Home » Top 10 stofzuigers 2021 » Top 10 stofzuigers zonder zak

Beste zakloze stofzuiger 2021 (top 10)

Door Robbert Tigchelaar | Update: 1 april 2021

Op deze pagina vind je een top 10 stofzuigers zonder zak van dit moment. Deze top 10 hebben we opgesteld aan de hand van onze onderzoek. In dit onderzoek hebben we het huidige aanbod aan beste zakloze stofzuiger modellen met elkaar vergeleken om uiteindelijk de tien beste modellen de presenteren in een top lijst.

Deze tien top modellen zijn verder onderzocht aan de hand van de prijs, functionaliteiten en prestaties. Waarop deze tien modellen zijn onderzocht en wat de resultaten hiervan waren lees je onder aan de top 10 stofzuigers zonder zak.

Om de zoektocht naar de beste stofzuiger voor jou te verkorte hebben we deze top 10 opgesteld. Je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar de beste stofzuiger zonder zak. Wel willen we je nog adviseren om te kijken naar de resultaten van de stofzuigers die onderaan de pagina staan, want zo heeft elke stofzuiger wel zijn eigen specialiteiten.

Top 10 stofzuiger zonder zak selectie

Rowenta Silence Force Cyclonic

1. Rowenta Silence Force Cyclonic

De Rowenta Silence Force Cyclonic is in onze ogen de beste stofzuiger zonder zak van dit moment. Gezien de zuigprestaties is het een zeer goede stofzuiger, daarnaast is het ook een vrij stille stofzuiger.

powerpro compact

2. Philips PowerPro Compact

Deze Philips PowerPro Compact heeft hele goede zuigprestaties, daarnaast is deze stofzuiger ook gunstig geprijsd!

AEG LX7-2-ECO

3. AEG LX7-2 DB

Deze AEG LX7 heeft hele goede zuigprestaties, daarnaast is de stofzuiger erg leegt en weegt de stofzuiger slechts 5 kilo.

philips powerpro compact fc9330

4. Philips PowerPro Compact FC9330/09

Deze Philips PowerPro FC9330 komt ook uit de Compact lijn van Philips. De stofzuiger heeft goede zuigprestaties, is er licht en is laaggeprijsd.

power pro active

5. Philips PowerPro Active FC9555/09

Deze Philips PowerPro FC9555/09 is een stuk duurder dan de compact lijn, maar heeft wel betere zuigprestaties.

AEG LX8-2-TM-T

6. AEG LX8-2-TM-T

Een zeer handige stofzuiger van AEG. De stofzuiger heeft bijvoorbeeld een snoerlengte van 9 meter en is geschikt voor het zuigen van tapijten en harde vloeren.

philips powerpro fc9745

7. Philips PowerPro Expert

Deze PowerPro van Philips heeft hele goede zuigprestaties, dit is wel de stofzuiger uit de PowerPro lijn die het meeste kost. Daarentegen zijn de zuigprestaties heel erg goed.

Dyson Cinetic Big ball Absolute

8. Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Traditionele stofzuiger van Dyson met zeer goede zuigprestaties, wel hangt er een prijskaartje aan de stofzuiger. Wordt geleverd met handige borstels, zodat je de stofzuiger voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2

9. Dyson Big Ball Parquet 2

Een stukje goedkoper dan bovenstaande model, de Dyson Big Ball Parquet 2. Wel een hele goede keuze gezien de zuigprestaties. Ook is dit model speciaal ontwikkeld voor houten vloeren, je krijgt namelijk borstels bij dit model die je vloer beschermen.

10. Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Ook Miele heeft een goede lijn met stofzuigers zonder zak: BLizzard CX1 lijn. Deze stofzuigers werken erg goed, dit model is geschikt voor het zuigen van dierenharen en tapijt.

Het onderzoek

Waarom kun je ons vertrouwen

Je kunt ons volledig vertrouwen. We onderzoeken op een eerlijke manier en kijken met een neutrale blik naar de huidige markt. We hebben geen voorkeur of samenwerkingen met bepaalde merken en zullen daarom ook altijd eerlijk advies geven.

Voor dit onderzoek hebben we ongeveer 40 uur lang diverse stofzuigers uitgetest en hiervan hebben we de resultaten van de stofzuigers met elkaar vergeleken, zodat we tien top modellen gevonden heb. Daarnaast zijn op basis van de gevonden resultaten de stofzuigers gerangschikt in deze top 10. Hieronder vertellen we meer over het onderzoek.

Waarom deze top 10 zuigers zonder zak?

Deze top 10 stofzuiger is opgesteld om jou te voorzien van het juiste advies. Zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan naar stofzuigers en daarvan een vergelijking hoeft te maken, staat hier hierboven een overzicht met tien modellen die het beste scoorde in zelf uitgevoerde onderzoek. Hierdoor hoef je het internet niet af te struinen naar de juiste stofzuiger en zie je direct wat de beste modellen zijn van dit moment.

Deze top 10 is niet zomaar opgesteld, er is gekeken naar het huidige aanbod aan stofzuiger zonder zak in Nederland. Daarvan zijn de prestaties van de modellen met elkaar vergeleken. Dit is gedaan op basis van prijs, prestaties en functionaliteiten van de stofzuigers. Hieronder lees je meer informatie over waarop de stofzuigers getest zijn.

Waar zijn de stofzuigers op getest?

Om een rangschikking te kunnen maken in deze top 10 is onderzoek uitgevoerd naar verschillende factoren van de stofzuiger. Naast de prijs van de stofzuigers is er ook gekeken naar de volgende factoren: gewicht, geluidsniveau, snoerlengte, stofopname op harde vloeren en stofopname op tapijten.

