Home » Top 10 stofzuigers 2023 » Top 10 stofzuigers zonder zak

Beste zakloze stofzuiger 2023 (top 10)

Door Bram Tigchelaar | Update: 6 januari 2023

ℹ️ Een stofzuiger zonder zak heeft als groot voordeel dat je geen stofzuigerzakken meer hoeft te kopen. Daarnaast verliest een zakloze stofzuiger geen zuigkracht, naarmate het stofreservoir voller raakt. De beste zakloze stofzuiger die we getest in 2023 hebben is de Philips FC9745/09 PowerPro Expert.

Op deze pagina vind je een top 10 stofzuigers zonder zak van dit moment. Deze top 10 hebben we opgesteld aan de hand van onze onderzoek. In dit onderzoek hebben we het huidige aanbod aan beste zakloze stofzuiger modellen met elkaar vergeleken om uiteindelijk de tien beste modellen de presenteren in een top lijst.

Deze tien top modellen zijn verder onderzocht aan de hand van de prijs, functionaliteiten en prestaties. Waarop deze tien modellen zijn onderzocht en wat de resultaten hiervan waren lees je onder aan de top 10 stofzuigers zonder zak.

Om de zoektocht naar de beste stofzuiger voor jou te verkorte hebben we deze top 10 opgesteld. Je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar de beste stofzuiger zonder zak. Wel willen we je nog adviseren om te kijken naar de resultaten van de stofzuigers die onderaan de pagina staan, want zo heeft elke stofzuiger wel zijn eigen specialiteiten.

Top 10 stofzuiger zonder zak selectie

 Beste stofzuiger zonder zak 2023

1. Philips PowerPro Expert FC9745/09

philips powerpro expert fc9745De Philips PowerPro Expert FC9745/09 is de beste stofzuiger zonder zak op dit moment. Deze stofzuiger is geschikt voor elke vloertype en wordt onder andere geleverd met een parketborstel en een turboborstel.

Onze score: ★★★★★

 Geschikt voor dierenharen

2. Miele Boost CX1 Cat & Dog

miele boost cx1 cat dogDeze Miele Boost CX1 Cat & Dog is een stofzuiger die geschikt is voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je zuigmonden die makkelijk dierenharen kan verwijderen en opzuigen.

Onze score: ★★★★★

 Geschikt voor kwetsbare vloeren

3. Miele Boost CX1 Parquet

miele boost cx1 parquetDeze nieuwe Miele Boost CX1 Parquet is een stofzuiger zonder zak die geschikt is voor kwetsbare vloeren.

Onze score: ★★★★★

 Stille stofzuiger zonder zak

4. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691

Rowenta Silence Force RO7691Stofzuigers zonder zak maken over het algemeen mee geluid. Voor een stille stofzuiger zonder zak is de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691 een hele goede keuze.

Onze score: ★★★★★

 Compacte stofzuiger

5. Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Philips PowerPro Compact FC9334/09 De Philips PowerPro Compact FC9334/09 is een goede compacte stofzuiger zonder zak. Dit model wordt geleverd met een turboborstel en daardoor ook geschikt voor het opzuigen van dierenharen.

Onze score: ★★★★★

Geschikt voor allergieën en kwetsbare vloeren

6. Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet

miele blizzard cx1 powerlineDe Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet is een stofzuiger die geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, zo krijg je bij dit model een goede parketborstel. Ook is de stofzuiger voorzien van goede allergiefilters.

Onze score: ★★★★★

Krachtige stofzuiger voor dierenharen

7. Philips XB9185/09

phlips xb9185De Philips XB9185/09 is krachtige stofzuiger die geschikt is voor het opzuigen van dierenharen. Dit model wordt onder andere geleverd met een turboborstel.

Onze score: ★★★★★

 Stofzuiger voor kwetsbare vloeren

8. AEG LX9-3-OKO

aeg lx9-3-okoDe AEG LX9-3-OKO is een stofzuiger zonder zak die veel zuigkracht heeft. Dit model is geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Onze score: ★★★★★

Duurzame stofzuiger

9. AEG LX7-2-ECO

aeg lx7 2 ecoDe AEG LX7-2-ECO is een goede stofzuiger zonder zak die gemaakt is van gerecycled materiaal en daardoor een duurzame keuze. Deze stofzuiger is onder andere geschikt voor kwetsbare vloeren.

Onze score: ★★★★★

Goedkope keuze

10. Rowenta Compact Power XXL RO4853

rowenta-compact-power-xxlDe Rowenta Compact Power XXL RO4853 is een compacte stofzuiger zonder zak met een grote stofreservoir. Ook is de stofzuiger laaggeprijsd en daardoor een goede goedkope keuze.

