Brothers

Laatste berichten van Smart Brothers (toon alles)