Home » Top 10 stofzuigers 2020 » Top 10 stofzuigers zonder zak

Beste zakloze stofzuiger 2020 (top 10)

Door Bram | Laatste update: 5 mei 2020

Op deze pagina vind je een top 10 stofzuigers zonder zak van dit moment. Deze top 10 heb ik opgesteld aan de hand van zelf uitgevoerd onderzoek. In dit onderzoek heb ik het huidige aanbod aan beste zakloze stofzuiger modellen met elkaar vergeleken om uiteindelijk de tien beste modellen de presenteren in een top lijst.

Deze tien top modellen zijn verder onderzocht aan de hand van de prijs, functionaliteiten en prestaties. Waarop deze tien modellen zijn onderzocht en wat de resultaten hiervan waren lees je onder aan de top 10 stofzuigers zonder zak.

Om de zoektocht naar de beste stofzuiger voor jou te verkorte hebben we deze top 10 opgesteld. Je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar de beste stofzuiger zonder zak. Wel wil ik je nog adviseren om te kijken naar de resultaten van de stofzuigers die onderaan de pagina staan, want zo heeft elke stofzuiger wel zijn eigen specialiteiten.

Top 10 stofzuiger zonder zak selectie

Rowenta Silence Force Cyclonic

1. Rowenta Silence Force Cyclonic 

De Rowenta Silence Force Cyclonic is in mijn ogen de beste stofzuiger zonder zak van dit moment. Gezien de zuigprestaties is het een zeer goede stofzuiger, daarnaast is het ook een vrij stille stofzuiger.

Bosch Relaxx'x ProPerform

2. Bosch Relaxx’x ProPerform

Naast het bijzondere design valt deze stofzuiger van Bosch op door zijn energie klasse. Het is een zeer zuinige stofzuiger en hele goede prestaties, wat hem een goede zuiger zonder zak maakt.

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine

3. Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine

Een goede stofzuiger van Miele met HEPA 13-filter, zeer geschikt als je last hebt van allergieën. Dit model is ideaal voor harde en zachte vloeren.

AEG LX8-2-TM-T

4. AEG LX8-2-TM-T

Een zeer handige stofzuiger van AEG, heeft bijvoorbeeld een snoerlengte van 9 m en is geschikt voor tapijt en harde vloeren.

philips powerpro fc8769-91

5. Philips PowerPro FC8769/91

Een vrij goede stofzuiger van Philips, de PowerPro FC8769/91. De zuigprestaties zijn erg goed en is qua prijs ook aantrekkelijk.

Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2

6. Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2

Qua prestaties momenteel één van de beste zakloze stofzuigers van dit moment. Echter hangt er wel een prijskaartje aan deze zuiger zonder zak.

Dyson Cinetic Big ball Absolute

7. Dyson Cinetic Big ball Absolute

Handige stofzuiger van Dyson. Het is een dure stofzuiger, maar heeft veel handige functies en ziet er heel uniek uit. Is zeer geschikt voor harde vloeren.

Aigostar Tank

8. Aigostar Tank 30JRI

Ook een budgetkeuze in deze top 10, de Aigostar Tank. Deze stofzuiger is laag geprijsd en is zeer geschikt voor het stofzuigen van zachte oppervlaktes, waardoor het zeker een van de beste stofzuiger voor tapijt keuzes is.

Kärcher VC 3 Premium

9. Kärcher VC 3 Premium

Een mooie witte opvallende stofzuiger van Kärcher. Is geschikt vooral geschikt voor harde vloeren en wordt geleverd met de benodigde stofzuigeraccessoires.

TurboTronic TT-CV07

10. TurboTronic TT-CV07

Nog een scherp geprijsde stofzuiger zonder zak. Is van het Belgische merk TurboTronic, vooral geschikt voor het zuigen van harde vloeren.

Het onderzoek

Waarom kun je ons vertrouwen

Je kunt ons volledig vertrouwen. We onderzoeken op een eerlijke manier en kijken met een neutrale blik naar de huidige markt. We hebben geen voorkeur of samenwerkingen met bepaalde merken en zullen daarom ook altijd eerlijk advies geven.

Voor dit onderzoek heb ik ongeveer 40 uur lang diverse stofzuigers uitgetest en hiervan heb ik de resultaten van de stofzuigers met elkaar vergeleken, zodat ik tien top modellen gevonden heb. Daarnaast zijn op basis van de gevonden resultaten de stofzuigers gerangschikt in deze top 10. Hieronder zal ik meer vertellen over het onderzoek.

Waarom deze top 10 zuigers zonder zak?

Deze top 10 stofzuiger is opgesteld om jou te voorzien van het juiste advies. Zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan naar stofzuigers en daarvan een vergelijking hoeft te maken, staat hier hierboven een overzicht met tien modellen die het beste scoorde in zelf uitgevoerde onderzoek. Hierdoor hoef je het internet niet af te struinen naar de juiste stofzuiger en zie je direct wat de beste modellen zijn van dit moment.

Deze top 10 is niet zomaar opgesteld, er is gekeken naar het huidige aanbod aan stofzuiger zonder zak in Nederland. Daarvan zijn de prestaties van de modellen met elkaar vergeleken. Dit is gedaan op basis van prijs, prestaties en functionaliteiten van de stofzuigers. Hieronder lees je meer informatie over waarop de stofzuigers getest zijn.

Waar zijn de stofzuigers op getest?

Om een rangschikking te kunnen maken in deze top 10 is onderzoek uitgevoerd naar verschillende factoren van de stofzuiger. Naast de prijs van de stofzuigers is er ook gekeken naar de volgende factoren: gewicht, geluidsniveau, snoerlengte, stofopname op harde vloeren en stofopname op tapijten.