  • Gewicht: voor het vinden van de juiste stofzuiger is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de stofzuiger. Hoe zwaarder de stofzuiger is hoe minder makkelijk je de stofzuiger meesleept.
  • Geluidsniveau: kijk ook altijd naar het geluidsniveau van de stofzuiger. De stofzuigers van tegenwoordig zijn gelukkig vrij stil, maar het kan soms voorkomen dat een stofzuiger veel geluid produceert en hier zit je ook niet op de wachten.
  • Snoerlengte: snoerlengte kan ook een belangrijke factor zijn. Heb je een kleine kamer dan is dit niet van belang, maar heb je een grote kamer en ben je beperkt in het aantal stopcontacten dan kan het handig zijn om te kijken naar stofzuigers met een lang snoer.
  • Stofopname: misschien wel de belangrijkste factor de stofopname. In dit onderzoek is er gekeken naar de stofopname van zowel harde vloeren als op tapijt. Heb je een harde vloer dan is het belangrijk dat je kijkt naar de stofopname van harde vloeren, bekijk hier de beste stofzuiger voor harde vloeren.

De stofzuigers uit deze test

Voor het opstellen van deze top 10 is er onderzoek uitgevoerd en zijn de stofzuigers vergeleken op basis van verschillende functionaliteiten. Hieronder staan deze modellen toegelicht met de bijbehorende resultaten van de stofzuigers.

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681

De beste stofzuiger zonder zak van dit moment: Rowenta Silence Force Cyblonic RO7681. Dit model scoort met zeer sterk op de stofopname op harde vloeren en tapijten. Opvallend is dat dit model ook erg stil is in vergelijking met andere modellen (geluidsniveau van 67 dB). Wel is het een zware stofzuiger met 9,8 kg en heeft het een vrij lang snoer van 8,4 meter.

Philips PowerPro Compact

Ook een hele goede stofzuiger zonder zak is deze Philips PowerPro Compact. De stofzuiger heeft een snoerlengte van 6 meter, weegt 6 kg en scoort bij stofopname van  harde vloeren zeer sterk en op tapijt gemiddeld. Ook krijg je bij deze stofzuiger een dierenhaarborstel, hiermee haal je dierenharen eenvoudig of banken of tapijt.

AEG LX7-ECO

Nog een hele goede zakloze stofzuiger: AEG LX7-ECO. Deze stofzuiger is een erg stille stofzuiger, dit komt met name door de motor die geoptimaliseerd is voor geluidsisolatie. Ook heeft de stofzuiger een groot stofreservoir van maar liefst 1,4 liter, dat is gezien andere stofzuigers erg groot. Verder heeft de stofzuiger een snoerlengte van 6 meter, weegt de stofzuiger 5 kg en produceert het een maximale geluidsniveau van 72 dB.

Philips PowerPro Compact FC9330/09

Een goedkope stofzuiger zonder zak, tenminste in vergelijken met de andere modellen dan. De stofzuiger is erg compact en licht (4,5 kg), de naam van de stofzuiger zegt het al. Verder heeft de stofzuiger een snoerlengte van 6 meter en produceert de stofzuiger een maximale geluidsniveau van 79 dB wat vrij stil is.

Philips PowerPro Active FC9555/09

Deze Philips PowerPro Active is een stukje duurder dan de bovenstaande Compact model. Wel zijn de prestaties van de stofzuiger een stuk beter, zo heeft deze stofzuiger erg veel zuigkracht wat komt van de nieuwe PowerCyclone 7-technologie. Ook krijg je bij dit model een turboborstel, hiermee kun je zachte oppervlakten beter mee zuigen.

AEG LX8-2-TM-T

Nog een goede stofzuiger zonder zak van AEG. Dit model  heeft een inhoudsreservoir van maar liefst 1,8 kg wat erg groot is. Veder heeft de stofzuiger ook een snoerlengte van 9 meter en weegt de stofzuiger slechts 5,1 kg. Mocht je een stofzuiger zonder zak voor harde vloeren zoeken? Dan is dit model een hele goede keuze.

Philips PowerPro Expert

Nog een PowerPro stofzuiger in deze top 10 stofzuigers zonder zak, deze stofzuiger van Philips heeft goede zuigprestaties. Ook krijg je bij dit model een speciale tapijtborstel waarmee je tapijten en vloerkleden goed kunt zuigen. Heb je dan ook nog kwetsbare vloeren? Gebruik dan de parketborstel die je geleverd krijgt bij de stofzuiger.

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Eén van onze favorieten stofzuigers zijn deze Big Ball stofzuigers van Dyson, deze stofzuiger hebben een soort bal waardoor de stofzuiger nooit omvalt. Ook is de stofzuiger erg flexibel. Wat de stofzuiger zo goed maakt is de enorme zuigkracht die we gewend zijn van Dyson.

Dyson Big Ball Parquet 2

Deze Big Ball Parquet van Dyson is iets goedkoper dan de bovenstaande Big Ball. Desalniettemin is de zuigkracht van deze stofzuiger ook erg goed, daarnaast is deze Dyson vooral geschikt voor parquet vloeren. De stofzuiger wordt namelijk geleverd met zachte borstels, waarmee je de vloeren niet beschadigd en geen krassen maakt.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Een hele goede stofzuiger van Miele, wat de stofzuiger goed maakt is bijvoorbeeld de HEPA 13-filter. Deze filter is erg goed wanneer je last hebt van allergieën, daarnaast is deze stofzuiger ook geschikt voor het zuigen van dierenharen.

The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.