Onze score: ★★★★★

Het onderzoek

Waarom kun je ons vertrouwen

Je kunt ons volledig vertrouwen. We onderzoeken op een eerlijke manier en kijken met een neutrale blik naar de huidige markt. We hebben geen voorkeur of samenwerkingen met bepaalde merken en zullen daarom ook altijd eerlijk advies geven.
Voor dit onderzoek hebben we ongeveer 40 uur lang diverse stofzuigers uitgetest en hiervan hebben we de resultaten van de stofzuigers met elkaar vergeleken, zodat we tien top modellen gevonden heb. Daarnaast zijn op basis van de gevonden resultaten de stofzuigers gerangschikt in deze top 10. Hieronder vertellen we meer over het onderzoek.

Waarom deze top 10 zuigers zonder zak?

Deze top 10 stofzuiger is opgesteld om jou te voorzien van het juiste advies. Zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan naar stofzuigers en daarvan een vergelijking hoeft te maken, staat hier hierboven een overzicht met tien modellen die het beste scoorde in zelf uitgevoerde onderzoek. Hierdoor hoef je het internet niet af te struinen naar de juiste stofzuiger en zie je direct wat de beste modellen zijn van dit moment.

Deze top 10 is niet zomaar opgesteld, er is gekeken naar het huidige aanbod aan stofzuiger zonder zak in Nederland. Daarvan zijn de prestaties van de modellen met elkaar vergeleken. Dit is gedaan op basis van prijs, prestaties en functionaliteiten van de stofzuigers. Hieronder lees je meer informatie over waarop de stofzuigers getest zijn.

Waar zijn de stofzuigers op getest?

Om een rangschikking te kunnen maken in deze top 10 is onderzoek uitgevoerd naar verschillende factoren van de stofzuiger. Naast de prijs van de stofzuigers is er ook gekeken naar de volgende factoren: gewicht, geluidsniveau, snoerlengte, stofopname op harde vloeren en stofopname op tapijten.

  • Gewicht: voor het vinden van de juiste stofzuiger is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de stofzuiger. Hoe zwaarder de stofzuiger is hoe minder makkelijk je de stofzuiger meesleept.
  • Geluidsniveau: kijk ook altijd naar het geluidsniveau van de stofzuiger. De stofzuigers van tegenwoordig zijn gelukkig vrij stil, maar het kan soms voorkomen dat een stofzuiger veel geluid produceert en hier zit je ook niet op de wachten.
  • Snoerlengte: snoerlengte kan ook een belangrijke factor zijn. Heb je een kleine kamer dan is dit niet van belang, maar heb je een grote kamer en ben je beperkt in het aantal stopcontacten dan kan het handig zijn om te kijken naar stofzuigers met een lang snoer.
  • Stofopname: misschien wel de belangrijkste factor de stofopname. In dit onderzoek is er gekeken naar de stofopname van zowel harde vloeren als op tapijt. Heb je een harde vloer dan is het belangrijk dat je kijkt naar de stofopname van harde vloeren, bekijk hier de beste stofzuiger voor harde vloeren.

De stofzuigers uit deze test

Voor het opstellen van deze top 10 is er onderzoek uitgevoerd en zijn de stofzuigers vergeleken op basis van verschillende functionaliteiten. Hieronder staan deze modellen toegelicht met de bijbehorende pluspunten van de stofzuigers.
Beste zakloze stofzuigerPluspunt
AdviesprijsBekijk
1. Philips PowerPro Expert FC9745/09
Geschikt voor elke vloertype€ 199Beste deal
2. Miele Boost CX1 Cat & Dog
Geschikt voor dierenharen€ 336Beste deal
3. Miele Boost CX1 Parquet
Geschikt voor kwetsbare vloeren€ 339Beste deal
4. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691
Stille stofzuiger€ 228Beste deal
5. Philips FC9334/09 PowerPro Compact
Compacte stofzuiger€ 129Beste deal
6. Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet
Geschikt voor kwetsbare vloeren€ 369Beste deal
7. Philips XB9185/09Krachtige stofzuiger voor dierenharen€ 399Beste deal
8. AEG LX9-3-OKOStofzuiger voor kwetsbare vloeren€ 239Beste deal
9. AEG LX7-2-ECODuurzame keuze€ 139Beste deal
10. Rowenta Compact Power XXL RO4853
Goedkope keuze€ 109Beste deal
The following two tabs change content below.

Bram Tigchelaar

Bram is het gezicht achter de vele top 10 lijsten op Bestestofzuigers.nl. Daarnaast gaat Bram graag op zoek naar de beste compacte keuzes: zo deed hij onderzoek naar de beste autostofzuiger! Bekijk snel de verschillende onderzoeken of stuur je vragen naar Bram.

Laatste berichten van Bram Tigchelaar (toon alles)