 • Gewicht: voor het vinden van de juiste stofzuiger is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de stofzuiger. Hoe zwaarder de stofzuiger is hoe minder makkelijk je de stofzuiger meesleept.
 • Geluidsniveau: kijk ook altijd naar het geluidsniveau van de stofzuiger. De stofzuigers van tegenwoordig zijn gelukkig vrij stil, maar het kan soms voorkomen dat een stofzuiger veel geluid produceert en hier zit je ook niet op de wachten.
 • Snoerlengte: snoerlengte kan ook een belangrijke factor zijn. Heb je een kleine kamer dan is dit niet van belang, maar heb je een grote kamer en ben je beperkt in het aantal stopcontacten dan kan het handig zijn om te kijken naar stofzuigers met een lang snoer.
 • Stofopname: misschien wel de belangrijkste factor de stofopname. In dit onderzoek is er gekeken naar de stofopname van zowel harde vloeren als op tapijt. Heb je een harde vloer dan is het belangrijk dat je kijkt naar de stofopname van harde vloeren, bekijk hier de beste stofzuiger voor harde vloeren.

De stofzuigers uit deze test

Voor het opstellen van deze top 10 is er onderzoek uitgevoerd en zijn de stofzuigers vergeleken op basis van verschillende functionaliteiten. Hieronder staan deze modellen toegelicht met de bijbehorende resultaten van de stofzuigers.

Philips PowerPro FC8769/91

 • De Philips PowerPro FC8769/91 is stofzuiger zonder zak die het best getest is een heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Is gezien zijn prestaties laag geprijsd, scoort met stofopname op harde vloeren met zeer sterk en op het tapijt laag. Heeft een snoerlengte van 7 meter en behoort met zijn gewicht van 5,5 kg tot de lichtgewicht stofzuigers.

Dyson Ball DC33c Stubborn

 • Opvallende stofzuiger van Dyson de Ball DC33c Stubborn. Heeft veel innovaties van Dyson aan boord, zoals de Radial Root Cyclone technologie. Met deze technologie blijft de zuigkracht van de stofzuiger constant. Ook is de stofzuiger makkelijk te besturen door mechanische man de stofzuiger. Scoort goed op stofopname van harde vloeren (zeer sterk), op het tapijt scoorde de stofzuiger iets minder met laag.

AEG LX8-2-TM-T

 • De AEG LX8-2-TM-T scoort ook goed in deze top 10 stofzuigers zonder zak. Is makkelijk te gebruiken doordat de stofzuiger zeer licht is (5,1 kg) en heeft een lang snoer (9 meter). Daarnaast scoorde de stofzuiger ook goed op stofopname op harde vloeren met zeer sterk en op tapijten met middelmatig.

Bosch Relaxx’x ProPerform Plus BGS5PERF

 • In mijn ogen één van de beste stofzuigers van dit moment is de Bosch Relaxx’x ProPerform. Dit komt met name de resultaten van de stofopname onderzoek. Op zowel harde vloeren als op tapijten scoorde dit model met zeer sterk. Ook heeft het model een snoerlengte van 10 meter en is het gewicht van de stofzuiger 6,7 kg.

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine

 • Deze Miele Blizzard CX1 Parquet Powerline stofzuiger, scoorde goed tijdens het onderzoek op de stofopname van harde vloeren (zeer sterk) en ook goed op de stofopname van tapijten (sterk). Is wel een beetje aan de zware kant met 8,6 kg en heeft een snoerlengte van 6,5 meter.

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681

 • De beste stofzuiger zonder zak van dit moment: Rowenta Silence Force Cyblonic RO7681. Dit model scoort met zeer sterk op de stofopname op harde vloeren en tapijten. Opvallend is dat dit model ook erg stil is in vergelijking met andere modellen (geluidsniveau van 67 dB). Wel is het een zware stofzuiger met 9,8 kg en heeft het een vrij lang snoer van 8,4 meter.

Dyson Cinetic Big Ball Absolute

 • Ook dit model van Dyson heeft leuke technologie aan boord. Makkelijk in gebruik en door de bal vorming zet de stofzuiger zichzelf weer rechtop mocht hij omvallen. Scoort goed met stofopname op harde vloeren met zeer sterk, op tapijten minder goed. Weeg 7,7 kg en heeft een snoerlengte van 6,6 meter en is in vergelijking met andere modellen aan de prijzige kant.

Aigostar Tank 30JRI

 • De Tank 30JRI van Aigostar is een stofzuiger die vooral goed scoorde op met stofopname op tapijten (zeer sterk). Bij de stofopname test op harde vloeren scoor de stofzuiger wel laag. Echter is het wel echt een goede budget keuze, want dit model is laag geprijsd.

TurboTronic TT-CV07

 • De TurboTronic TT-CV07 heeft de laatste plaats in de top 10 gekregen. Wat zeker niet de minste plek is, want de resultaten van deze stofzuiger waren best goed. Vooral is het qua prijs een hele aantrekkelijke stofzuiger en is laag geprijsd. Op de stofopname test scoorde dit model op harde vloeren met sterk en op het tapijt met laag.

Kärcher VC 3 Premium

 • Deze Kärcher VC 3 Premium is een goede stofzuiger die op plaatsje #9 staat. Dit model scoorde in deze test met de volgende resultaten: stofopname harde vloeren zeer sterk en op tapijten laag. Wel is dit de lichtste stofzuiger in de test en weegt de stofzuiger maar 4,4 kg.
The following two tabs change content below.

Smart Brothers

Laatste berichten van Smart Brothers (toon alles)